Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Čak i Note 9 i XS Max koji nisu baš mali, izgledaju smešno pored M20X.

Ajde vi koji ste dobili mob u preorderu procackajte malo i sat. Ovo sto sam gledao po yt deluje uzas kolko laguje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne laguje, čim sam ga povezao sa telefonom odmah se updateovao, I to 2x ako se ne varam, jedino se nerviram što ne mogu da namestim weather widget na njemu :/

Ima li taj sat neki app store ?

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Taj sat nema wear OS

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Sat ima svoj OS, narukvica je crna silikonska, sa sivim ivicama, ne nešto naročito lepa da budem iskren.
Povezuje se preko Huawei health, skenira se qr kod u aplikaciji I na dalje je lako.
Uspeo sam da namestim weather na satu, bag sa permisijama na telefonu sa lokacijom je bio problem...
Sa 67% sad je na 30% I imam 3.0h SOT.
Uz sva podešavanja telefona danas, rekao bih da je okej, slično drzi kao mate 10 Pro

^ To je i vise nego dobro sto se tice baterije. Vremenom ces izvlaciti i vise,samo da se procesor navikne na aplikacije koje koristi.

Kako si zadovoljan satom? Kazi mi,koliko ima skinova na satu da biras? Planiram da sat odma stavim na oglase,mozda ces me ti ubediti da ga ipak zadrzim.

Ima 11 onih "home screen" ne znam kako da ih nazovem

Probaj jos malo procackaj preko njegovog OS sistema,mozda nudi jos neke dodatne skinove.

Ovaj je radioaktivan [emoji23]
9e457ff4e6ad9f621976ceb9c08f011b.jpg
eaefa81b510c2910ac824d7bec384fa5.jpg

Sa xda

Bolje ja da ne kacim kakve sam probleme imao sa ekranom na s7e i s8plus :D

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Decije bolesti....svaki model ima, to ce se swap-om resavati.

Ovo mi se sve manje sviđa. Prvo problemi sa video snimanjem a sad i ovo. Moj sutra stiže u radnju, u dilemi sam da li da ga pokupim uopšte.

Poslednja izmena:
^ Ja cu ga sutra podici. Koliko sam citao na xda,odredjeni broj ekrana imaju problem koji su sa Kineskog trzista.

I da ti zapadne takav primer,vratis,dobijes nov

Dajte koju sliku huawei sata, da vidimo kakav je uživo iz prve ruke korisnika.

Probaj jos malo procackaj preko njegovog OS sistema,mozda nudi jos neke dodatne skinove.
Ako ti je to jedina stvar zbog koje ga ne bi zadrzao nemoj da se brines. Ako vec nisu izbacili dodatne skinove bice ih sigurno kasnije.
Za Xiaomi bukvalno ne znas koliko ih ima, nemoguce je promeniti sve. [emoji2]

^ Smori me brzo sve,inace sa novim skinom,kao novi sat da imas,tako da valjda nece tu biti problema

Pa da, upravo to. Ako zelis svaki dan mozes da menjas skin i bas kao sto kazes imas utisak kao da si promenio sat. Znam o cemu pricas. [emoji4]
Ne znam kako se menja narukvica na njemu ali na Saomiju mozes vrlo lako sam zameniti bez ikakvog alata. Ja vec imam par njih koje kombinujem. Recimo stavis metalnu narukvicu, neki analogni watch face i bukvalno mozes sat i uz odelo da nosis, toliko dobro izgleda. [emoji4]
Nece biti problema sto se toga tice sigurno, ne moras da brines.

Bogi,ziv bio.

Prvi put se sada macujem oko tih satova. Pusti ovde link,nisam uspeo da nadjem.

Znaci,moze ta aplikacija da se upari sa GT i ako sat ima svoj OS?

Nema to veze sa tabletom, nikada se nece moci ni porediti.
20X ima iste spec kao Pro, plus ravan ekran, dizajnerski lepsi, veci ekran i baterija...
Ne moze nista zameniti rad na takvom i tolikom ekranu, uzivancija. [emoji4]
Takvi telefoni su najpopularniji u Kini. I nisu Huawei i ostali blesavi pa da izbacuju po nekoliko varijanti jednog te istog modela. Mogu se kladiti da ce 20X bolje ici od obicnog modela, makar u Kini. Od Pro verzije nece ali tu ima vise faktora koji na to uticu.
Sve u svemu najbitnije je da izbor postoji za svakoga. [emoji4]
He, bravo... Da, naravno slažem se, ali pitanje kako doći do njega... Sacekacemo..

