Nema ni kod mene Deki. Evo kraj godine a jos mi stoji Novemarski apdejt.Neko reče da je dobio update sa Vip-a. Kod mene još nema...
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Zar si sumnjao? Nota stoji u rezervi [emoji23][emoji23][emoji23]]@dejan1001 druže pa ja tek sad skontao da si upao u tim...čestitam i da te što kasnije smori tel [emoji56]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kod mene je 146Nema ni kod mene Deki. Evo kraj godine a jos mi stoji Novemarski apdejt.
Mate 20 Pro
Ništa posebno u 153 update-u, samo sigurnosne zakrpe.Zar si sumnjao? Nota stoji u rezervi [emoji23][emoji23][emoji23]]Kod mene je 146
Zar si sumnjao? Nota stoji u rezervi [emoji23][emoji23][emoji23]]Kod mene je 146
Sta kazes za bateriju deki?Čekaj malo [emoji3]
Prvi utisak je naravno - baterija...
Uvideli hejteri da više nema Hulk ekrana a telefon sa kamerom odvaljuje kao i sa baterijom, pa nema ko sta vise da napoljuje, tako to ide, normalno [emoji13]Еееее, бем ти тему. Од оноликог пљувања по телефону апропо Хулка, а од стране разноразних хејтера, спадосмо на пар постова презадовољних корисника.
ЛМ, момци, завидим вам на телефонима и желим вам да вас добро и дуго служе. Или барем док не решите да их продате.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Zato je M20X sa Samsung ekranom, tako da sam siguran da će to ubuduće biti kod Huawei.Sem Boe ekrana za 1000e stvarno ovom telefonu nema šta zameriti.
Da je Samsung ekran, da daš 1000e, savest mirna, ovako kad znam koliko su zaradili na tome... U glavi mi odzvanja Boe.
Zato sa sledećim ako budu imali imalo mozga daće Samsungu 200e za ekran, pa nek košta 1000e telefon.
[emoji106]Šteta samo što je ogroman. No za tvoje ručice je taman![]()
Veruj da nema razlike u kvalitetu prikaza. Isprobaj ekrane kad budes u mogucnostiSem Boe ekrana za 1000e stvarno ovom telefonu nema šta zameriti.
Da je Samsung ekran, da daš 1000e, savest mirna, ovako kad znam koliko su zaradili na tome... U glavi mi odzvanja Boe.
Zato sa sledećim ako budu imali imalo mozga daće Samsungu 200e za ekran, pa nek košta 1000e telefon.
Mozda kad bi imao prilike da uporedi jedan pored drugog M20Pro sa. LG i. M20Pro sa BOE, verovatno da bi se neka razlika videla... Ali, više to nije ni bitno, BOE se pokazao bolji što se tiče Hulk-a [emoji23][emoji23][emoji23]Veruj da nema razlike u kvalitetu prikaza. Isprobaj ekrane kad budes u mogucnosti
Mate 20 Pro
Pazi sigurno je tako. Ali veliko ali, kad ja imam u glavi da su oni za Boe davali 30-40e, a Samsung košta 200e u proizvodnji. Ja ne mogu. Evo na Mi8 je Samsung ekran (naravno ne poslednje generacije), a košta 350e. Miran sam u glavi i to je to.Veruj da nema razlike u kvalitetu prikaza. Isprobaj ekrane kad budes u mogucnosti
Mate 20 Pro
Ne mozes tako da gledas. Samsung je napravio veliki brend i sad dere kozu sa cenama. Posebno kad prodaje drugima naravno. Pa ceo S9+, N9 kosta u proizvodnji oko 200$.Pazi sigurno je tako. Ali veliko ali, kad ja imam u glavi da su oni za Boe davali 30-40e, a Samsung košta 200e u proizvodnji. Ja ne mogu. Evo na Mi8 je Samsung ekran (naravno ne poslednje generacije), a košta 350e. Miran sam u glavi i to je to.
To ti je kao Deki i Proday što menjaju telefone, džaba kad uhvate bubice da se promeni. Tako i meni ovo džaba kad ja znam sta je unutra i koliko ih je koštalo, a oni za te pare zarade isto kao neko ko je dao 200e za Samsung u proizvodnji.
Juče sam u TC Ušće uzeo jedan Mate 20 Pro da se iznova oduševim njegovom brzinom, kad, vidim da izloženi primerak ima ozbiljan burn in. Odem do drugog mobilnog operatera, i tamo je izloženi 20 Pro imao burn in na nekoliko mesta. Nije me mrzelo da obiđem sve radnje u kojima znam da je izložen i svuda je imao burn in, po sredini i u donjem delu. Ne znam, možda grešim, ali čini mi se da je period od dva meseca, koliko su oni izloženi, isuviše kratak za tako nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari