Šta je novo?

Huawei Mate 20 Pro

Jedan korisnik sa huaweiforum.rs je danas dobio kao zamenu telefon sa LG displejem.

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Tacnk cu ženi bas iz inata da narucim M20Pro, pa da bas vidim kakonovde ide to sve oko Gremlin ekrana, mada sam citao iskustva da ide bez problema zamena, ali koja zamena? Sta se dobija, isti gremlin ili?

Huawei Mediapad M5 8,4 LTE SHT-AL09

Iako na 108 nisam u podešavanjima za bateriju imao preformance mod, sada nakon update na 122 pojavio se taj mod.
A čini mi se da je i ovo zelenilo malo manje nego na 108, ali ipak ide na zamenu što pre mogu.
Faceunlock je dosta bolji na 122,baš instant reaguje, a i uređaj je nekako još fluidniji i nestali su neki mali lagovi u pojedinim apk pri izlasku iz njih. Oznaka ekrana je sad LG-51 umesto 43.

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka
Zoki jesi radio reset prilikom prelaska sa 108 na 122

Ja nisam, kapiram da ne treba

Huawei Mate 20 pro

@ixon ma kakav bre restart, uživaj u telefonu

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

@ixon Nisam ništa dirao. Dobro radi, a i u toku sledeće nedelje ide na reklamaciju. I da ne ide ne bih radio.

Kapiram da ne treba, ali reko da pitam

Night mod nema vise toliko fotosop izgled. Kamera prednja sada mnogo bolja

Ovo azuriranje jos uvek nije ispravilo distorziju oko 4k snimanja, na huawei.rs forumu su mi rekli da ce to biti ispravljeno kroz decembarsko azuriranje

Huawei Mate 20 pro

Koliko je trajao proces, od predaje,preko servisa do zamene? Ja sam tek malocas odneo telefon.

Nakon apdejta sa 108 na 122 vise mi nije 41 verzija ekrana vec 51.

Tek ce sada pometnja da nastane kada budu krenuli brojeve ekrana da uporedjuju i sortiraju.

Kakva komedija, ha ha ha

Huawei Mate 20 pro

Poslednja izmena:
Hardver update OTA
Ovaj Huawei je stvarno predvodnik sto se industrije tice.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Sad ti se update-ovo ekran, manje zelene prikazuje. [emoji23][emoji23][emoji23]

Već vidim kako ce softverski da ubiju zelenu.

Jel mogu preko Odina da flesnem moj note8 na note 9??? [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Moraš cekati OTA.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Znaci neverovatno. Sreca pa nemam tih muka. Ali sada ce jurnjava tek da krene sa serijskim oznakama. Sta su sebi dozvolili, ne ide mi u mozak haha

Huawei Mate 20 pro

Mislim da je to verzija drajvera za ekran, koja se promenila da update-om, nema veze sa zelenilom (meni je na LG ekranu bilo zeleno na obe verzije).

Послато са LYA-L29 уз помоћ Тапатока

Bez obzira sta je, ali sada pokazuje drugu verziju ekrana. Tek sada Kinezi nece znati gde biju kada se sve to ispomesa. Taman su krenuli neku selekciju da prave sad ovo.

Tacno cu sledeci prvi ugovor kada mi bude istekao, predjem na ajfon, malo mozak da odmorim. Pocnem da gledam sunce malo i uzivam u zivotu, a ne da gledam ovaj android i zelene ekrane i mrtve piksele

Huawei Mate 20 pro

Poslednja izmena:
jel ima da se uzme neka dobra zastita osim kozne futrole? gledao sam malo po gradu i nista nisam nasao

Gledam sada na bol.com, telefon je 650e danas.
Vredi li toliko novca?

Koji telefon je 650 €?

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Vredi sigurno 650€, ali sa validnom garancijom. Baš zbog problema sa ekranom ne vredi rizikovati toliki novac.

Gledam sada na bol.com, telefon je 650e danas.
Vredi li toliko novca?

ako dolazi uz sat, Qi punjac (mozda i karticu) vredi.. sat ti je 150, punjac 50 i kartica jos 50 sto znaci da bi za telefon dao 400.

ja nisam imao tu nesrecu da dobijem hulka, bar ne za sada, ali i da ga dobijem pod garancijom je tako da je podlozan reklamaciji.

dizajn je vrhunski, baterija ne mogu da kazem da je odlicna jer nisam ranije koristio flagshipove, ali izdrzi mi sigurno dan - dan ipo pre punjenja sa nekih 8-9h SoT plus se napuni za nekih 50ak minuta. zvuk nisam toliko testirao, ali mi na prvu loptu deluje pristojno. 6gb rama, 128gb prostora, brz i fluidan sa gomilom *******cija i super kamerom meni je bio dovoljno dobar razlog da ga kupim.

Naravno da vredi 650 EUR, ništa bez garancije. Nego, pitam zbog toga što je na tom sajtu, koliko ja vidim, cena oko 1.000 EUR. Inače, stiglo mi je full cover staklo koje sam naručio sa ebay-a, izuzetno lako se aplicira, osetljivo je, radi fingerprint scanner, jedino što se pod jačim svetlom, kada se zagleda iz blizine pod nejim uglom, vidi ona sitna tačkasta struktura, tj. mreža, možda bi nekome smetalo, meni ne.

Malopre sam odneo telefon na reklamaciju u MTS. Tek kada sam došao kući videh da u opisu piše da su vidljivi tragovi korišćenja, a ne da se ne vide, nego može glanc da prođe kao nov. Sve je u folijama i netaknuto (usb, slušalice, nastavak za slušalice, punjač) telefon od prvog minuta u zaštitnoj foliji, dakle bukvalno kao nov, osim skinutih folija sa ekrana i pozadine. Da li to inače pišu svima?

@sasakv

Ja kad god sam nesto nosio na reklamaciiju uvek je stajalo "sitni tragovi koriiscenja" desi se nekad kupim maticnu dodjem kuci ono nesto fali u kutiji ja nosim na reklamaciju oni uvek isto napisu.

Nisam ni ja.. Jos ne mogu da utvrdim da li imam hulka ili ne.. Idem na put prekosutra pa se vracam krajem decembra i nije mi se dalo zezati sa tim. Imam 2g garancije pa mi se ne zuri, jos bi mi vise odgovaralo da prodje godinu dana pa da ga zamenim novim telefonom

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

edit:
10% , 50%, 100%
Pogledajte prilog 261040
Pogledajte prilog 261041
Pogledajte prilog 261042

Je li i vama ovako svetleo ili je bilo intenzivnije?

Poslednja izmena:
Baterija na 122 definitivno losija. Bila bas bolja baterija na 108

Huawei Mate 20 pro

A toliko si kukao za taj update.
Polako ljudi, gde zurite sa tim apdejtima. [emoji2]

Vrh Dno