Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

Mozda ne bas sledeci ali posle ng mozda budem iso u tom pravcu :D

pridruzi se nasem coporu hehe :) inace imali jos ko da poput mene voli da cacka oko sistema i modova sa xda.. trebali bi da ima dobru podrsku na xda

Gde je Bogi? Bogi jesi slikavao malo ponovo?Aj okaci sta si uslikao,mada se najbolje vidi kvalitet slika kad se slika priroda,a sad je vreme bas lose.

Niko mi nije odgovorio da li ima neka alternativa Samsungovom secure folderu...malo sam cackao po Internetu i nasao da postoji opcija private spaces. Jel neko moze da proba kako to funkcionise u praksi? Tnx

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa trebalo bi da je to isto to koliko se sećam

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Niko mi nije odgovorio da li ima neka alternativa Samsungovom secure folderu...malo sam cackao po Internetu i nasao da postoji opcija private spaces. Jel neko moze da proba kako to funkcionise u praksi? Tnx

Ima. Odes na Files aplikaciju, pa tamo imas Safe. Otvoris i tu ubacujes slike, video itd. Otvaras na fingerprint ili pass.

@whiplasher da li ima ona varijanta da imas duple aplikacije tipa viber, face itd na tom drugom nalogu?

Ima. Pod settings ima apps twin ili tako nesto. Pa tu prikaze koje aplikacije podrzava. Mislim to imam na P10, ne vjerujem da nema na mate 10 pro.

Huawei Mate 10

SdR9bkk.jpg

Hi Guys,bought the Mate 10 Pro are here to share my personal themes
today is the time for another porting from my mate 9 themes called BlueNight hope you like it....
bugs? tell me and will try to solve :good:
screen
WRp7IhT.png

link https://androidfilehost.com/?fid=817906626617951594

have a fun :D

By Maurydes XDA

Poslednja izmena:
Uf al je dobra tema. :) Moram da probam na mojim telefonima :smoke:

Imas i za emui 5 istu temu, bas od tog lika.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Puca tema :D

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ikone su sr...
Ostalo je ok :)
Ko će drugi da komentarise , nego Boris :)

Poslednja izmena:
Kako da ne prokomentarisem bogi drugaru, nesto gadnije dugo nisam video :D

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Ma opušteno hahahaha

Meni su ****** sve te jednobojne teme. Volim koloritnije nešto, a ova se ne izdvaja po bilo čemu rekao bih, osim možda po wallpaperu koji je ajde kao - cool.

Da li uzeti p10 lite ili mate 10 lite? Vredi li razlika u ceni?

Ne sviđa se ni meni plava tema, ikone su baš, baš off. Ali zato taj plavi Mate 10 Pro izgleda odlično. Kod nas naravno nema plavi.

E pa sad, ukusi, p njima se ne raspravlja :)
Ja sam temu stavio, promenuo ikone i wall :)
Malo za promenu u plavo :)
cd38f1b5fa331d18a9fb27004479e241.jpg

Odlepio sam foliju sa ekrana. Otisci i muzge su skoro neprimetni.

Poštovanje i pozdrav za sve clanove. Pitanje za administratora a i clanove ovde zasto se pišu komentari za mate 10 pro na stranici koja pripada mate 10 lite? Svaki put udjem sa zeljom da procitam komentare za gore predstavljen model i primećujem da su 80 posto komentara za drugi model odnosno mate 10 pro. Zamolio bi vlasnike gore naglašenog telefona za komentare i iskustva. hvala pozdrav

ova tema se kako samo ime kaze odnosi na huawei mate 10 e sad kako nema tema zasebnih za mate 10 pro i lite kosristi se ova tema sto je logicno... trebalo bi ako moze moderator da se ovu temu preimenuje da nebude vise zabune u Huawei Mate 10 / pro / Lite

Poslednja izmena:
po meni Mate 10 lite ne bi ni trebao da bude ovde, tj. trebao bi da ima svoju temu.

Zato što su Mate 10 i Mate 10 pro blizanci po karakteristikama a lite je neki mladji nejaki brat koji u dobija ćuške u prolazu. :D

po meni Mate 10 lite ne bi ni trebao da bude ovde, tj. trebao bi da ima svoju temu.

Zato što su Mate 10 i Mate 10 pro blizanci po karakteristikama a lite je neki mladji nejaki brat koji u dobija ćuške u prolazu. :D

u pravu si lite verzija samo po imenu i nicemu vise nema slicnosti sa mate serijom.. mate 10 lite je blizanac Honor 9i isti od glave do pete.. dok se na drugim trzistima zove i huawei nova 2i

m10l blizanac honoru9? Nisu ni slicni...

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena od urednika:
a da li si ti dobro procitao sta sam napisao? honor 9i ili honor9?? zbrku pravi ovaj huawei jedan telefon a 3 imena kako za koje trziste :) jel ko pazario obican mate10?

Hah, da, sorry, nisam video ovo I.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno