Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
+10000 za Nova Prime,i swipe i dt2s opcije....ja nemogu vise da zamislim da koristim fon bez takvog setup-a.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Dobio sam telefon koji na sebi ima aplikaciju retail demo, a na kutiji pise not for sale. Telefon ima ime, radi sa karticom itd. Samo se na lock screen pali demo video koji ne mogu da ukinem.Kako da ovo skinem/ili flesujem neki stock rom? Mora li odkljucavanje BL?

Sta si ti to kupio kolega?
Ovo prvi put čujem...

Huawei Mate 9 MHA-L29

Koja je oznaka telefona...?

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Sta si ti to kupio kolega?
Ovo prvi put čujem...

Huawei Mate 9 MHA-L29
Uredjaji koji sluze za reklamu, u prodajnim centrima, do sada su najcesce dolazili bez modema i ne moze se koristiti sim kartica.
Kolega je dobio jedan takav primerak, koji cak ima i modem, i verovatno je jedino ogranicenje - softversko.

Hvala na pojašnjenju 🙂
Pitanje je samo da li je dotični dobio ili kupio takav telefon...?

Not for sale... 🙂

Mozda je bas i kupio to "not for sale"

Dobro, nije to nemoguce, cesto se takvi uredjaji rashoduju, pa njihova dalja sudbina moze biti raznolika 🙂

Lomim se vec neko vreme dal da uzmem Samsung s8+, da s7 ode u oglase i juce u Delty naletim na stand Huawei gde je bio 10 pro, mene je tel odusevio izgledom, pogotovo plavi, malo se poigrao sa njime, o brzini ne treba nesto puno pricati jer svi vodeci telefoni lete, jedino ne znam na kom je bolja kamera na 10pro il s8+ i koji je generalno bolji.

Telefon te je odusevio. Pogledaj i S8+ ako te on vise odusevi znas sta ti je ciniti.

Oba su dobra, 10 pro je eto novi model i skuplji.
Kamera, obe su dobre, nema greške, mada po korisnicima i tim nekim testovima, kažu da je bolja kamera na 10 pro, ali, to su sve nijanse.
Uzmes sra ti vise leži, i to je to.
10 pro je dual sim, oba slot 4g...
Cisto za info da znas, ukoliko ti to nesto znači 🙂
6gb/128gb 10 pro

10 pro je je bolji tel od s8 i s8 plus. Ima i s8 svojih prednosti ali ti cena odgovara uzimaj mate 10pro...

Ljudi hvala vam na odgovoru, definitivno cu juriti 10 pro, najvise sto me je odbijalo da ne uzmem s8+ su zakrivljene ivice, to se meni ne svidja, zato sam i odlagao kupovinu novog modela, lagao sebe da ne dobijam nista prelaskom sa s7 na s8, gledao 116 puta s8+ al nikako da prelomim, sa obicnog s6 presao na s7 obican i ponadao se da ce i s8 biti jedan obican a drugi edge model medjutim oba su edge modela.
Samo se nadam da ce biti plavi model kod nekog od operatera, u Huawei radnji u TC Usce je skoro 100k

Poslednja izmena:
Kod Telenora i Vipa Mate 10 Pro je jeftiniji od S8+. Eto ti mozda jos jednog motiva da se odlucis za Huawei. Ja se takodje dvoumim izmedju ova dva modela i za isti novac ja bih se pre odlucio za S8+, ovako prednost dajem Mate 10 s obzirom na cenu (mislim na kupovinu kod operatera).

Poslednja izmena od urednika:
Realno mislim da će samsung da izgubi dobar deo kupaca zbog forsiranja edge tehnologije...ja prvi nemam nameru da pazarim s9/n9 ako opet svi budu sa zakrivljenim ekranima.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni se prvom ne svidja ta tolika zakrivljenost ekrana, definitivno cu uzeti 10 pro, da ima plavi u VIP-u uzeo bih ga vec u ponedeljak, moram ih zvati da vidim dal ce nabavljati tu boju, sracunao sam na paket NEO 4 me izadje 390 evra, prodam s7 i doplatim za njega ( cena 61200, 10 000 din manje zbog produzenja ugovora, 10 % manje zbog placanja u kesu i eto dobra cena za ovaj tel )
Meni odgovara ovaj NEO 4, jos imam onih 3 gb zauvek i jos dobijem jos 1 gb za online, milinica.

Realno mislim da će samsung da izgubi dobar deo kupaca zbog forsiranja edge tehnologije...ja prvi nemam nameru da pazarim s9/n9 ako opet svi budu sa zakrivljenim ekranima.

Očito su takvi u manjini.

Meni se prvom ne svidja ta tolika zakrivljenost ekrana, definitivno cu uzeti 10 pro, da ima plavi u VIP-u uzeo bih ga vec u ponedeljak, moram ih zvati da vidim dal ce nabavljati tu boju, sracunao sam na paket NEO 4 me izadje 390 evra, prodam s7 i doplatim za njega ( cena 61200, 10 000 din manje zbog produzenja ugovora, 10 % manje zbog placanja u kesu i eto dobra cena za ovaj tel )
Meni odgovara ovaj NEO 4, jos imam onih 3 gb zauvek i jos dobijem jos 1 gb za online, milinica.

Kakav je to popust za produzenje ugovora?

Priključujem se u tim od danas 🙂.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Dobrodošao u bandu koju svi prozivaju...🙂
Svašta ces jos ovde pročitati od par članova foruma, ako budes ikako hvalio kako je ok na 10 pro 🙂

Poslednja izmena:
Od danas i dve sim kartice u 10 pro, bas me sad zanima baterija 🙂

Komso, nece biti razlike, modem je ipak samo jedan. 🙂

Komso, nek bude SOT bar 5h... Dovoljno, stvarno nisam do sad nikad koristio dve sim u telefonu, ni na Mate 9 ni na X2...
Ide mate 9 na prodaju, pa zato sad dve sim u 10 pro...

Poslednja izmena:
Ipak baterija skroz ok sa dve sim kartice, nije neka bitna velika razlika, SOT možda nešto malo manji, sad je izmedju 5h i 6h SOT na LTE.

Nazad
Vrh Dno