Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BLA-A09 8.0.0.112(C567)

Kako kod mene nema taj a potrazio sam i preko aplikacije firmware huawei samo jedan je bio dostupan ovi osatli jok.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Zar je moj noviji od tvog? Šta se gleda, taj C-broj u zagradi ili onaj broj ispred?

To (C567) je oznaka za region Asia Pacific & USA. Za Evropu je oznaka (C432) i poslednji OTA update koji se upravo isporučuje za ovaj region je 8.0.0.148.

Imam jedno pitanje kao potencijalni korisnik 🙂 Vec neko vreme gledam razne testove i svi se redom zale na veoma los kvalitet video snimaka.. A i dosta korisnika se zali na probleme sa bluetooth konekcijom i kvalitetom.
Posto mi se stvarno svidja mate 10 pro, ne bi da puknem 400e na telefon a da imam losiji snimak od Mi5S kojeg sada imam ili da imam losu BT konekciju ka slisalicama/autu ili cemu god 🙂
Moze li neko da mi da onako iskreno stanje stvari 🙂

Nisam imao do sada problema sa BT konekcijom.
Sto se videa tice slabiji je u odnosu na Samsung ili IP. Inace video nije los u uslovima dobrog osvetljenja. U low light vec nije nesto. Ali retko koji tel snima dobar video nocu

jucer je dosao updejt koji navodno poboljsava blutut konekciju.. ne koristim nista osim Mi band-a pa nebih znao da li se ista popravilo..
sto se tice videa nisam kompetentan jer imam phone mozda 20 dana..

from my Mate 10 Pro

Da li za rezoluciju kamere držite 12 MP ili 20 MP?

Može li se podesiti da ova kamera koja slika crno-bijelo to radi na svojoj default rezoluciji od 20 MP a da ova u boji to radi na svom defaultu od 12 MP? Jer koliko vidim kad namjestim 12 MP ili 20 MP to ostaje za obe kamere.

Sad sam malo poredio kvalitet fotografija, količinu i jasnoću detalja, meni djeluje ovako

20 MP BW > 12 MP BW> 12 MP color > 20 MP color

Meni je na 12mp defaut. Mislim da moze samo crno bele da snima pravih 20mp. Ja koristim mi band 3 i sve radi u najboljem redu. Prvih par dana mi izbacivalo mi fit aplikaciju iz rama ali posle sve ok i vise ne izbacuje

Da li vredi kupiti obican mate 10 preko aliexpres, racunao sam sve za carinom i pdv i nije tako strasno, jel kupovao neko skuplje telefone na taj nacin?

Za koliko para? Po meni se ne isplati. Nacices povoljnije M10p sa 2 god garancije mislim

oko 480 americkih dolara sve sa postarinom izadje samo telefon, onom da stigne za 7-14 dana

Ako su ti baš bitne te stvari koje ima m10 a nema m10pro, samo napred...480$ je ok cena skroz

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Pa i neka mi naplate na carini 100-150 e dodatno, nema veze, ne planiram da menjam telefon nekoliko godina, jedino da na carini ne muljaju nesto sa paketima to me brine...

I nemas garanciju... Ako ti se ne uklapa M10p u pricu ok, ako i on dolazi u obzir imas ga vec za 400-450€ po oglasima

Vidim da ga ima dosta na kp m10 pro, a bio je jedan obican mate 10 i prodao se 😛

Računao sam 480 sa carinom i porezom...ako moraš još na tu cenu da plaćaš, batali i uzmi ovde pro sa garancijom za manje para 😉

Ako već neces mate 10 pro, uzmi onda bolje mate 9, to je tenk 🙂

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Meni je mate 10pro baš gotivan telefon. Nekad mi prosto bude žao što već imam s9+ jer bih inače sa uživanjem potrošio tih 450 evra na 10pro. Prelep telefon. A i cena mu je sad odlična.

Poslednja izmena:
Možda bi neko voleo da proba EMUI BETA PROGRAM ja na mom regularnom mate 10 nemam ništa ponuđeno možda su već popunili kvotu.

Poslednja izmena:
960 FPS ćeš dobiti sa emui 8.1 ili 9. Koji si update dobio?

Edit: Koji pre stigne, valjda emui 9 kreće od oktobra.

420€ sa dve godine garancije.
Lik uzeo preko MTS-a pa odmah stavio na oglase.
Nije bio ni otvoren

To je full...posebno ako je 6/128

Nazad
Vrh Dno