Šta je novo?

Huawei Mate 9

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kontam samo zašto mi je zadnji post izbrisan, gde sam lepo uporedio mate 9 vs p9 plus?

Huawei Mate 9

@bogi79 druze da ti dam prijateljski savet. Imas dobar fon, skup fon. Mani se njih pusti trolove neka troluju a ti uzivaj buraz u telefonu. Ja da imam fon od 400,500,600e ne bih ni ulazio ovde vise. Svaka cast svima ali mnogo se troluje cak i moderatori prozivaju, sta onda vise da ocekujes.

Pa kad ne bi ovako uzdisao u nebesa ne bi gs niko ni "prozivao". Po njegovim komentarima bi se reklo da je telefon svetsko cudo.

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Opet, trolujes, kao i inače 🙂
Dosadno ti, aaa 🙂
Nadam se da si pročitao moj zadnji post od sinoc, gde sam uporedio mate 9 vs p9 plus.
Od tvog kesiranja, više ne vidu ni šta pročitaš a šta ne 🙂
Samo ti uzivaj...

Huawei Mate 9

Ako on troluje, troluješ i ti. Objektivno mišljenje ne postoji, samo lične preferencije.

Ja kesiranje ne pamtim kad sam pomenuo a tvoje uzdizanje ovog uredjaja se ponavlja iz komentara u komentar. Iskuliraj *** malo, uzivaj u telefonu. 🙂

Ima ovde dosta provokatora, koliko vidim... Al ajde...
Iskljucujem se definitivno iz ove teme, pa neka youtjuberi vode polemiku o Mate 9...
Pozz...

Huawei Mate 9

Pa kad mogu da iznose svoje misljenje onda mogu i da brane telefon, jer i to je iznosenje misljenja u ovom slucaju pozitivnog na stranu ovog telefona ? Zar ne ?
A koji je to po tebi najbolji telefon a da nije licno tvoj ?
Moj telefon je daleko od najboljeg. Zasto bi moj telefon bio najbolji ? Samo zato sto ga ja imam ? Ma daj.. nemam 5 godina. Ni za jedan telefon ne bih tvrdio da je najbolji i bez mana.

Da brane telefon ? Pa sta ste vi ? Advokati da ga branite ? Iznesite misljenje, ali nije ovo rat pa da ima napada i odbrana, vec forum gde se iznos misljenje i diskutuje.

Poslednja izmena:
Sto ste i moj post izbrisali? Nisam uopste ulazio u raspravu vec pitao jel ima nekih coostom rom-ova za Mate 9 i kako rade?

Pa kad ne bi ovako uzdisao u nebesa ne bi gs niko ni "prozivao". Po njegovim komentarima bi se reklo da je telefon svetsko cudo.

Ako za njega jeste, šta tebe briga?

Pa zato sto mozda ima ljudi koje zanima telefon i mogu da se razocaraju kad vide samo hvalospeve.

Pa zato sto mozda ima ljudi koje zanima telefon i mogu da se razocaraju kad vide samo hvalospeve.

Aha, on treba dakle namerno da redukuje svoje stavove i da uh ublažuje, jer možda se neki potencijalni kupac razočara u nešto?

Čoveče, kako ne razumeš, njegovo pravo je da iznese njegov stav o telefonu. Upravo to je i bitno na ovim temama. Ako od 10 ljudi 8, 9 piše hvalospeve sve su šanse da je telefon stvarno dobar. Zamisli na primer ti kupiš nov tv recimo i na adekvatnoj temi ga hvališ sve u 16, al ti onda dođe neko i kaže "aman matori, preteruješ, možda se nekome ne svidi taj tv". Kapiraš da je glupo? Drugim rečima, poprilično je očigledno da si ti taj koji preteruje pošto verujem i da nemaš telefon ili si ga možda drndao par minuta ili par sati što je svakako malo. Dakle, ne postoji osnova po kojoj tvoje mišljenje može da bude relevantnije od njegovog.

Ne, ne treba to da uradi. Ali mislis li da je potrebno da se na svakoj strani po par puta iznese stav i telefon digne u zvezde? Mislim da su svi procitali njegovo misljenje bar 10x.
Koliko se secam, a secam se, nikakav komentar nisam uputio u vezi rada samog telefona. Nisam ga koristio pa ne mogu da kazem je li dobar ili nije. Ali ovo sto on radi je u rangu Apple tema.

