Note 9Dobar. Nije idealan, ali je dobar. Mogao bih nam neko u Note 9 temi proveriti, kao i u S9/+
Evo probao sam na Huawei P20 Lite, 4 se jasno vidi, 3 se nazire. Ips svakako daje jace osvetljenje, i vise dobacuje u ovom testu al na tom osvetljenju crna je sve samo ne crna. Osecam da bi iphone xr dosao do 2 bez problema obzirom kakav ekran ima.
Kakav ekran ima XR?
Ali to nisu isti ekrani.. XR gura lcd. Kako se mogu porediti kad nisu ista kategorija.Vrhunski kalibrisan. U poredjenju sa XSom svetliji, a razliku u ustrini mozes da vidis kad recimo zumiras na max sliku i razlika je 10% ostrija slika na xs-u.
Udjes u dialer i podešavanja. Tu mora biti ili u accessibility reminder.^ Ima istine to sto kazes. Mada ajde da budem bas siguran
Nego,nikako da provalim opciju kako da iskljucim da me ne obavestava notifikacijom da imam propusten poziv.
Imam poziv,ne zelim da se javim,i nakon zavrsetka poziva obavestava i zvuk notifikacije o tome. Kako da iskljucim to?
Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari