Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod nas se pojavio kod operatera mate 10pro a meni istekao ugovor, sad idem da se zavalim jos dvije godine ugovora i valjda cu se rjesiti ovog s7 edge brzo. Joj jesam naopak kad mi nesto naleti da kupim.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

@Bogi79 Da nisam na svojoj koži doživeo sa p10 ne bih ni pričao. Eno na ms 5 dana star m10 pro sa 2 god garancije za 620e, to je već sasvim solidan pad cena i da, očekujem da za 3 meseca već oko 500 budu mogli da se nađu. E sad skroz je druga priča ko hoće telefon u radnji da kupi.... 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

To su beše oni "neraspakovani", samo probani da li rade? I malo drndani tokom tih 5 dana... 'bem li ga, ja najviše volim miris novog, uz onaj osećaj raspakivanja, plus sa popustom i enVisio 360 (koja nije da mi ju Bog zna koliko potrebna sa ove distance ali...) ovo baš i ne izađe skuplje od tih 620€.

Kod nas se pojavio kod operatera mate 10pro a meni istekao ugovor, sad idem da se zavalim jos dvije godine ugovora i valjda cu se rjesiti ovog s7 edge brzo. Joj jesam naopak kad mi nesto naleti da kupim.

Na šta misliš kad kažeš "pojavio se kod operatera". Za mene to znači tek kad mogu da uđem i kupim ga bez problema, to što je došao po jedan probni primerak u cele dve radnje nije mi baš od pomoći niti značaja.

Komso, takve kupovine, ko sto je napisao kolega Martin, to ja ne računam. Cena u radnji, jel realno ili ne, kazem, koliko sad košta mate 9?
Uooste se ne slažem da bas toliko huawei gubi cenu, bitno je da samsung još ide cena gore kad se prodaje telefon 🙂
Ne bitno, kako god... Nije tema o cenama, svako za svoj džep kupuje sta hoće i plaća koliko može...

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE GEM 701L

Martin, pa cek sad, nisam, bas sve pratio, pojavio se mate 10 pro kod nas, kod operatera, ali, nemaju ga ili.. Moze li prednarudzbina, i koliko bi cekao npr da dobijes fon, ili ipak ga imaju na stanju?

Huawei Mediapad X2 7.0 LTE GEM 701L

Ima cela dva komada u radnjama koji mogu da se vide, kažu da zvanično počinje prodaja od 1. decembra. Može da se rezerviše, ali pojma nemaju koliko treba do isporuke poručenog...

Ista situacija i ovde u de, ali sa plavim modelom 10 pro, razvlače ih bas baš...
Ja sam recimo prošle godine za mate 9, cekao malo više od 3 nedelje, a kad sam naručio, nije se znalo kad ce biti isporuka... I bilo se isplatilo čekanje, a pre nego što sam ga naručio, nisam imao prilike nigde fon uživo da vidim 🙂
Takodje sam i sad sa 10 pro tako prošao, to jest nisam fon nigde video jer ga nije ni bilo, a isporuka je bila ovaj put ekspresno brzo, 31.10 naručio, 04.11 fin već bio kod mene 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Pogledaj komso koliko je sad nov Mate 9 a koliko je bio pre godinu dana?
Zar stvarno misliš da će 10 pro za 3 meseca biti ispod 500e?

U radnji Mate 9 435/440e. P10 je sada 400e. P10 je brzo padala cena, on je i bio pozicioniran sa S7 prošlogodišnjim modelom, sa Mate serijom je druga priča. Ne verujem da će biti ispod 500e za 3 meseca, ali verujem da će oko novaka biti 500-550e od ljudi koji su uzeli na ogovor po oglasima.

Tako je, Ivane.
Stim što je prva cena za mate 9 bila 699e. Eto posle godinu koliko je pala cena.

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Kod nas u radnji cijene su sledeće, Mate 9 i P10 su iste cijene od 400 €, Mate 10 je 600 € a Mate 10 Pro je 740 €.

Cene u mediamarkt, sa garancijom.
767611995678ec83a17b8b790d78d461.jpg

08d93a6b470734f6c32f8a3ac2447500.jpg

Ne znam kolika je garancija ali je skupo, posebno Mate 9. Cijene koje sam ja naveo su sa garancijom od godinu dana.

To su beše oni "neraspakovani", samo probani da li rade? I malo drndani tokom tih 5 dana... 'bem li ga, ja najviše volim miris novog, uz onaj osećaj raspakivanja, plus sa popustom i enVisio 360 (koja nije da mi ju Bog zna koliko potrebna sa ove distance ali...) ovo baš i ne izađe skuplje od tih 620€.
I ja volim marti, ali puno mi +200e da dam za miris 😉

Nekad 200€ bude jeftinije od ničega - mnogi su to naučili na teži način... Naročito kad još tih 200€ rasporedim na više meseci (čitaj 24) meni lično je to prihvatljivija (nisam rekao bolja) opcija. Naravno, ko u tom trenutku ima toliko keša svakako da će da razmišlja na taj način i da za njega to jeste ušteda.

Na kraju sam ipak uzeo Note 8, što ne znači da je Mate 10 pro loš telefon ali jednostavno je prevagnulo to što su njega imali na stanju...

Doduše, uz njega sam dobio i wireless charger, auto punjač, neku silikonsku futrolu i vaučer od 12.000 dinara u DexyCo što je meni lično jako korisno jer sam svakako tamo planirao da uzmem neke stvari za klinca...

Super, svaka čast 🙂
Dobro si prošao 🙂
Kad već spominjes vaučer, meni danas telekom.de ponudio internet karticu od 10gb za 9,95e i plus vaučer od 139.95e 🙂
A svašta korisno imaju u njihovom t online Shop 🙂

Poslednja izmena:
E pa dobih i Moleskin Smart free. Jutros upravo bas dobio potvrdu da je poslato
8ca49866f9083573ee0bef970ef710d2.jpg

To beše uređaj sa olovkom? :d Šta si ti ono beše govorio za olovku na note? :d
Super si poklon dobio. Svaka im čast. Ovde za prve kupce poklanjaju EnVizion 360 VR.

E moj Ivane, imamja olovku odavno na M2 10.1, koju redovno koristim, koja je došla sa Tablet 🙂
Da, rekao sam, olovka je korisna ko je i koristi 🙂
Ma svaki poklon je dobro došao 🙂

Sve si ti to platio druže, najmanje je to poklon 😉

Ovo je poklon direkt od Huawei. Ja telekom.de plaćam tarifu. Da, i slažem se, sve je to plaćeno... Ali ipak, uz fon dobiti i poklon, je ok...
Mada, bilo je cimanja, navodno, traže da se IMEI sa kutije iseče makazama i da se slika.
Ja to nisam hteo a ni uradio, jednostavno sam sve slikao od kutije, fon gde se vidi imei, račun od telekom.de takodje se vidi imei, i eto... Prošlo je.
******stina da se seče imei sa kutije... Stvarno, los potez, neki su odbijeni bas zbog toga i odustali, ja sam bio malo uporan, pisao par mailova, zvao par puta i eto epilog...

Danas bio do telenora, hteo da otplatim honor9 i pazarim mate10. Naravno, odmah odustao, 96k uz moj paket. Nisu normalni[emoji41] [emoji41]

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Kod nas na najmanji paket dodje 1352 konvertibilne marke ili ti oko 82000 dinara. Sto je prvi put da je je telefon kod operatera ima manju cjenu nego u prodaji ovamo na crno.

Istina mate10pro ima odličnu cenu kod provajdera ako se poredi sa Samsungom i applom.
Zato se i nadam da će uskoro na oko 550e 😉

Ja se omisljam dal da sacekam cjenu ili kod operatera i posle toga na udaju bijeli s7 edge. 🙂 🙂

Jel uzeo neko mate 10 lite u mts-u, da moze da proveri da li je sim free

Ima moj drugar i broj 060 pa kontam da jeste sim free....da li je on imao srece ili nesto ne znam , znam da je uzeo preko mt:s , ne znam da li preko box paketa ili ugovorne obaveze , ne znam ni da li to generalno pravi razliku....

Dobih i Internet karticu od 10gb plus Stick od telekom.de, plus vaučer od 139.95e 🙂
Sve to za 9,95e. Mesečno uz račun na mobilni 🙂

Nazad
Vrh Dno