Šta je novo?

Huawei Mate 8

Pa morao bi da dodjes u Srbiju i da nadjes vlasnika ugovora i niko ti nista ne moze

premijum mate 7 garancija je vezana za imei broj i naravno za roming.nije potreban nikakav ugovor,niti licna karta.

Bas me zanima sta to sve donosi EMUI 4.0, razlika npr izmedju EMUI 2.3 i EMUI 3.0.5 je velika, dosta korisnih sitnica unapred eno i sve nekako još lepše i jednostavnije.
Nada, se da ce ovaj moj x2 bar da dobije taj update na emui 4.0 ;)

Realno cene treba da budu skoro iste kao kada se sedmica pojavila.

Mislim da se to odnosi na prodaju u kini. :)

U ostalim delovima sveta valjda krajem januara.

Da,da u Kini.

[youtube]mLE__EEwiRc[/youtube]

Lik je ret,ali cisto da se vidi displej i cuda :)

Obzirom koliko je ceo grad oblepljen,izlepljen huawei posterima i reklamama ,cenim da ćemo uskoro u ceni njihovih proizvoda ugledati marketing stavku.Taman sam pobegao od Samsunga i ostalih brendova,kad ono i kinezi počeli sa istom praksom.Ni u lift ne mogu da pobegnem a da ih ne ugledam.
Ništa mi se to ne sviđa.

Poslednja izmena:
*** samo tako mozes prodati proizvod :)
"Savremena ekonomija "

Odavno sam rekao da nisam mesto za isporuku marketing faktura.Čim budem osetio miris marketinga odmah napuštam Huawei i idem na Meizu i tako redom kako ko krene sa isporukom faktura.
Pre neki dan onako slučajno pogledah neku Samsung futrolicu na preklop,ista kao za Huawei kad ono skoro 5.000 dinara,alo bre ljudi alo!!!!!!Milione da imam pa ne bi dao te pare, vređa mi intelekt.Odmah posle toga moram da se lečim i da idem po terapiju na aliekspres i alibabu:d

Poslednja izmena:
Mali off ali vezano za 5000 din. To je valjda ona led flip cover. :) Hteo sam da uzmem nju za note 4. Pošaljem ja link drugarici iz Beča da mi uzme kod njih, nisam znao da ima u Bg-u... Devojka mi kaže, ju što je ovo skupo, jel znaš da je to samo futrola, bez mobilnog... :D Na kraju sam odustao...

Strašno

Poslednja izmena:
Ja rekoh pojavio se mate 8 kod nas,kad ono međutim.
Kako ide bezbolan proces da se vratim sa B324 na kitketa?
Ova lizalica je propast živa.Imam smart futrolicu i lock screen mi je kao da sam na varalici od telefona,sve mrtvo.Ne mogu da verujum da su kinezi toliki imbecili da su sjexxali lock screen na smart futroli,a inače na lizalici nema ama baš ništa pametno osim smart wi fi konekcije.
Možda ima neki spas u kineskoj mate 8 temi?

Skini B300 rollback paket i flashuj ga preko local update-a. Onda flashuj B145. Ili bilo kojo drugi po volji.

Treba mi kitket firmver za TL-10.Imam romingovu internacionalnu gold verziju.
Pojeo sam goxxxxo sto sam otisao na lizalicu,unazad 10 i vise godina nikada nisam azurirao ili bilo sto radio sa firmverom.Onako kako sam ga dobio-kupio,tako sam ga posle i prodao i uvek sam bio zadovoljan.Iskreno nikada nisam prčkao oko firmvera na telefonima.
Ne znam da li da odem u servis i pitam koliko će koštati da me vrate na kitket ili šta da radim.
Sms mi redovno propusti zvono,notifikacije zezaju,smart cover lock screen je katastrofalan i tako redom.

Sada kada odem u about phone pa u certification dobijem znak RSO Atesta i ispod piše Serbia.Da li je to nešto od značaja u potrazi za originlnim kitket firmverom koji sam imao?

Poslednja izmena:
Ovde nema potrebe da se gase animacije [emoji1]

Lošiji u 3d testu (samo ocena za 3d) od g4, i opet vidim taj lag u AnTuTu...

Poslednja izmena:
I nisam nešto oduševljen... :) Ne bi smeo da laguje uopšte...

Meni se sviđa kako izgleda, ali telefon te jačine ne bi smeo da laguje u glupom AnTuTu testu kada g4 ne laguje. Još kada izađe ima da košta...

Videćemo kad stigne u EU pošto će biti

Kinezi stavljaju tako slabije gpu valjda zbog baterije.mada je i dalje u high levelu malo bolji od s808.(on screen dosta,manja rez) Mozda nije optimizovan kao gpu u s808 za antutu.

G4
3db1a5eaee7858c48e64f066b3396750.jpg

70d0e2c71c158dd56e484774e623b78d.jpg

Mate8

336f1f8ca12205f5c20ac6a6d848326e.jpg

Poslednja izmena:
Ma ko zna kako to meri :) ipak je to gpu bech

I zamisli sada exynos za s7 sa istim mali t880 gpu ali sa 12 jezgara :) (4 komada u kirin 950)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno