Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screenshot_20170614-181233.png
Screenshot_20170614-181254.png

Evo preko 9h sot za dan i po koriscenja. Wifi 80% vremena doduse. Moze to i bolje (mozda i celih 10) ali mi je signal uglavnom los. Bas je njesra ovaj operater. Najvise sam koristio za surf,.malo pozivi i dopisivanje

Au, definitivno ću ga uzmem u razmatranje za naslednika s7!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Imao bi mozda 10-15% bolju bateriju. Mislim da se i ne isplati nesto prelazak 🙂

Sumnjam baš u tih 10-15% obzirom da mi je na s7 prilično oslabila baterija posle 14 meseci 😉

Ako na S7 ti izvuces 4 sata ekrana, ovde bi mozda dobio pola sata vise 🙂

Znam ja Proday-a jako dobro i kako koristi telefon, tako da svi kad imaju 5-6 sati to je njegovih oko 3-4 sata [emoji4]
Čovek ga ne štedi tako da kažem ovde bi on dobacio tih 10-ak procenata u odnosu na S7 i to je skoro 4 i po sata.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Haha Djilke tačno ćeš me naterati u zlo pre vremena 😉
Iskreno, trenutno se razmišljam između Mate 9 i Samsunga A9 Pro?!

Proday komso, vidim ti tražiš što bolju bateriju, nije los ni a9 pro...
Jednostavno, ako želiš promenu, onda mate 9 ili ostajes opet na samsung 🙂
Djilkos, bas tako, svako različito koristi fon i tako da je i SOT drugačiji, ali ipak mislim da bi mu legao mate 9 što se tiče baterije 🙂

Huawei Mate 9

Poslednja izmena:
Nek uzme, nisu moje pare. Kasnije ako ne bude izvlacio kao ti, nek tebe vata za gusu 😀

@Bogi79 a jel si ti iz Ns ili? Iskren da budem, ne znam ni ja više šta tražim...jedan dan bi mali telefon, sutra dan veliki, onda kupim veliki pa prodam jel mi je veliki i tako :d

Čekaj mi max 2. Baterija 14,15sot i dual zvučnik

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@Bogi79 a jel si ti iz Ns ili? Iskren da budem, ne znam ni ja više šta tražim...jedan dan bi mali telefon, sutra dan veliki, onda kupim veliki pa prodam jel mi je veliki i tako :d

Nisam iz ns, ali 20km od ns, to jest 10km od tvog mesta 🙂
Ako ti je mate9 prevelik, i ako želiš huawei, onda ili p9 plus ili p10 plus 🙂

Huawei Mate 9

Pa kad ljudi ne vide dalje od Samsunga i IP-na... 😀
Ja sam kupio Mate 9 ne misleci da ga menjam bar godinu dana ako bude bilo sve ok sa telefonom. Ako menjas svaki dan telefone najmanje ces izgubiti na IP, Samsungu S ili note serije

Najmanje se na ipu gubi. Znam coveka i koji je zaradjivao po 20,30€ ponovnom prodajom

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Nikad nisam gledao na to da kupim fon i da kroz neko vreme zaradim na njemu ili sta znam vec kako se ovde vode priče.... Uzmem fon, prodam posle nekog vremena po nekoj realnoj ceni i to je to...
Ne uzimam fon da bih zaradio na njemu, već da me služi u to vreme sto ga koristim... Al opet svako zna svoje...

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Nije covek isao na to da zaradi, nego je prodavao radi kupovine drugog. I posle 3-4 meseca koriscenja bio dobar 20ak€

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ma ok to, ali ovde dosta njih ima koji gledaju dalju prodaju istog svog telefona... Ponavljam, svako svoje zna i tu nema dalje priče.
Stoji to da iphone drži cenu posle dužeg vremena....

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE

Da, kao, možeš da ga prodaš za više, a u stvari ga prodaš za više za koliko si ga više u startu platio... Haha.

Kako sam ja uzeo mate : žena krenula da me podjebava jer sam hteo da uzmem iPhone se. Kaže šta ćeš s ovim malim. I ostalo je istorija.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Nema puno Mate 9 po oglasima, a ni kod operatera. Gde ga je najbolje kupiti?

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

Danas sam video na mobilni svet lik prodaje star 2 meseca 3 godine garancija kupljen u uscu za 470 pa pogledaj

Pisem sa p10

Taj je već par dana tamo po toj ceni

Nema puno Mate 9 po oglasima, a ni kod operatera. Gde ga je najbolje kupiti?

Ako ćeš već da daš 470, ja sam preko Mađara sa KP uzeo za 520 sa godinu dana garancije.

Realno 🙂

Pa ovaj ima 3 godine prave garancije i jeftiniji je 50e mozda i 60e ako je prodavac dobro raspolozen.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Baš tako. Ne vidim što bi se cimao sa mađarskim garancijama kad imaš 3god u srb. Btw ko je ovlašćeni servis za huawei kod nas?

Nazad
Vrh Dno