Šta je novo?

Huawei Honor 9

Upravo instalirao 9.0.1. (C432). Sem nekih kozmetičkih izmena nisam primetio neke razlike. Telefon radi odlično kao i pre.

OTA update ili preko Hicare?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

OTA. Telefon sam prijavio da je skinuo i da li hoću da instaliram.

Evo i ja sam dobio update. Prvo sto me nervira je sto su prebacili u status baru oznaku za wifi i signal prebacili u levi ugao. Ako neko zna resenje da se vrati nazad na desnu stranu, neka javi.

I meni je ponudio update. Pitanje je prelaziti na 9 ili ne....

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Evo i ja sam dobio update. Prvo sto me nervira je sto su prebacili u status baru oznaku za wifi i signal prebacili u levi ugao. Ako neko zna resenje da se vrati nazad na desnu stranu, neka javi.
To ne moze. Mozes da rolas nazad na Emui 8 ako ti se ne dopada.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja sam ga pljusnuo na 9-ku. Imam je odavno na honoru play i radi...

Instalira 9-ku, ali me jedna stvar mnogo nervira....kada upali ekran, naslovna fotografija u dnu ima neki efekat kao da je izbeljena da li se to jos nekom javlja i da li moze da se iskljuci ?
Pozdrav.

Nisam oduševljen 9, ili je potrebno da se čovek navikne. Jako nervira što su ikonice za wi fi, signal i 4 g mrežu sa leve strane.
Drugačiji je padajući meni takođe.

Apdejtovao mi se telefon, Honor 9, na 9.0.1 i bukvalno je postao neupotrebljiv!
Ne vidi se brojcanik u pozivima, ne vide se ni ni kontakti ni pozivi u call logu (sem propustenih??).
U podesavanjima se vidi samo onaj pocetni meni, a kad udjem u bilo koji podmeni, npr bateriju, opet se nista ne vidi.
Sve je belo, kao da je izbledelo. Evo i slika.
Molim vas pomagajte!

pozivi.jpg

baterija.jpg

instaliran novi update na telenor mrezi... svetliji padajuci meni,nekada se ne vidi dobro,drugaciji raspored u galeriji...za sada bez problema

Ja nemam nikakvih bugova za sada. Sve lepo radi na pie. Provajte da promenite temu, mozda pomogne oko tih vizuelnih greski koje vam se javljaju.

Ista stvar i kod mene. Sem par iritantnih vizuelnih promena, sve radi ok

Da li se nekom desilo da mu izadje zuta mrlja na ekranu. Sa leve strane u gornjoj polovini ekrana pojavila mi se mrlja i siri se, takodje od kako sam uradio apdejt na pie poledjina telefona je vruca bas u tom delu gde se na ekranu pojavila mrlja

Da li se nekom desilo da mu izadje zuta mrlja na ekranu. Sa leve strane u gornjoj polovini ekrana pojavila mi se mrlja i siri se, takodje od kako sam uradio apdejt na pie poledjina telefona je vruca bas u tom delu gde se na ekranu pojavila mrlja
Izlazi svakome ko često koristi kameru. Prihvataju reklamaciju i menjaju ekran.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Imao sam dve zute mrlje sa obe strane ekrana. Garancija odmah prihvacena i telefonu zamenjen ekran u roku od dva dana.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Je l' može preporuka za neku (dobru) foliju ili tempered za ovaj fon, ali da može da se kupi kod nas? Do juče sam imao MonsterSkin foliju i dobro je služila. Sad bih možda uzeo neko staklo, ali ne znam koje je dobro, pa bih zamolio za preporuku. Unapred hvala.

Je l' može preporuka za neku (dobru) foliju ili tempered za ovaj fon, ali da može da se kupi kod nas? Do juče sam imao MonsterSkin foliju i dobro je služila. Sad bih možda uzeo neko staklo, ali ne znam koje je dobro, pa bih zamolio za preporuku. Unapred hvala.
Potrazi nilkin staklo. ima ga 100% kod nas negde na netu. Jeste skuplje nego sva ostala ali ga zaista prave nenormalno izdrzljivim. Neverovatno zaista.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Potrazi nilkin staklo. ima ga 100% kod nas negde na netu. Jeste skuplje nego sva ostala ali ga zaista prave nenormalno izdrzljivim. Neverovatno zaista.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Hvala ti na odgovoru. U međuvremenu sam kupio ovo staklo. Debelo je svega 0.1mm, pa izgleda kao folija. Koliko sam video na slikama, rek'o bih da Nillkin staklo prekriva malo veću površinu nego ovo (koje je malo uže od samog ekrana). Drago mi je da ima oleofobski premaz, pa se lako briše od otisaka prstiju. 😛

Mene mrzelo da idem u Telenor da pitam a jedan serviser mi rekao da je to mrlja jer sam nagnječio ekran i da teško može da se reklamira. Ako je to ta mrlja kao i vama, da li bi trebalo da se uradi back up , pre nego što se odnese telefon na reklamaciju?

Da li je neko kupovao zamenski punjač? Meni na originalu neće lepo da puni, neće da dođe do 100%, jako sporo puni, pa sam uzeo neki bratov od Lenova i isprobavao i adapter i kabl i ispostavi se da je do adaptera problem, jer sa Lenovo adapterom i original kablom dobro puni, samo malo sporije od originala ali nije ništa strašno.

Svakako razmišljam o kupovini nekog jačeg punjača, odnosno adaptera, pa ako imate preporuku neku. Hvala.

Jel se zna koja je cena zamene ekrana?

Imam problem sa punjenjem telefona, prvo sam mislio da je ulaz na telefonu, jer mi ispada kabal, i kada ga namestim na foru ono je punilo, međutim od juče neće nikako puni minut i gasi punjenje . Onako u haosu probam sa neki drugim punjačem i ono ga je napunilo i plus mi je tu na prvu normalno ušao TYPE-C. Tada pomislih da ne radi sam punjač/adapter , međutim on hoće da puni jedan Samsung koji sam probao 😀 Sada više nisam siguran šta je , da li je ulaz, da li je adapter ili možda nešto sitemski? Da li neko ima bilo kakvog iskustva ???

pretpostavljam da je verovatno kasno,ali problem je ustvari jako glup.u tom type-c prostoru na tel gde stavljaš punjač se nakupi i nataloži toliko prašine iz džepova,da ona bukvalno potiskuje punjač napolje.imao sam isti problem,počelo da me nervira,očistim,evoga radi kao prvi dan.

Stigao update na 9.1, tezak oko 3.6 gb...videcemo kako fercera. Videh da je krupniji sat na zakljucanom ekranu kao i brojcanik za pin

Pojavila se i meni žuta mrlja, tj linija dužne 2-3cm uz levu ivicu ekrana, a posmatrano po visini negde na polovini visine, možda malo iznad...
Treba da odnesem u VIP na reklamaciju, imam ugovor/garanciju još ~2 meseca.
Javljam na kraju kako je rešeno...

I ja imam tu žutu mrlju, i u garanciji mi je kod Telenora, ali me nešto mrzi da nosim, kad regularno radi i sa tim, a sve mi se čini da će da ga razbucaju u servisu kada ga budu otvarali da zamene ekran.

Nazad
Vrh Dno