Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

I ja ga imam. Ostaju otisci neznatno. Ledja imaju neki blesav reljevni finiš. Ali je svakako zanimljiv, uočljiv tel. Ima dozu elegancije baš zbog te boje

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Neko reče da je dobio update sa Vip-a. Kod mene još nema...

@dejan1001 druže pa ja tek sad skontao da si upao u tim...čestitam i da te što kasnije smori tel [emoji56]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Od pre par dana, Vip.
f6657572b1b1a9e73ac96e2b2aff8f23.jpg

Čekaj malo [emoji3]
Prvi utisak je naravno - baterija...

Čačkajući malo naleteo sam na app Facing Emotions, malo po malo ispostavilo se da je ceo projekat tako nazvan.
Huawei je odradio ovo po mom mišljenju sjajno(moožda i drugi brendovi imaju nešto slično ali ja nisam pronašao ništa približno ako neko ima info neka podeli).
Dakle FE je sistem koji omogućava slepim osobama da "čuju" emocije koje se vide na licu drugih ljudi. Time je slepim osobama takoreći omogućeno da bukvalno kroz zvuk dobiju sliku i vide lica sagovornika.

Moram reći da mi je Hulk sad u drugom planu,svaka čast! Kako god ali u ovom se ogleda socijalna odgovornost, što bi naravno trebalo da bude i kad je u pitanju Hulk [emoji4]

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Kad ste vi sa M20Pro prezadovoljni, sta ja tek da kažem sa M20X... Ovo nije baterija, akumulator. Uz moje korišćenje i maltretiranje, 2 dana bez punjača. Verujem da je i na. M20 pro skoro pa slično....

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Еееее, бем ти тему. Од оноликог пљувања по телефону апропо Хулка, а од стране разноразних хејтера, спадосмо на пар постова презадовољних корисника.
ЛМ, момци, завидим вам на телефонима и желим вам да вас добро и дуго служе. Или барем док не решите да их продате.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Еееее, бем ти тему. Од оноликог пљувања по телефону апропо Хулка, а од стране разноразних хејтера, спадосмо на пар постова презадовољних корисника.
ЛМ, момци, завидим вам на телефонима и желим вам да вас добро и дуго служе. Или барем док не решите да их продате.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Uvideli hejteri da više nema Hulk ekrana a telefon sa kamerom odvaljuje kao i sa baterijom, pa nema ko sta vise da napoljuje, tako to ide, normalno [emoji13]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Sem Boe ekrana za 1000e stvarno ovom telefonu nema šta zameriti. :)

Da je Samsung ekran, da daš 1000e, savest mirna, ovako kad znam koliko su zaradili na tome... U glavi mi odzvanja Boe.

Zato sa sledećim ako budu imali imalo mozga daće Samsungu 200e za ekran, pa nek košta 1000e telefon.

Da je Samsung ekran, da daš 1000e, savest mirna, ovako kad znam koliko su zaradili na tome... U glavi mi odzvanja Boe.

Zato sa sledećim ako budu imali imalo mozga daće Samsungu 200e za ekran, pa nek košta 1000e telefon.
Zato je M20X sa Samsung ekranom, tako da sam siguran da će to ubuduće biti kod Huawei.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Šteta samo što je ogroman. No za tvoje ručice je taman :D

Veruj da nema razlike u kvalitetu prikaza. Isprobaj ekrane kad budes u mogucnosti

Mate 20 Pro

Veruj da nema razlike u kvalitetu prikaza. Isprobaj ekrane kad budes u mogucnosti

Mate 20 Pro
Mozda kad bi imao prilike da uporedi jedan pored drugog M20Pro sa. LG i. M20Pro sa BOE, verovatno da bi se neka razlika videla... Ali, više to nije ni bitno, BOE se pokazao bolji što se tiče Hulk-a [emoji23][emoji23][emoji23]

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Urnišem ga... Baterija na pola...

Mate 20 Pro
Pazi sigurno je tako. Ali veliko ali, kad ja imam u glavi da su oni za Boe davali 30-40e, a Samsung košta 200e u proizvodnji. Ja ne mogu. Evo na Mi8 je Samsung ekran (naravno ne poslednje generacije), a košta 350e. Miran sam u glavi i to je to.

