Šta je novo?

Huawei Mate 8

Nije svaki.
U MTS je NXT-L09 i provereno je single sim, a u drugi slot ide iskljucivo microSd.

1e8ba0e17818131c75d705113b50d3a7.jpg

312356752ec4e3d76e8a29cd700bfc5b.jpg

@SretenBG jel taj merac protoka ima po def da se upali na telefonu ili si neki program instalirao za to?

Po defaultu ima huawei.

Da li imaš problema sa Viber app, da npr nemas kontakte, imenik, kad udjes u viber? Bas me zanima ta info, i koliko imaš brojeva u imeniku?

Novi level za rave po gradu :D
P.s fina fotka, nista spektakularno. Mislim da je z5c bolje radio.

Ne ubija app u pozadini, sve notifikacije stizu uredno. Takodje nema wakelock-ove nikakve, ni battery drain-a, ispeglan je rom odlicno, kao i svaki Sony do sada koji sam imao.
Nadam se da ce finalna verzija MM-a da sredi EMUI na Mate7 da drzi aplikacije u ramu pošto iako dozvolim da neke aplikacije drze telefon budnim Huawei LMK unija sve i ram zvrji prazan...

uploadfromtaptalk1459029376760.jpg
uploadfromtaptalk1459029385759.jpg
uploadfromtaptalk1459029393408.jpg

Pogledajte koliko je konstantan fps. Bas je lepo optimizovan SoC.

Ozbiljna mašina... Baš dobro deluje ovaj IPS...

Sretene, možete li napisati po kojoj ceni i od koga ste kupili telefon ?

Mislim da je preko eBay kupio od prodavca iz Holandije :)

Zna li neko hoće li biti opet mate 8-ce u mts-u?

Sent from my C6833 using Tapatalk

Evo da potvrdim da je telefon full active dual sim. Mogu samog sebe da pozovem na drugu karticu :)
8Yjr1o3l.png

Sta se desava sa Mate 8?Gde god pitam za kupovinu,odgovaraju mu da ga nemaju,ne znaju da li ce ga dobijati i nema ni da se poruci,u cemu je problem?Niko ga vise ne pominje ni po forumima,vec pada u zaborav.

Mene to isto cudi jer se Mate 7 bas hajpovao I držao cenu i imao si da ga kupis gde hoces. Znam samo da je po Bg-u bio svuda po gradu, bilbordi, ludila, ovo nista..

Mene to sve ekstremno nervira. ****te, hoću da kupim ****ni telefon 2 meseca a ne mogu jer su prodali i nisu u stanju da nabave novi kontigent. Da ne pričam da ne može nigde ni da se pogleda, po mobilnim poslovnicama niti radnjama koje prodaju huawei. A telefon izašao zvanično pre pet meseci. Sramota.

Mts sajt sa telefonima mi je non stop otvoren i refreshujem ko mentol svaki dan u nadi da će se pojavi.

Nazad
Vrh Dno