Da, dualsim i sim free.Jel uzeo neko mate 10 lite u mts-u, da moze da proveri da li je sim free
Ipak nije sve tako sjajno i bajno...Dobih i Internet karticu od 10gb plus Stick od telekom.de, plus vaučer od 139.95e
Sve to za 9,95e. Mesečno uz račun na mobilni![]()
Huawei Mate 10 Pro BLA-L29
Da@omnik, jel to i ti posedujes Mate 10 pro?
Vidim potpis...
Fino, nisam jedini, bar imam sa kom da komentarisem bilo šta oko telefonaDa
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Pa recimo da je prvi telefon od Huawei gde je sve top i po mom ukusu.Fino, nisam jedini, bar imam sa kom da komentarisem bilo šta oko telefona
Kako si zadovoljan, kamera, zvuk itd itd...?
A jel mogu i dugi slot da koristim za net bilo 3G ili 4?Jeste, samo što drugi slot nije hibridni već isključivo za SIM karticu.
Nisam expert za zvuk. Nisam primetio bitnu razliku od P10 ili S7/8.@omnik, zvuk je samo "ok" ? Sa kojim modelom još možeš da uporediš zvuk u toku ragovora i na slušalicama?
@slavisaj, isti utisak sam imao, ali kažu da je od stakla :wave:
Pa zar Bogi nije kazao da je plastika pozadi, ako sam dobro razumeo njegove postove? Msm i meni je jako cudno staviti plastiku sad na kraju 2017 u telefon od >700e kad su i telefoni od 150e alu ili stakleni, ali valjda covek zna sta ima.Da, znam da je od stakla. Takodje sam isto bio i u Apple store juce, i gledam iP8+ iako je isto od stakla ne odaje mi takav utisak kao mate10pro. Mozda jer je ovaj gladak, ne znam. No da ne idemo u off sa ovim poredjenjimamislim na apple i huawei
Nije rekao.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Rekao je da se i njemu cini kao da je plastika, ali da nije plastika.
Ipak sam dobro cuo momci.Oba slot su 4g.
Meni ovo deluje plastika, koja je fino odradjena, ne mogu da provalim sta je tačno, staklo plastika, istu mu q...
Jok, on je rekao da mu se čini... [emoji41]Ipak sam dobro cuo momci.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari