Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Hvala matori prosetacu da vidim kad se vratim..

Inace ne znam da li je zato sto sam u Japanu, ali uzeo da pogledam da li imam patch 2 update kad ono 146.

Ima gomila nekih popravki za face i finger unlock osim toga nista spec
59092b9885a988e6b29c0ecdf010258c.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Evo, i meni je upravo stigao update.

Pogledajte prilog 261649
Pogledajte prilog 261648

I ja napsah na Huawei forumu pa i ovde sada, odobrena zamena i dodeljen novi uređaj, nisu me pitali šta i kako. Uređaj će biti na prodajnom mestu sutra ili prekosutra, znači 7 ili 8 dana od podnošenja reklamacije, dosta brzo kako su neki ljudi čekali.
Još kad bi uleteo BOE, bila bi prava stvar.

Koji je ekran bolji, LG ili BOE (bez zelenisa naravno)?

Poslednja izmena:
Nakon ovog klipa ste svi postali poznavaoci fotografije i pljuvači društvenih mreža? :)

Dobro je da su sredili ID, posto kod mene ne znam dal je ikad pogodio iz prve otisak. Inače face id je dosta brz, jedino u mraku je sporiji. Inače mi je u većini slučajeva uparen sa satom kao "trusted device" , pa mi ni ne traži otisak/lice.

A, zašto misliš da je LG nužno bolji od BOE?
Boe je tek sad skoro ušao na tržište za oled. LG je tu dugo, kao i Samsung. Jednostavno ja gledam da kupujem ne bih mogao da dam iste pare za iPhone gde je Samsung panel ili za Samsung ili za Huawei sa LG-em, jer znam da su papreno plaćeni. Boe je plaćen možda 20-ak % cene Samsunga ili 50% cene LG-a.

Ako su uštedeli nek daju za 150 manje telefon, znači sa LG nek košta koliko košta, sa Boe nek bude 150e manje.

Ja nisam primetio neke drastične razlike između LG displeja na telefonu koji sam vratio i BOE displeja na telefonu koji sam dobio u zameni, osim tog prosijavanja ivica i zelene obojenosti, što je bilo prisutno kod LG-a, a na BOE nema ni traga. Koliko sam ja uspeo da vidim, BOE nije nov u ovom poslu, možeš da pogledaš na linkovima u nastavku.

https://www.boe.com/en/about/gsjs/
https://www.oled-info.com/tags/companies/boe

LG je svakako širem krugu ljudi poznatiji i renomiran brend, ali, ovo nije prvi put da imam probem s njihovim proizvodima. Konkretno, na Nexus-u 5X (LG) su mi jednom menjali komplet ploču, a drugi put mi dali novi telefon zbog poznatog problema sa boot loop-om iz koga nema povratka. Sličan problem su imali i na svom modelu G4. U tom kontekstu, mislim da LG displej ne mora sa sigurnošću da bude bolji izbor. Za sada nemam zamerke na BOE displej, videćemo kako će se pokazati u budućnosti. E, sad, što se nabavnih cena tiče i Huawei strategije po tom pitanju, to stvarno ne znam.

Poslednja izmena:
VIP pustio update...piše da je nešto vezano za Face ID.
Sledeci decembarski apdejt peglaju kameru bas dobro. Na tom apdejtu nema vise distorzije oko 4k snimka,nocno snimanje poboljsano,kao i night mod.
Ako se pokaze kao dobar apdejt bez drain-a,sa apdejtima sam zavrsio

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Jos uvek nista od update-a kod mene, iako neko rece da je VIP pustio?
Elem mali offtopic. Da li je do telefona,ili do VIP-a ali vidget koji prikazuje potrosnju,i zaduzenje kod post paid-a kod mene ne sljaka? Pise "servis trenutno nije u funkciji"??

Elem mali offtopic. Da li je do telefona,ili do VIP-a ali vidget koji prikazuje potrosnju,i zaduzenje kod post paid-a kod mene ne sljaka? Pise "servis trenutno nije u funkciji"??
Kad rade presek ne radi app

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Radi. Koji tip ekrana imaš? Samsung amoled radi [emoji16]
b620e32259a70b61a302b03f289e0602.jpg

Hahah u T-Mobile Crna Gora cijena 1200€ a sat prodaju odvojeno. Pa haos.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Možda da probaš da obrišeš keš i podatke te aplikacije?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Pokušao i to, evo upravo reinstalirao app i ništa, truba :(
891341f1dc3a200d58a598a6bee6e62f.jpg

Kod mene se vidžet Telenorove aplikacije osvežava normalno, ne znam u čemu bi mogao da bude problem. Ako imaš mogućnosti, probaj da li radi na nekom drugom launcher-u.

Najludje u svemu, je što je radilo na prethodnom, koji je bio zaražen Hulkom [emoji848]

E pa zato što je Boe [emoji12]

Isključi wifi, pa probaj.

Vrh Dno