Nema potrebe preuveličavati stvari... Telefon pored ovog problema radi vrhunski. Ja ne vidim niti jednu jedinu manu u korišćenju osim ekrana... Treba se pored pljuvačine po ovom telefonu setiti ostalih FS telefona koji imaju ili su imali razne defekte.E odmah usrali motku,prvi najbolji tel sto su izbacili prdeknuo ekran a bas sam se bio zapalio ali posle ovoga odustao.Vidim ja da ne gine cekanje s10 ili note 9 koji je jos uvek skup.Kad bi znao da ce s10 nesto spektakularno ponuditi vredelo bi cekanja.Nadam se da hoce jer ipak je to jubilarni broj.Sta kazete od moje matematike hoce li da bude ista ili nista?
Ne znam ali evo čitam temu i pratim. Vidim da se dosta diglo prašine a Huawei ne izlazi sa saopštenjem. Sa druge strane do duše nisam ispratio, ne znam kako je bilo sa onim samozapaljivim Samsunzima ili evo sa iPhone i helijumom ili razlepljenim leđima. Nešto ne vidim da se diže prašina oko tih stvari a ista klasa telefona je u potanju pa mi nekako bode oči ovo oko ekrana. Jeste da je fail i da su neozbiljni u kompaniji sa ovim ćutanjem i naravno da ih treba po dupetu zbog toga ali nekako mislim da se namerno hejtuje a ne upoređuje se sa drugim brendovima koji i te kako imaju ili su imali slične probleme.Cuj preuvelicavanje... Pa eno i BOE ekrani imaju problem. Ili povlacenje iz proizvodnje ili se malo otvore pa napakuju Samsungove panele.
Kod Samsunga , koliko sam ja ispratio nije bilo ovako skoro pa svaki uredjaj. Samsung je povukao taj telefon, a Huawei ne povlaci telefon, iako je evidentno da je "svaki" uredjaj defektan.Nisam konkretno rekao za tebe, prosto pričam generalno. A definitivno Huawei treba biti "kažnjen" od strane nas korisnika. Opasan propust i opasan rulet sa kompanijom.Ja konkretno idem na to da ako ne dobijem ispravan uređaj vraćam se na iPhone. A realno telefon je sjajan, minus ekran naravno.
Da, da o tome govorim, makar su izašli i rekli ili uradili nešto po tim pitanjima. Ovo je za sad javašluk i čist neprofesionalizam.Kod Samsunga , koliko sam ja ispratio nije bilo ovako skoro pa svaki uredjaj. Samsung je povukao taj telefon, a Huawei ne povlaci telefon, iako je evidentno da je "svaki" uredjaj defektan.
Apple, menja telefone u roku od odmah.
Znas kako,covek se jednom zezne. Samo neka se prave mutavi,pitacu ih sledece godine ko ce P i Mate seriju da im uzme.Da, da o tome govorim, makar su izašli i rekli ili uradili nešto po tim pitanjima. Ovo je za sad javašluk i čist neprofesionalizam.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Lepo je neko prognozirao da telefon ide oko 500e do nove godine na kp.
Imaju li obican Mate 20 i 20X ovakvih problema ili je to slucaj samo sa Pro verzijom? Koji su ekrani u njima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari