Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

Pa dobro je kad izboksujes tako nešto... Uz malo natezanja :)

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

@omnik, jel to i ti posedujes Mate 10 pro?
Vidim potpis...

Dobih i Internet karticu od 10gb plus Stick od telekom.de, plus vaučer od 139.95e :)
Sve to za 9,95e. Mesečno uz račun na mobilni :)

Ipak nije sve tako sjajno i bajno...
Dobih Internet karticu od 10gb uz tu cenu od 9,95e ali nigde potvrde od vaučera, iako sam slikao ss Chat, jer je sve išlo preko oficijelnog telekom.de Chata, naravno, otkazujem sve, jer sam proveo više od pola sata na telefonu.
Navodno, vaučer dobijam posle 14 dana, a tu karticu mogu da otkazem u roku od 14 dana, pa nisam ni lud ni Blesav, samo navlacenje, kao ono fora, Dobicu vaučer ali onda ako ga i ne dobijem, ne možeš da otkazes tu internet karticu.
Bitange... Probali su, ali bezuspešno da me navuku, jer sam odmah reagovao :)
Tako da... Kao i kod nas, tako i ovde lažu debelo...
U slučaju da dobijem sutra Code za vaučer, ostaje sve, to jest Internet kartica od 10gb,ali čisto sumnjam...
Sorry za off

Daleko ste vi od nas, ovde MTS daje u paketu 100GB, recimo za 10e 600 min ka svim mrežama, 100GB tokom 24 meseca... tek sad vidim koliko smo ispred vas :d:p
Inače, niko da postavi video snimak kamerom u 1080P?

Ne tražim ja minute za razgovor, samo internet karticu za Tablet, imao sam to već, ali eto ponudili jedno, a to nigde ne piše, ***...
Postavicu cim stignem video :)
Pa to je odlicna ponuda kod nas, ali, po kojoj brzini se dobija tih 100 GB?
Ja sam imao 4gb samo internet karticu, za 5e čini mi se?
Ali lte full brzina :)
Hteli su da zeznu, kratko i jasno, stornirao sam odmah, sutra šaljem nazad sim karticu :)
Navodno kao da čekam vaučer, rekao sam vaučer ili odmah ili storniram sve...
Čudno mi, za mate 9 i mate 10 pro sam bez problema sve dogovorio, ali telefonski, a ovo je bilo preko Chat telekom.de, a i slikao sam citav Chat, džaba, nije upisano za vaučer...

Fino, nisam jedini, bar imam sa kom da komentarisem bilo šta oko telefona :)
Kako si zadovoljan, kamera, zvuk itd itd...?

Pa recimo da je prvi telefon od Huawei gde je sve top i po mom ukusu.
Kameru ne znam da koristim, zvuk je OK.
Rešen je i onaj annoying screen dim u nekim aplikacijama koji me nervirao od P9 (Nougat verzija sw).
Zadovoljan sam.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Juce gledam u Mediamarkt u Madridu, Huawei Mate 10pro 699evra, a pored njega Mate9 399Evra. Bolje mi izgleda Mate9 ovako na prvu,metalni, ovaj Mate10 pro kao da je od plastike.

@omnik, zvuk je samo "ok" ? Sa kojim modelom još možeš da uporediš zvuk u toku ragovora i na slušalicama?

@slavisaj, isti utisak sam imao, ali kažu da je od stakla :wave:

Poslednja izmena:
Da, znam da je od stakla. Takodje sam isto bio i u Apple store juce, i gledam iP8+ iako je isto od stakla ne odaje mi takav utisak kao mate10pro. Mozda jer je ovaj gladak, ne znam. No da ne idemo u off sa ovim poredjenjima :) mislim na apple i huawei

Mislim da su oba 4G+ ali nemoj da me držiš za reč.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

@omnik, zvuk je samo "ok" ? Sa kojim modelom još možeš da uporediš zvuk u toku ragovora i na slušalicama?

@slavisaj, isti utisak sam imao, ali kažu da je od stakla :wave:
Nisam expert za zvuk. Nisam primetio bitnu razliku od P10 ili S7/8.

Zvučnik je odličan.

P, Nikola

Da, znam da je od stakla. Takodje sam isto bio i u Apple store juce, i gledam iP8+ iako je isto od stakla ne odaje mi takav utisak kao mate10pro. Mozda jer je ovaj gladak, ne znam. No da ne idemo u off sa ovim poredjenjima :) mislim na apple i huawei
Pa zar Bogi nije kazao da je plastika pozadi, ako sam dobro razumeo njegove postove? Msm i meni je jako cudno staviti plastiku sad na kraju 2017 u telefon od >700e kad su i telefoni od 150e alu ili stakleni, ali valjda covek zna sta ima. :)

Rekao je da se i njemu cini kao da je plastika, ali da nije plastika.

Poslednja izmena:
Oba slot su 4g.
Meni ovo deluje plastika, koja je fino odradjena, ne mogu da provalim sta je tačno, staklo plastika, istu mu q...

Klasika, nema ga u mts a eno pro verzije i u Telenoru i u vipu. Razmotriću da ga uzmem, sa ugovorom od oko 2000 trebao bi da bude oko 500e tj oko 150e doplate kada prodam moj...

Hawaii Mate 9

Staklo je pozadi

Stigao i Moleskin Smart :)

Pa da staklo je pozadi, ali lici na plastiku na dodir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

*** ja ubeđen da je to plastika kaže i žena izgleda ko plastika, ali jeste staklo :)

Slazem se, i rekao sam da lici na plastiku. Kod Mate 10pro je onako matirano, kod iPhone8plus je sjajno, isto vise lici na plastiku, ali od stakla su oba telefona.

Dobra stvar Moleskin, razmišljao sam da prodam ako je nesto bzvz, ali korisno je i zanimljivo :)
Lep poklon sve u svemu :)

Huawei Mate 9 MHA-L29

Nazad
Vrh Dno