Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedno pitanje za sve...na oglasima vidim mate 9...KP...cena od 560 pa navise...i onda odjednom vidim verzijebza azijsko...za evropsko...2 god garancije...3 godine...koji je stos? Kakva sad trzista kakvi bakraci? Sta i od koga uzeti...moze i na pp predlog za prodavca sa kp...ako se uopste odlucim za njega...
Dobro pitanje? I mene zanima isto to

tapatapataattattaa s7edge

Bogi, znaš kako na samsung radi automatika? Kada je sunce napolju gurne automatiku na maksimum + još pojača dodatno što ne možeš ručno da pojačaš osvetljenje, nema šanse da ne vidiš, sve sam odradi. Jedna od stvari zašto gotivim samsung...
To isto radi i mate7.. 😉

Pisao i ja vec da je tako i na X2... Al dzaba...

Huawei Mate 9

Koliko sam ja ukapirao (ispravite me ako gresim), sto se tice aziskog i evrospskog modela razlika je samo u punjacu, ostalo je sve isto. Ja sam uzeo od lika sa KP, tacnije iz Subotice sa najboljom cenom. Na telefonu je fabricki uradjen zadnji update : MHA-L29C185B158, EMUI 5
Da li mogu da postavim ovde link prodavca?

Ja vidim kod lika sa skoro 1000 pozitivnih oglas za 560..udjem i nakon opisa fona GLE!
model za azijsko 560e...garancija 6 DANA!
model za evropu 630e...garancija 2 god!

Nije tu samo punjac bogme...

C432 je verzija za evropsko tržište, a ako ide sa domaćom garancijom ima 3 godine garancije kroz HiCare aplikaciju.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Koliko sam ja ukapirao (ispravite me ako gresim), sto se tice aziskog i evrospskog modela razlika je samo u punjacu, ostalo je sve isto. Ja sam uzeo od lika sa KP, tacnije iz Subotice sa najboljom cenom. Na telefonu je fabricki uradjen zadnji update : MHA-L29C185B158, EMUI 5
Da li mogu da postavim ovde link prodavca?

Po ovome tvoj firmware nije za evropsko trziste vec MIDDLE EAST...ako je tacno da je za evropu c432...

Ovo je stvarno 'skandal' in velika prljavost Huawei-ja. Za istu cenu stavlja slabije komponente in laze kupcima(nema veze koliko se sta od toga poznaje u stvarnom radu/brzini pa i nije, da nema osetljive razlike).

Evo vam sad onima, koji ste na pocetku omalovazavali moju kritiku u vezi toga, koliko je vazno istinito predstavljanje specifikacija idr. sa strane proizvadjaca, kad sam napisao da nije uredu od takve firme, da krije vrstu zastite zaslonskog stakla npr.

Onda dodju na svetlo i takve manipulacije:

https://www.notebookcheck.com/Huawe...lich-entfernt-P10-auch-mit-eMMC.213854.0.html

Zabludjivanje i prevara korisnika pa i ja sam deo njih! Razocaran i ljut sam! -.-
Testirajte i sami vase uredjaje!

Mene Huawei vise nece vidjeti!

Daj neku app kako da testiram, bas da vidim.. Kako je kod mene...

Huawei Mate 9

Daj neku app kako da testiram, bas da vidim.. Kako je kod mene...

Huawei Mate 9

Verujem da su kupci među prvima dobili sve kako treba, kako si ti uzeo među prvima mislim da imaš UFS 2.1 ili 2.0.
UFS 2.1:

Prilozi

• test 1.jpg
    test 1.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 117
  • test 2.jpg
    test 2.jpg
    27.8 KB · Pregleda: 113
d53ddc985eaa3c0e4f866a0443067be4.jpg

Huawei Mate 9

@Bogi, mislim da je to UFS 2.1, on se vrti oko 700MBps.
@Froiibaad, UFS 2.0, to je to i kod tebe, malo sporije od 2.1.

Problem bi bio da ste na eMMC 5.1, to se vrti oko 300MBps.

Poslednja izmena:
Ali lol za random write...pa sd kartica mi ima veći upis!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Screenshot_20170423-142102.png

Ja nemam trenutno memorisku karticu u telefonu....

Poslednja izmena:
Ako ti ne treba i ne ubacuj. I kod tebe je UFS.

Ja sutra izgleda porucujem mate 9...ako mi bude ne daj Boze nesto osim ufs dabli reklamirati i po kom osnovu...

Treba mi expresan odgovor...imali razlike u single i dual sim modelima?

Fala...sutra narucujem al ipak dual...ima na oglasima singl...najlepsa boja po meni MOCCA BROWN al djordje! Za azijsko trziste...ja ocu EU...tako da ostaje jedino space gray...ne znam kakva jenona zlatno zuckasta...dal je previse sljastece...jel video neko mozda uzivo?

Obzirom da je sim/sd slot deljen, nema nikakve razlike.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Da li je neko prešao na mate 9 sa nexus 6p i uma li to po NJEMU smisla?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da se nadovezem na zadnje pitanje, prelazak sa mate 8 na mate 9 da li je pametno?

Poslato sa HUAWEI NXT-L29 uz pomoć Tapatoka

Dobijas bolju kameru, brzi telefon sa prilicno boljim grafickim cipom, malo bolji ekran, 64gb interne. Ne znam da li sam jos nesto propustio...Ako mislis da ti je ovo bitno vredi. O kojoj se doplati radi?

Nazad
Vrh Dno