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Najbitniju osobinu nema. Mobilnost...
I kako to misliš, nema veze sa tabletom?
Za koji ti tačno rad na mobilnom telefonu, treba toliki ekran?

Zavisi sta za tebe znaci mobilnost. Mobilnost imaju i laptop racunari, pa ne znaci da ih stavljas na uvo i nosis u dzepu. [emoji2]
Nema veze sa tabletom u smislu da si ti pokrenuo pricu kako sve sto obavlja, obavlja po malo u smislu da nije ni za sta specijalno dobar. Kako nije ako je identican hardver u njemu i u Pro modelu?
Ja sam na taj nacin tebe shvatio. Mozda sam i pogresio, ako si ti pod pojmom tablet mislio samo na dimenzije moba...
Meni licno ni za kakav rad ne treba toliki ekran jer nista ozbiljno ne radim preko mobilnog telefona, za to sluze druge stvari.
Ali za surf, igranje igara ko voli, gledanje YT i generalno za kompletnu multimediju je uzivanje koristiti tako veliki ekran. Pa na kraju krajeva i za kameru, kada fotkas mnogo je lepse gledati slike kasnije itd, itd. Primera koliko hoces. [emoji4]
Ako se ne varam M20X ima cak i mogucnost koriscenja olovke, sto daje jednu potpuno novu dimenziju koriscenja.

Poslednja izmena:
Bogi,ziv bio.

Prvi put se sada macujem oko tih satova. Pusti ovde link,nisam uspeo da nadjem.

Znaci,moze ta aplikacija da se upari sa GT i ako sat ima svoj OS?
Hmm... To ne znam, ja na moj Huawei watch 2 Sport furam Facer app.
Izbor je jako jako velik, ima i da kupis u paketu skinive, a i dosta ima koje su free...
Pustim ti na pp

He, bravo... Da, naravno slažem se, ali pitanje kako doći do njega... Sacekacemo..

Ja ga cekam sa nestrpljenjem, nadam se da ce stici kod nas. Prelep i poprilicno kompletan mob. Da ima SD bio bi savrsen. [emoji2]
Samo me brine cena kod nas. Na KP ima jedan jedini Honor Note 10 i on je oko 500€ a ipak ne moze da se poredi ni po cemu sa 20X.
Ako ga ne bude kod nas a bude recimo u DE, Bogi znas sta ti je ciniti ako te budem cimao. Budi u stanju pripravnosti. [emoji23]

^ Oduvek smo voleli te egzotike

Da, da, to datira jos od davnih dana. [emoji2]
Ahh kakva su to vremena bila, secam se kao da je juce bilo kakva si cuda cinio sa G2 i fixom za kameru, nerealno kakve si fotke pravio.
Jedva cekam da ti se ova zverka sutra dokopa saka pa da uzivamo u novim brutalnim fotkama. [emoji4]

Ja ga cekam sa nestrpljenjem, nadam se da ce stici kod nas. Prelep i poprilicno kompletan mob. Da ima SD bio bi savrsen. [emoji2]
Samo me brine cena kod nas. Na KP ima jedan jedini Honor Note 10 i on je oko 500€ a ipak ne moze da se poredi ni po cemu sa 20X.
Ako ga ne bude kod nas a bude recimo u DE, Bogi znas sta ti je ciniti ako te budem cimao. Budi u stanju pripravnosti. [emoji23]
Ma nista se ne brini, daj boze da ga bude ovde u de... Znače eto kažu sad u toku novembra... Sad *mjau**mjau**mjau*...
Bar i u UK da ga bude bice odlično...
Za sad je u prodaji samo za kinesko tržište, čeka se i prodaja sa Global Rom... Navodno

Ma samo polako, ubedjen sam da ce ga biti i u EU, samo prvo moraju da namire trziste Kine koje im je najbitnije, sto je i potpuno normalno. [emoji4]
Malo strpljenja i eto ga i kod nas nadam se. [emoji4]

Ma samo polako, ubedjen sam da ce ga biti i u EU, samo prvo moraju da namire trziste Kine koje im je najbitnije, sto je i potpuno normalno. [emoji4]
Malo strpljenja i eto ga i kod nas nadam se. [emoji4]
Veruj mi, i da košta 1,000€ ovde u de, kupujem ga, necu uopšte gledati cenu, briga me, merak nema cenu :)

Vrh Dno