To ti je kao Deki i Proday što menjaju telefone, džaba kad uhvate bubice da se promeni. Tako i meni ovo džaba kad ja znam sta je unutra i koliko ih je koštalo, a oni za te pare zarade isto kao neko ko je dao 200e za Samsung u proizvodnji.

Pazi sigurno je tako. Ali veliko ali, kad ja imam u glavi da su oni za Boe davali 30-40e, a Samsung košta 200e u proizvodnji. Ja ne mogu. Evo na Mi8 je Samsung ekran (naravno ne poslednje generacije), a košta 350e. Miran sam u glavi i to je to.

To ti je kao Deki i Proday što menjaju telefone, džaba kad uhvate bubice da se promeni. Tako i meni ovo džaba kad ja znam sta je unutra i koliko ih je koštalo, a oni za te pare zarade isto kao neko ko je dao 200e za Samsung u proizvodnji.
Ne mozes tako da gledas. Samsung je napravio veliki brend i sad dere kozu sa cenama. Posebno kad prodaje drugima naravno. Pa ceo S9+, N9 kosta u proizvodnji oko 200$.
To je isto i sa jabukom. Zar ti verujes da je taj XS toliko kvalitetan? Pa ima tu cenu. Ne nego je najveci brend na svetu i to debelo naplacuju. I on se kvari, i ima mana. I on kosta u proizvodnji oko 200$. Marza x 5.
Samsungov ekran je najbolji, ali BOE je za nijaaansu ispod. Neznatno. Realno meni se ne svidjaju ti ekrani koje ne smes da drzis na 100%. U suprotnom za 3 meseca bice burna. Ja cak drzim na auto i imao sam burn na S9+ posle 6 meseci. Velika mana.

Mate 20 Pro

Juče sam u TC Ušće uzeo jedan Mate 20 Pro da se iznova oduševim njegovom brzinom, kad, vidim da izloženi primerak ima ozbiljan burn in. Odem do drugog mobilnog operatera, i tamo je izloženi 20 Pro imao burn in na nekoliko mesta. Nije me mrzelo da obiđem sve radnje u kojima znam da je izložen i svuda je imao burn in, po sredini i u donjem delu. Ne znam, možda grešim, ali čini mi se da je period od dva meseca, koliko su oni izloženi, isuviše kratak za tako nešto.

2,3 meseca non stop upaljenog ekrana na max osvetljenju... mene cudi kako se svi ti telefoni ne zapale. Nigde ti neces naci od proizvodjaca napismeno da ti ne garantuje tako nesto ako drzis na max...

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Nije to malo. Drugu na S9 se pojavio posle mesec dana. Drzi na 100% osvetljenje. Sad, mozda je BOE jos osetljiviji. Videcemo. Kazem meni je amoled krsh. Dzaba kontrasti, boje, cuda..

Mate 20 Pro

Juče sam u TC Ušće uzeo jedan Mate 20 Pro da se iznova oduševim njegovom brzinom, kad, vidim da izloženi primerak ima ozbiljan burn in. Odem do drugog mobilnog operatera, i tamo je izloženi 20 Pro imao burn in na nekoliko mesta. Nije me mrzelo da obiđem sve radnje u kojima znam da je izložen i svuda je imao burn in, po sredini i u donjem delu. Ne znam, možda grešim, ali čini mi se da je period od dva meseca, koliko su oni izloženi, isuviše kratak za tako nešto.

Burn in, bas vidljiv, se pojavi vec posle par dana u radnji (baci pogled i kako drugi telefoni nemaju a stoje jos duze). Pisao sam da pogledate po radnjama da ce svaki imati burn in, i eto istina. Zato Samsung kosta koliko kosta a BOE je BOE ma koliko ovde vikali kako je to isto... Dobice burn in svi i tokom normalnog koriscenja s obizrom da u radnjama dobijaju vec posle par dana.

Poslednja izmena:
U svakom slučaju, sad mi je i definitivno postalo jasno zašto se ne prave laptopovi sa oled displejima. Status bar bi se urezao samo tako.

Lazo, čini mi se da si u pravu. Ne sećam se da su Samsunzi dobijali burn in za tako kratko vreme.

Nazad
Vrh Dno