Emui ima tu opciju stock.@SretenBG jel taj merac protoka ima po def da se upali na telefonu ili si neki program instalirao za to?
Ne ubija app u pozadini, sve notifikacije stizu uredno. Takodje nema wakelock-ove nikakve, ni battery drain-a, ispeglan je rom odlicno, kao i svaki Sony do sada koji sam imao.Sredili su EMUI da ne ubija aplikacije u pozadini?![]()
Koji ti up time?
Nadam se da ce finalna verzija MM-a da sredi EMUI na Mate7 da drzi aplikacije u ramu pošto iako dozvolim da neke aplikacije drze telefon budnim Huawei LMK unija sve i ram zvrji prazan...Ne ubija app u pozadini, sve notifikacije stizu uredno. Takodje nema wakelock-ove nikakve, ni battery drain-a, ispeglan je rom odlicno, kao i svaki Sony do sada koji sam imao.
Sretene, možete li napisati po kojoj ceni i od koga ste kupili telefon ?Viber radi bez problema, 650 kontakata u imeniku.
Odgovorio sam na PM još pre nekoliko dana...Sretene, možete li napisati po kojoj ceni i od koga ste kupili telefon ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari