Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao što rekoh, treba biti realan, ostalo je rekao Ivan. Jedino da dodam tj. dam mišljenje na Ivanov kom. da se Huawei dokazao kod nas, ima pravo na te cene, i ovako su malo niže od Samsungovih, tako da je to okej.
Ne vidim zašto svako skače da brani neki brend ko da mu život zavisi od toga. Eto, ja najviše preferiram HTC, još od davnih dana(posebno od m7 i ekipe) pa slobodno mogu da kažem da ovaj u11 ima mana. Od senzora koji s vremena na vreme zakuca, do eto tog dizajna, što nije 2017looklike. 🙂

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Moja zamerka ide samo na nedostatak bezicnog punjenja iako su mogli da stave. UI je stvar ukusa a o ukusima ne treba raspravljati. Ja TW ne mogu da smislim pa dobro. Jeftiniji je od Note8 i IP8+. Ne znam koliko bi jos trebao da bude jeftiniji. Svi su oni preskupi ali *** takav je trend postao. Sto bi morao da bude jeftiniji od LG-a ili Sony-ja???

Kao sto je vecina rekla, software skin je stvar ukusa. Meni je recimo taj Emui broj 1 sto se toga tice. Da je skup, jeste,da je oko 50/100 e jeftiniji bio bi pun pogodak, al ne moze i jare i pare. 😉

Poslato sa DUK-L09 uz pomoć Tapatoka

Ja prvenstveno zbog tog emui ne mogu da svarim huawei i ogavnih ikonica. Probao sa p10 i nije išlo. Zato sad se u dvojbi m10 pro i note 8 opet dadoh šansu samsungu.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni je to apsolutno svejedno pošto ja prvo kad kupim telefon promenim skin tako da se sve to kod mene ne zadrži puno.

Skin ne možeš da promeniš, možeš launcher koji je samo jedan deo.
Meni je emui ok, na oko lepši od samsungovog skina, a telefon je brz kao munja, nemam šta da mu zamerim sa te strane. Multitasking je odličan, telefon nije bloatovan.

Na to sam i mislio - kod mene uvek dođe Apex Launcher sa kojim odradim izmenu svih ostalih pripadajućih elemenata uključujući i ikonice etc.
Ne znam kako je sada na Mate ali na supruginom P8l mi uopšte nije smetao izgled ikonica koliko to što nije imao App drawer pa je i za tako nešto morao 3rd party app.

Odgledao sam dosta njegovih review-a, ovaj je poprilično očigledno tendenciozan. Mislim da nikad nije toliko iskritikovao neki telefon, a koji ima toliko toga da pruži. To se lako da videti po neki polukomičnim ponižavajućim komentarima i sl. Opisivao ga je kao da opisuje neki krš. Najsmešnije mi je na kraju kad kaže "this phone has great battery, display..." pa nabroji ukratko sve bitnije karakteristike telefona /propusti hardware koji je možda i najjača stvar/, kad god kaže nešto dobro - doda ali i sl. "Ostaću ja sa nekim od big names - pa nabroji htc koji može samo da sanja cifre Huaweija. Isro se malo momak, po mom mišljenju.

Jel mogu da se notifikacije podese da budu crne sa belim tekstom? Jel koristi neko uopšte neke dark teme?

Ja koristim fabričku tamnu temu ali ne bih rekao da ima to podešavanje koje želiš. Eventualno probati sa nekim dodatnim temama.

Znam da je tako nešto nemoguće na 7.0 bez roota, ali na 8.0 bi trebalo da je moguće pa zato pitam.

Pa kad je odličan tel. Ajde kupuj već jednom :d

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Tih 10 testova da pogledaš na yt svi bi drugačije pokazali.da uzmu od svakog tel po 5 komada i poređaju sve onda bi imali realniji pokazatelj.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Realno je da M10 pro ima bolju bateriju za 30-ak % od Note8

Jel uporedjivao neko kameru Mate 10 lite i P10 lite?🙂

@ROCK Ne bi ni valjalo da nije tako obzirom da ima veću bateriju prilično, manji ekran, manju rezoluciju, oreo itd

Samo kazem... Steta sto u N8 nije bar 3,5k mah. Realno imali zu mesta da stave veliki je telefon

Preziveo je i bend test kod dzerija 😀 Jel neko od vas skidao foliju sa ekrana? Ako jeste, jel postoji oleophobic premaz?

Poslednja izmena:
Neko je ranije rekao da ima.

Ovde svo pišu kako i šta 🙂
Samo korisnici izgleda najmanje pišu, ustvari nema sta ni da se piše, kad sve radi kako treba 🙂
Šala na stranu, stvarno fon radi kako i treba da radi... Baterija, no comment... 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Od sutra verovatno jos jedan korisnik u temi. [emoji4]

Baterija sabija, što se duže koristi to duže traje 🙂
f283b54a00edd6c437d7f62dd141f72a.jpg

Poslednja izmena:
Bruka.Znaci moze da gura i do 10 sati ekran.Jel ti ovo sve na wifi ili?

@blue moon

Kako se tebi cini, kada sagledas sve pozitivne (i poneki negativan ukoliko ih uopste ima) aspekte gde je Honor 8 Pro u odnosu na Mate 10 Pro, obzirom da su (bar po mrtvom slovu na papiru) poprilicno "tu negde"?

Nazad
Vrh Dno