Ne, ne treba to da uradi. Ali mislis li da je potrebno da se na svakoj strani po par puta iznese stav i telefon digne u zvezde? Mislim da su svi procitali njegovo misljenje bar 10x.
Koliko se secam, a secam se, nikakav komentar nisam uputio u vezi rada samog telefona. Nisam ga koristio pa ne mogu da kazem je li dobar ili nije. Ali ovo sto on radi je u rangu Apple tema.

A ovo što ti radiš je klasičan nepotreban hejt na temi koja te očigledno i ne zanima previše, hate koji ničemu ne doprinosi. Postoji moderaciaj da vodi računa o tome da li on preteruje ili ne. A jednsotavno, možda je toliko zadovoljan fonom da mora stalno da ga hvali. I to je korisna informacija za nekoga ko će da dođe da čita temu za komentare i utiske.

A koji to hejt ja ispoljavam? Jesam li napisao nesto lose o telefonu mozda?
Toliko zadovoljan da mora stalno da ga hvali?! To je samo obican telefon...

Pa očigledno JESTE toliko zadovoljan da mora da ga stalno hvali. I dalje ne razumem zašto to baš tebe toliok tangira? Na kraju, to je samo običan telefon, jel?

Očigledno je tebi neobičniji mnogo više nego njemu. On ga ima i hvali ga jer je zadovoljan, ti samo hejtuješ bez ikakvog povoda.

A koji to hejt ja ispoljavam? Jesam li napisao nesto lose o telefonu mozda?
Toliko zadovoljan da mora stalno da ga hvali?! To je samo obican telefon...

Za medalju smaras, opasno. Znaci ja ne treba ništa da napišem, ni sa sam zadovoljan ni da je fon los, a 9vi sti svrljaju sa YouTube i pišu ovde sta valja a šta ne valja i nemaju fon, i oni su za tebe u pravu, a nas par korisnika smo ludi jer imamo mate 9 i tebi i pratećem orkestru ne odgovara mate 9...?
Života ti... Ti li se *****avas, ili pijan ili stvarno trolujes?
I da ti ponovim, više sam zadovoljan sa p9 plus...

Huawei Mate 9

@Bogi79 imas opciju da sklonis postove ljudi koje ne zelis da vidis/citas pa umesto da se ti sklanjas sa teme, pocni da koristis istu...ima ljudi koji cene tvoje misljenje! 😉

Hvala 🙂
Ovde bre najveće bundzije za Mate 9, bas oni koji ne žele i nemaju nameru da kupe Mate 9.
Još sa napise da sad zbog mene ljudi neće sa kupe Mate 9, i to bi bio vrh, pobedio Service u kesiranju 🙂

Huawei Mate 9

A ti se uhvatio kesiranja kao pijan plota a ja ne pominjem. Bravo majstore. 🙂

Sta ima da pominjes, poznat si po tome 😀

Sto se tice UI renderinga, *** to meni smeta, kao sto nekome smeta losa kamera na nekom telefonu. Kad moze Honor 8 da ima dobar fps, sa slabijim GPU-om, moze i Mate 9.

Poslednja izmena:
A ti se uhvatio kesiranja kao pijan plota a ja ne pominjem. Bravo majstore. 🙂

A ti se uhvatio filozofije za mate 9, a niti hoces da ga kupis a niti te zanima, klasično pametovanje sa tvoje strane.
Ukoliko ti smeta bilo koji moj komentar za Mate 9, ignoriši 🙂
Da više uopšte svi ne smaramo, i dosta je bilo off-a

Huawei Mate 9

Ja mislim da moderatori treba da banuju rec kesiranje na forumu!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja novi korisnik Mate 9. Prelazim sa iPhone 5. ***e koja razlika u velicini.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Brzi je malo mate 9 mada su i jedan i drugi jako brzi i nema preterane razlike. Za prosecnog korisnika zadovoljavaju potrebe i nece primetiti razliku uzmedju pixela one+ 3t ili mate 9. Svi se zaludjuju nekim milisekundama...

Bbk ( vivo I oppo ) dominiraju. Bolest.
Huawei iznenađenje.

C3mXCR8WAAAfmUF.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bas to. Jedva cekam da vidim ove testove OPO3T protiv S8, i ovih ovogodišnjih flagshipova. Neko ce da ga skine sa trona, za S8 ne verujem, verovatno 2017 Pixel.

Nazad
Vrh Dno