Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Važi se, hvala. Je l' se desi nekad neki problem sa layers-ima? Tipa negde ne radi kako treba, ne promeni nešto, itd. Čini mi se da mi je neko rekao da ume negde da zeza.

Sent from my Sexus 6P

Mene je zezalo dok nisam sve skontao kako radi. Skineš layers manager, i ove dodatne aplikacije. Ja sam kupio ovu peeaf od 1.18$ i super šljaka. Uz nju ide jedna dodatna od istog autora za dž koja daje dodatna podešavanja. Imaš i dosta besplatnih ali meni je ok ova kombinacija za sada... Smanjio sam i navigation bar a možeš i skroz da skloniš navbar i status sa immersive mode koji je ubačen u chromi bez dodatnih aplikacija...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ispratio jocu sa chromom i stvarno se golim okom vidi povecanje brzine rada. Ono sto me zanima sta je gapps koji je instaliran zajedno sa romom? Da li ide rucno updejtovanje roma?

Onaj awake problem.. Wipe cache iz recovery je rešio problem. Neverovatno.

Ja sam ubacio nano verziju gapps, skoro pa minimum aplikacija. Skinuo sam sa ovog sajta. http://opengapps.org
Definitivno sam najzadovoljniji sa radom telefona na chromi + baterija je bolja...
Ja sam često išao wipe na stock-u...

A za update rom-a : A "dirty flash" refers to the process of flashing a new version of your ROM over the top of the one you have, without using the "Wipe Data/Factory Reset" option in recovery. Even if you intend to dirty flash the update, you should always wipe cache and dalvik cache.

Poslednja izmena:
Preporuka za nilkin nature danas sam uzeo zeni za s7 u ns, u big-u imaju nilkin program, zaboravio sam da pitam da li imaju za 6p :). Odlican je silikon, nekako mekan a opet utegnut lako se stavlja i skida sa telefona a kada je na telefonu perfektno stoji, cak ima cepove za usb i 3.5mm. A ako neko zeli da izgrebe i unisti svoj 6p samo nek mi posalje podatke poslacu mu nilkin hard case na kucnu adresu.

Lepo kažem ja... [emoji4] Kao da su bolje materijale koristili. Mnogo dobro nalegne na telefon. Koliko košta kod nas?

Poslednja izmena:
1380 dinara za s7 obican ali kapiram da je za svaki model ista cena, staklo za s7 1890din ali je uze od ekrana i sa strane su ostale linije vazduha izgleda je s7 malo zakrivljen sa svih strana, na 6p je nilkin staklo leglo kao budali samar :). Sve u svemu koga mrzi da ceka da stigne iz kine ima i kod nas da se kupi kvalitetnih proizvoda samo po duplim cenama.

Hvala, evo je baterija. Mogao je i preko 7h sot da je bolji signal. Wi-fi, pola sata razgovor i osvetljenje na 40%...
c29393754543c84eaa4ba8e54872c1c6.jpg

Jel koristi neko rgb mod? ja ppkusavam ali ne mogu nikako da se naviknem, zelim da ga koristim ali jednostavno nesto mi ne stima. Zeni sam s7 prebacio u basic mod i super mi je ali ovde nesto ne valja.

Koristim ja oba mode. *** bolje izgleda bez ukljičenog sRGB, ali to su ti najrealnije boje. Tako ti je jedan od najpreciznijih ekrana na tržištu.

Ajde ostavicu do kraja nedelje mozda ce se oci navici.

Poređenje kamera, 6p VS s7...

Sa ebay ili Alija? Pusti slike kada stigne... [emoji4]

Ebay. Ne znam, verovatno da jeste, ali videcemo :D Samo sto jos nisam uzeo fon, nego se pripremam 3:)

Našao sam i ja na ebay pre nedelju, dve i čitah feedback tamo, neki kažu da se vidi da je kopija, neki kažu da je original. Ja mislim da je sigurno kopija jer mi nije jasno zašto bi neko prodao preko 200 komada zaštite po ceni od 10-ak evra, a njena prava cena je 35.

Sent from my Sexus 6P

Vidi se razlika. Gornja slika je od Kineza... Ali u svakom slučaju za te pare kod nas možeš samo buđavi silikon da uzmeš... Ajde, čekamo te da pojačaš naše redove... [emoji3]
uploadfromtaptalk1462892222099.jpg
ad9b34b369a15a4b6f0dc3383d113b34.jpg

Poslednja izmena:
Hvala :) Nadam se da cu se suzdrzati dok masa ne dodje. Koje kaljeno preporucujete?

Nillkin, ok je cena a kvalitetno je...

Ima sigurno i kod nas ali je skuplje. Pa gde nađeš najjeftinije... [emoji4] Ja ne nosim ništa, nerviraće me ona prljavština ako se skuplja kod zvučnika... Evo već skoro dva meseca, nema ni tačkice na ekranu, dobra je gorila...

Dobra dobra, eno meni ljosnuo, ode tempered, sve spasio :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nilkin staklo obavezno, folija dolazi u paketu sa hard casom, ono sto je zanimljivo je da su ovi specijalci u big-u da ne reklamiram radnju izvadi foliju iz pakovanja i prodaju je odvojeno silikon 1350din i foliju naplate posebno, to sam skontao tek kad sam kuci dosao i video sta ide u pakovanju.. Da sam primetio tamo bilo bi svasta

Nazad
Vrh Dno