Nema tu dileme, 8 dana je 8 dana, da pise radnih bila bi druga prica.Ne znam kako racunaju,da li i vikend,tj subotu i nedelju racunaju u te dane. Svakako sacekaj da neko vec odgovori.
Ukoliko racunaju i vikend,i to je osmi dan,pozovi sutra ProMobi i pitaj sta se desava sa uredjajem. Ako krenu opet da muljaju sa informacijom,spomeni im trzisnu inspekciju.
Jesi pratio na sajtu,sta ti pise za uredjaj?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Idi podnesi prijavu, nemas ti sta da proveravas vec oni moraju da te obaveste. Ali verovatno ce ti javiti sutra, meni su u 90% slucajeva javljali bas osmi dan.Usao sam u 8mi dan nakon ostavljanja uredjaja na reklamaciju, ostavio sam u ProMobi, niko me jos uvek nista ne obavestava, siguran sam da ni ne planiraju, da li otici u trzisnu 9og dana i prijaviti gospodu?
8 radnih dana je u pitanju. Ako je prošlo tih 8 radnih onda svakako pusti prijavu. Ali tek nakon što ih kontaktiraš i "podsetiš" da je prošao taj period.Usao sam u 8mi dan nakon ostavljanja uredjaja na reklamaciju, ostavio sam u ProMobi, niko me jos uvek nista ne obavestava, siguran sam da ni ne planiraju, da li otici u trzisnu 9og dana i prijaviti gospodu?
Racuna se 8 radnih dana osim ako nije nesto promenjeno u zakonu od pre 3 god a sumnjam da jeste tako da sacekaj jos 2 dana okreni ih pa tek.onda inspekcijuNe znam kako racunaju,da li i vikend,tj subotu i nedelju racunaju u te dane. Svakako sacekaj da neko vec odgovori.
Ukoliko racunaju i vikend,i to je osmi dan,pozovi sutra ProMobi i pitaj sta se desava sa uredjajem. Ako krenu opet da muljaju sa informacijom,spomeni im trzisnu inspekciju.
Jesi pratio na sajtu,sta ti pise za uredjaj?
Član 56
Potrošač može da izjavi reklamaciju usmeno na prodajnom mestu gde je roba kupljena, odnosno drugom mestu koje je određeno za prijem reklamacija, telefonom, pisanim putem, elektronskim putem, odnosno na trajnom nosaču zapisa, uz dostavu računa na uvid ili drugog dokaza o kupovini (kopija računa, slip i sl.)
Član 160
Novčanom kaznom u iznosu od 300.000,00 do 2.000.000,00 dinara, kazniće se za prekršaj pravno lice ako:
30) na prodajnom mestu vidno ne istakne obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacija ili na mestu određenom za prijem ne obezbedi prisustvo lica ovlašćenog za prijem reklamacija u toku radnog vremena, u skladu sa članom 56. stav 2, odnosno članom 81. stav 3. ovog zakona;
31) potrošaču ne izda pisanu potvrdu, odnosno elektronskim putem ne potvrdi prijem reklamacije, u skladu sa članom 56. stav 5. odnosno članom 81. stav 3. ovog zakona;
32) ne vodi i ne čuva evidenciju primljenih reklamacija potrošača, u skladu sa članom 56. st. 4. i 6, odnosno članom 81. stav 3. ovog zakona;
33) ne odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju na način i u roku predviđenom članom 56. stav 7, odnosno članom 81. stav 3. ovog zakona;
Hvala matori prosetacu da vidim kad se vratim..Ja sam uzeo običnu silikonsku u nekoj prodavnici blizu Arene za 400 din. Nezgodno je za masku s twilight telefonom, glupo bi bilo da ga "sakrije"![]()
28-og predao. Nisu me zvali,video na njihovom sajtuPosle koliko dana čekanja?
Jesu te zvali da te obaveste kakav uredjaj dobijaš?
Mene su zvali, i pitalinda li mi odgovara plavi.
I uleteo "Boe"
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Lepo sam napisao na nekoj od prethodnih stranica, sa sve kutijom kod popa da ga osvešta pa unboxing. :dUvazili reklamaciju,cekam novi uredjaj da stigne na prodajno mesto.
Idem sada svecu da zapalim,za zdravlje i dobar ekran
U cetvrtak,6-og uredjaj mogu da preuzmem. Ukupno 8 dana od dana kada sam predao uredjaj. Za nase uslove,donekle i brzo. Mada me i vikend uhvatiobice 7 dana to je za srbiju wow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari