Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

^ znaci nije neki krs od ekrana kao sto se pricalo pre par stranica.

Hsv...probacu to sutra,malo glavu od ekrana da odmorim

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Jel moze neko objasnjenje kako se gleda ova skala ?

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Što manji broj vidiš to je kvalitetniji displej.

S9+ max osvetljaj, do 6. Honor 10, do 4.

Poslednja izmena:
Onaj gore primer sto si okacio ispade da pixel 3 ima jedan od najgorih :D

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
S9+ recimo 6 prvi broj koji se jasno nazire...probao i basic i adaptive

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Isprobao sam sve modove u podešavanju display-a. Ispada da ga ekran Honor 10 jede. Mislim na S9+ i Honor 10.

Kontam da je većina na LG koji imaju 20 pro, baš me zanima Boe kako prolazi.

Honor 10 je ips LCD, tako da nije relevantan.

Poslednja izmena:
Nije relevantan slažem se ali opet cene kada se uporede, a jedna od stavki je svakako ekran...da ne trolujem temu više :).

Evo probao sam na Huawei P20 Lite, 4 se jasno vidi, 3 se nazire. Ips svakako daje jace osvetljenje, i vise dobacuje u ovom testu al na tom osvetljenju crna je sve samo ne crna. Osecam da bi iphone xr dosao do 2 bez problema obzirom kakav ekran ima.

Evo probao sam na Huawei P20 Lite, 4 se jasno vidi, 3 se nazire. Ips svakako daje jace osvetljenje, i vise dobacuje u ovom testu al na tom osvetljenju crna je sve samo ne crna. Osecam da bi iphone xr dosao do 2 bez problema obzirom kakav ekran ima.

Kakav ekran ima XR?

Ne radi se tu o osvetljenju nego u prikazivanju nijansi crne i blagom prelazu u sivu. IPS će uvek na takvim " testovima " pokazivati bolje rezultate.

Svakako totalno nebitna priča

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Sad sam proverio kod mene na m10pro, bukvalno se do 1 vidi.

Vrhunski kalibrisan. U poredjenju sa XSom svetliji, a razliku u ustrini mozes da vidis kad recimo zumiras na max sliku i razlika je 10% ostrija slika na xs-u.
Ali to nisu isti ekrani.. XR gura lcd. Kako se mogu porediti kad nisu ista kategorija.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

bas zato i jeste interesantno porediti ih. ako budes u mogucnosti pogledaj istu sliku na oba pa ces videti zasto to kazem :) samo crna je malo vise deep na XS. Pogledaj, vrhunski je ekran.

Ne kazem da je los ekran nego mislim da nisu za poredjenje.

Poslato sa RNE-L01 uz pomoć Tapatoka

S9+, 5 vidim jasno, 4 se nazire, 3,2,1 nimalo.

Sent from my Samsung Galaxy S9+ using Tapatalk

Još dva dana pa ćete Ixona da ubedite da zameni telefon. [emoji846]
@Ixon
Koristi telefon normalno i to je to, mani testiranje...da ti je ekran feleričan, znao bi i bez testiranja.
Inače, da sam na tvom mestu, bilo bi me strah da zamenim tvoj primerak za neki drugi. Tvoj je super...neki drugi možda bude glavna atrakcija na forumu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

^ Ima istine to sto kazes. Mada ajde da budem bas siguran

Nego,nikako da provalim opciju kako da iskljucim da me ne obavestava notifikacijom da imam propusten poziv.

Imam poziv,ne zelim da se javim,i nakon zavrsetka poziva obavestava i zvuk notifikacije o tome. Kako da iskljucim to?

^ Ima istine to sto kazes. Mada ajde da budem bas siguran

Nego,nikako da provalim opciju kako da iskljucim da me ne obavestava notifikacijom da imam propusten poziv.

Imam poziv,ne zelim da se javim,i nakon zavrsetka poziva obavestava i zvuk notifikacije o tome. Kako da iskljucim to?

Udjes u dialer i podešavanja. Tu mora biti ili u accessibility reminder.

Može li neko dokon da zavrti 4 puta za redom geekbench da se vidi da li i koliko throttluje soc ? :)

Ili još bolje da pusti ovo na 15min :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=skynet.cputhrottlingtest

Naravno sve bez performanse moda. Mada me interesuje iskreno i kako baterija drži i kako se mob greje ako je lupam ceo dan na performanse modu :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Meni je uvek na performance modu i ne znam gde se iskjučuje. Na netu vidim da je u delu podešavanja za bateriju, iznad uštede baterije a kod mene tog dela nema. Na AnTuTu izlazi 311000 tako da je performance mod aktivan.

Jel neko sem ixona dobio tel u VIPu?
Danima me zavlace kako ce me pozvati i danas mi iz cc kazu nema ih vise, otisla cela prva kolicina!?

Nazad
Vrh Dno