Šta je novo?

Huawei Mate 8

Mala razlika u veličini ekrana ne bi trebala biti presudna, ostaje baterija koja je dosta na strani Mate8, kao i SW podrška koja dosta na strani 6P....Znači, sam odluči šta ti je od toga bitnije. Kamera je, čini mi se na strani 6P, izrada i dizajn po meni bolja kod Huaweia...Cenom su tu negde...

SM-A9000
i Mate 8 moze da koristi 2 kartice

Sent from my HUAWEI Mate 8

Mala razlika u veličini ekrana ne bi trebala biti presudna, ostaje baterija koja je dosta na strani Mate8, kao i SW podrška koja dosta na strani 6P....Znači, sam odluči šta ti je od toga bitnije. Kamera je, čini mi se na strani 6P, izrada i dizajn po meni bolja kod Huaweia...Cenom su tu negde...

SM-A9000

I jedan i drugi je napravio huawei.

Pozdrav narode,
Imam dual sim verziju C900B156,jel stizalo kome sta novije za OTA update?

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

:smoke:
Da li je to sigurno? Nesto sam skeptican....

nisam nimalo skeptican, ajd sad, ako su Kinezi u pitanju, ne treba bas u svemu preterivati!. ,)
Taj u Londonu (vrv i on KInez) uvozi za EU i ne samo Huawey, vec i ostale tel. (recimo LeTv-Leeco, OPO, itd), pAA ondak prepakuje i preko tata Alibabinih firmi/e, krcmi po Evropi ...
Nego na tih 110$, dodati i troskove (lupam, a mozda sam i u pravu, EU fee, itd.
Ja sam skeptican, pa gde su tu bre, vajni trgovci iz Srbije (jel' treba da im ih Vucko dovodi)? :eyebrows:

Epilog:
http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-mate-8-l29-3gb-32gb
:smoke:

Poslednja izmena:
Mene to sve ekstremno nervira. ****te, hoću da kupim ****ni telefon 2 meseca a ne mogu jer su prodali i nisu u stanju da nabave novi kontigent. Da ne pričam da ne može nigde ni da se pogleda, po mobilnim poslovnicama niti radnjama koje prodaju huawei. A telefon izašao zvanično pre pet meseci. Sramota.

Mts sajt sa telefonima mi je non stop otvoren i refreshujem ko mentol svaki dan u nadi da će se pojavi.

Pa ponudi se ovom Kinezu da uradis neki marketing za Srbiju i okolinu, Youtube, itd...
s tim da ti siljne par komada (moze i 2). :)

Jel zna neko gde baterija duze drzi, kod Mate 7 ili osmice?

Mate 8 ili Mate S?
Koji i zašto?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ali kad su ubaci parametar zvani novac itekako su uporedivi. Od ostalih parametara su kamera, displej ....
Interesuje me šta iskusni korisnici misle. Da li se isplati doplatiti tu razliku?

Edit: Eeee da. I to što je veći ekran takođe ne znači da je plus.

Mate S ima zena moja, uzet je uz produženje ugovora, telefon je skroz ok, radi sve kako treba, e sad, da je bio mate 8 uzeli bi mate 8, meni i ako kad se uporede, čak šta više mnogo su slični osim veličine, ukoliko nije problem novac, uzmi mate 8, naravno ako ti odgovara i sama veličina.
U vezi mate 8, uzeo bi verziju sa 4gb/64gb?

Huawei Mediapad X2 7.0

Izuzetno je teško naći verziju 6/64.
Barem je teško u BIH.

Ako menjas cesto telefone, Mate S.
Ako mislis duze da koristis, isprsi se za Mate 8.

Ja sam na korak da uzmem osmicu, dugo sam hteo sedmicu ali posto je cena tu negde svakako je onda bolje ovo novije. E sad ako moze neko ko poznaje da navede sve razlike tj sta je to sve bolje kod osmice?
Ono na prvu loptu je kamera, brzo punjenje, baterija ne znam, jeste manja nego kod sedmice ali zbog procesora moguce da su tu negde......
Inace dugo sam razmisljao sta, kako, koji ali zelim za duze vreme (barem desetak godina) dobar i kvalitetan telefon.

Poslednja izmena:
Ja sam na korak da uzmem osmicu, dugo sam hteo sedmicu ali posto je cena tu negde svakako je onda bolje ovo novije. E sad ako moze neko ko poznaje da navede sve razlike tj sta je to sve bolje kod osmice?
Ono na prvu loptu je kamera, brzo punjenje, baterija ne znam, jeste manja nego kod sedmice ali zbog procesora moguce da su tu negde......
Inace dugo sam razmisljao sta, kako, koji ali zelim za duze vreme (barem desetak godina) dobar i kvalitetan telefon.

Brate retko ko ti je ovde imao Mate 8,imas sigurno testove kucaj na jutjubu 7 vs 8 i vidi lepo sta kazu ljudi koji ispred sebe imaju oba fona. Ti da uzmes i najbolji i najskuplji telefon danas on ne moze za deset godina dobro da te sluzi,pojaviće se hologrami na telefonima do tad. Ko jos danas koristi jedan telefon vise od 3-4 godine.

Sent from my iPad using Tapatalk

Sadasnji telefon HTC Desire koristim evo vec 6 punih godina, ***, sta da se radi :) Svestan sam da se sve brzo menja, ovaj Desire je 2010. cini mi se proglasen za najbolji, a danas moze da posluzi kao igracka za decu.

@Babadook Sadasnji telefon HTC Desire koristim evo vec 6 punih godina, ***, sta da se radi :) Svestan sam da se sve brzo menja, ovaj Desire je 2010. cini mi se proglasen za najbolji, a danas moze da posluzi kao igracka za decu.

10 god. Proslo je vrijeme nokie 3310.. Ako izguras 4 god to je vrhunski.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kako na DS modelu da aktiviram Viber i Whatsup za drugu SIM karticu?

Postao sam i ja vlasnik "osmice" :) Jos se uigravam i snalzim gde, sta, kako, prosto ne znam sta cu prvo :) sto bi rekli slatke muke. Nego imam dva pitanja:
1. Da li ima kod nas da se kupi "case" (na preklop) za model 3/32GB kao sto se dobija kod verzije 4/64GB i recimo da je bas od Huawei-ja?
2. Punjac mi je onaj "americki" s tim sto sam u radnji dobio i umetak da moze da se puni kod nas, pa me zanima da li taj umetak nesto moze da utice na punjenje, u smislu da bude sporije od standardnog tj. brzog punjenja koje podrzava ovaj model?

Postao sam i ja vlasnik "osmice" :) Jos se uigravam i snalzim gde, sta, kako, prosto ne znam sta cu prvo :) sto bi rekli slatke muke. Nego imam dva pitanja:
1. Da li ima kod nas da se kupi "case" (na preklop) za model 3/32GB kao sto se dobija kod verzije 4/64GB i recimo da je bas od Huawei-ja?
2. Punjac mi je onaj "americki" s tim sto sam u radnji dobio i umetak da moze da se puni kod nas, pa me zanima da li taj umetak nesto moze da utice na punjenje, u smislu da bude sporije od standardnog tj. brzog punjenja koje podrzava ovaj model?

1.) Velecina i oblik je isti tako da nema veze jel' 3/32GB ili 4/64GB. Potrazi na Kupujem prodajem tamo ces najlakse naci.
2.) Ne utice na punjenje - to je samo adapter.

Kako na DS modelu da aktiviram Viber i Whatsup za drugu SIM karticu?

Probaj ovu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl&hl=sr

A ima jos jedna slicna ali ne mogu da se setim kako se zove.

Poslednja izmena:
Posle skoro mesec dana koriscenja jako sam zadovoljan Mate-om, veoma lako i brzo sam se uhodao, a jos lakse navikao na 6" i sto bi rekli mnogi ne bih mogao da zamislim da koristim nesto manje. Baterija izdrzi izmedju dan ipo i dva. E sad jedini problemcic koji imam je sledeci: aplikacija RunKeeper koja ono racuna km, kalorije i sl. mi radi nekih sat do sat ipo i onda se iskljuci. Isao sam u ona podesavanja i pokusavao svasta nesto, ali ne vredi, stalno se iskljucuje posle sat vremena rada, a od juce primetio da se isto to desava i sa Huawei aplikacijom Health koja isto to racuna, km, kalorije i sl. Jel ima neko odgovor, savet?

Da nema neko podešavanje unutar apk da se gasi poslije sat vremena?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Palo je na pamet i meni to, gledao sam vise puta, ali mislim da nema, koristio sam i ranije tu aplikaciju na prethodnom mobu i sve je bilo ok, nije se nikad gasila sama.

Evo posle nekih mesec i kusur dana, mogu da konstatujem da nisam pozalio sto sam uzeo m8. Jos uvek sam kod stava da je m7 best buy, a i jos uvek sam kod stava da mi fali double tap kao sto mi je falio na 7-ici. Super je ovaj citac otiska samo na pogresnom mestu. Radim brate, jedem, prljave mi ruke, masne imam opciju da uzmem telefon u ruku, prislonim prst i otkljucam ga ili pritisnem dugme sa strane pa ukucam pin, kako god usvinji mi se ili citac otiska, ili citav telefon, onako kucnem dva puta po ekranu, kad operem ruke obrisem i ekran i udri brigu na veselje. Trebali su ili omoguciti double tap ili prebaciti citac napred kao na S7, daleko je prakticnije. O onom tockicu s kojim se ganjam po rubu ekrana ne vredi ni pisati. To mi jedino smeta, inace je sve ostalo ocekivano odlicno :d

Evo posle nekih mesec i kusur dana, mogu da konstatujem da nisam pozalio sto sam uzeo m8. Jos uvek sam kod stava da je m7 best buy, a i jos uvek sam kod stava da mi fali double tap kao sto mi je falio na 7-ici. Super je ovaj citac otiska samo na pogresnom mestu. Radim brate, jedem, prljave mi ruke, masne imam opciju da uzmem telefon u ruku, prislonim prst i otkljucam ga ili pritisnem dugme sa strane pa ukucam pin, kako god usvinji mi se ili citac otiska, ili citav telefon, onako kucnem dva puta po ekranu, kad operem ruke obrisem i ekran i udri brigu na veselje. Trebali su ili omoguciti double tap ili prebaciti citac napred kao na S7, daleko je prakticnije. O onom tockicu s kojim se ganjam po rubu ekrana ne vredi ni pisati. To mi jedino smeta, inace je sve ostalo ocekivano odlicno :d
Hahaa pa koji si kralj :))) ovde moras da ga umastis, tamo operes ruke i dva puta tapnes :))) Pa operi ruke i ovde pre nego ga uzmes

Nazad
Vrh Dno