Šta je novo?

Huawei Mate 50

New Features

Work Profile

You can now sign into various work accounts that setup a work profile when using microG. As microG does not comply with all functionality imposed by organization administrators, you need to enable this feature manually in microG Settings > Work profile. Together with this comes functionality to view and install apps suggested by the organization administrator through the Play Store.

Play Feature Delivery
Apps can request installation of additional languages or features from split packages. You can activate this from microG Settings > Play Store

Face detection
This release ships with initial support for Google's Face Detection API. This functionality is still very incomplete, but works for some apps using it.

Да ли је неко инсталирао Google Pay и колико поуздано му ради?
Видео сам да се може инсталирати и помоћу GBox-a и microG, али и коментаре да је у оба случаја непоуздана (некад ради, а некад не).
Каква је ситуација са Huawei Wallet, тачније да ли то функционише код нас, евентуално у ЕУ?

Huawei Wallet ne funkcioniše u Srbiji, ali u Nemačkoj da, u EU imaš i alternative poput Curve, a mislim da i Revolut radi.
Koliko znam, GPay ne može nikako da se osposobi, ako je izašla neka opcija, molim te podeli.

Ne, jednostavno nije podržan servis u Srbiji. Jedino ako otvoriš bankovni račun u nekoj EU zamlji, pa mooožda onda radi i za plaćanje u Srbiji. Koliko znam, jednostavno trenutno ne postoji način neki način plaćanja preko NFC iz Srbije za Huawei telefone. IPS možda kao neka alternativa, mada ne znam ko to uopšte koristi i gde se može koristiti, ja sam to koristio par puta za online plaćanje poreza i jednom u DIS-u.

To su dobre vesti. Kako funkcioniše, klasično plaćanje preko nfc-a?

Da klasično, samo se podesi da je to primarna aplikacija za plaćanje. Kako ga često koristim nije ni potrebno da udjem u aplikaciju, samo uključim NFC i prinesem telefon odmah odradi plaćanje. Za iznose preko 5000 traži verifikaciju otisak ili šifra, zavisi šta si namestio.

Prodaje mi lik jedan mate 50 pro za 350€ jel to ok cena za dobar polovan i vredi li ga uzimat?

Prodaje mi lik jedan mate 50 pro za 350€ jel to ok cena za dobar polovan i vredi li ga uzimat?
To im je standardna cena na oglasima, po meni bolje uzeti p60 pro, noviji je, a koliko sam video i jeftiniji.

Ja sam moj jedva prodao za 350 pre 6 meseci i to sam imao i konverziju na HMOS,mislim da je 300 realnije, ima par komada za tu cenu. Nećeš pogrešiti ni sa p60, male su razlike

Nazad
Vrh Dno