Koje je boje narukvica na satu? Crna ili braon?Ne laguje, čim sam ga povezao sa telefonom odmah se updateovao, I to 2x ako se ne varam, jedino se nerviram što ne mogu da namestim weather widget na njemu :/
Ako ti je to jedina stvar zbog koje ga ne bi zadrzao nemoj da se brines. Ako vec nisu izbacili dodatne skinove bice ih sigurno kasnije.Probaj jos malo procackaj preko njegovog OS sistema,mozda nudi jos neke dodatne skinove.
Facer app, skini i uživaj sa skinom, menjaj kolko hoces i sta hoćeš...^ Smori me brzo sve,inace sa novim skinom,kao novi sat da imas,tako da valjda nece tu biti problema
He, bravo... Da, naravno slažem se, ali pitanje kako doći do njega... Sacekacemo..Nema to veze sa tabletom, nikada se nece moci ni porediti.
20X ima iste spec kao Pro, plus ravan ekran, dizajnerski lepsi, veci ekran i baterija...
Ne moze nista zameniti rad na takvom i tolikom ekranu, uzivancija. [emoji4]
Takvi telefoni su najpopularniji u Kini. I nisu Huawei i ostali blesavi pa da izbacuju po nekoliko varijanti jednog te istog modela. Mogu se kladiti da ce 20X bolje ici od obicnog modela, makar u Kini. Od Pro verzije nece ali tu ima vise faktora koji na to uticu.
Sve u svemu najbitnije je da izbor postoji za svakoga. [emoji4]
Najbitniju osobinu nema. Mobilnost...
I kako to misliš, nema veze sa tabletom?
Za koji ti tačno rad na mobilnom telefonu, treba toliki ekran?
Hmm... To ne znam, ja na moj Huawei watch 2 Sport furam Facer app.Bogi,ziv bio.
Prvi put se sada macujem oko tih satova. Pusti ovde link,nisam uspeo da nadjem.
Znaci,moze ta aplikacija da se upari sa GT i ako sat ima svoj OS?
Ja ga cekam sa nestrpljenjem, nadam se da ce stici kod nas. Prelep i poprilicno kompletan mob. Da ima SD bio bi savrsen. [emoji2]He, bravo... Da, naravno slažem se, ali pitanje kako doći do njega... Sacekacemo..
Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk
Ma nista se ne brini, daj boze da ga bude ovde u de... Znače eto kažu sad u toku novembra... Sad *mjau**mjau**mjau*...Ja ga cekam sa nestrpljenjem, nadam se da ce stici kod nas. Prelep i poprilicno kompletan mob. Da ima SD bio bi savrsen. [emoji2]
Samo me brine cena kod nas. Na KP ima jedan jedini Honor Note 10 i on je oko 500€ a ipak ne moze da se poredi ni po cemu sa 20X.
Ako ga ne bude kod nas a bude recimo u DE, Bogi znas sta ti je ciniti ako te budem cimao. Budi u stanju pripravnosti. [emoji23]
Veruj mi, i da košta 1,000€ ovde u de, kupujem ga, necu uopšte gledati cenu, briga me, merak nema cenuMa samo polako, ubedjen sam da ce ga biti i u EU, samo prvo moraju da namire trziste Kine koje im je najbitnije, sto je i potpuno normalno. [emoji4]
Malo strpljenja i eto ga i kod nas nadam se. [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari