Moj telefon je daleko od najboljeg. Zasto bi moj telefon bio najbolji ? Samo zato sto ga ja imam ? Ma daj.. nemam 5 godina. Ni za jedan telefon ne bih tvrdio da je najbolji i bez mana.Pa kad mogu da iznose svoje misljenje onda mogu i da brane telefon, jer i to je iznosenje misljenja u ovom slucaju pozitivnog na stranu ovog telefona ? Zar ne ?
A koji je to po tebi najbolji telefon a da nije licno tvoj ?
Pa kad ne bi ovako uzdisao u nebesa ne bi gs niko ni "prozivao". Po njegovim komentarima bi se reklo da je telefon svetsko cudo.
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
Pa zato sto mozda ima ljudi koje zanima telefon i mogu da se razocaraju kad vide samo hvalospeve.
Ne, ne treba to da uradi. Ali mislis li da je potrebno da se na svakoj strani po par puta iznese stav i telefon digne u zvezde? Mislim da su svi procitali njegovo misljenje bar 10x.
Koliko se secam, a secam se, nikakav komentar nisam uputio u vezi rada samog telefona. Nisam ga koristio pa ne mogu da kazem je li dobar ili nije. Ali ovo sto on radi je u rangu Apple tema.
Za medalju smaras, opasno. Znaci ja ne treba ništa da napišem, ni sa sam zadovoljan ni da je fon los, a 9vi sti svrljaju sa YouTube i pišu ovde sta valja a šta ne valja i nemaju fon, i oni su za tebe u pravu, a nas par korisnika smo ludi jer imamo mate 9 i tebi i pratećem orkestru ne odgovara mate 9...?A koji to hejt ja ispoljavam? Jesam li napisao nesto lose o telefonu mozda?
Toliko zadovoljan da mora stalno da ga hvali?! To je samo obican telefon...
A ti se uhvatio filozofije za mate 9, a niti hoces da ga kupis a niti te zanima, klasično pametovanje sa tvoje strane.A ti se uhvatio kesiranja kao pijan plota a ja ne pominjem. Bravo majstore. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari