Šta je novo?

Huawei Honor 9

Kako vam se cini kvalitet ove slike, nemam racunar ttenutno da procenim
full 20mpx

Sent from Honor 9 using Tapatalk

Hvala. Izgleda da su na B150 verziji popravili kvalitetat fotografija u najvecoj rezoluciji.

Stigao B180 update.

Na kojoj mrezi si? Telenor nema nista

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Nem pojma, ja sam jos uvek na b130

Preko firmware findera?

Ko bi ga znao, meni pokazuje da nema azuriranja. Ima jos neko iz telenora?

Da se nadovezem samo na ono razbijanje , Honor 9 ne bih bez nekog case-a ili silikona uzeo ni pod razno , sa P10 odnosno Plus modelom (njega bih pre pazario ako bih gledao P seriju ) bih rizikovao jer nekako zadnja strana ima neki grip koji je odlican , ja sam bas bio odusevljen kad sam ga uzeo u ruke. Honor jeste prelep , ali ona ledja ne obecavaju....

Elegancija je kriva za klizavost[emoji23]. Nego, poceo da me izbacuje iz aplikacija na pocetni ekran, postaje malo iritantno. Vidim da je to pojava na huawei telefonima, ima li tome leka?

Re-instaliraj tu app iz koje izbacuje, ako i dalje bude izbacivao, resice se to sa sledećim Update.
Slično bilo i kod mene na Mate 9, rešio Update naredni.

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Izbacuje iz nekoliko app, ne samo iz jedne. Malo mi mrsko da ih sve reinstaliram. Valjda ce se srediti nekim apdejtom.

Ubacio B180.Videmo ima li nekih poboljsanja osim ispod haube.Moram da probam video snimke.

Pozdrav, da li neko od vas mozda ima problem sa iznenadnim padom performansi? Nisam gejmer, ali imam 2 igrice koje inace igram. Nekad rade perfektno, a nekad seckaju. Probao sam jos neke, ista prica. Nadam se da je to neki softverski problem i da ce ga srediti narednim updejtom.

Jeste li radili neki reset posle ovih apdejta ili ste samo nastavili dalje?

Uradio sam factory reset posle ovog poslednjeg b180. I ranije se ovo desavalo, mislio sam da ce se nesto promeniti sada ali nije. Nadam se da ce kada Oreo izadje problem biti resen. Verujem da je ovo samo problem lose optimizacije.

Ja nisam radio.Nije nuzno,osim ako primetis da ti baterija ne drzi lepo.

Ovako nesto mogu da ne preporucim nikom, em se odlepljuje, em udaram po slovima na tastaturi ko manijak, em prasina ulazi na sve strane. Sve u svemu, dzabe sam cekao da stigne iz Kine.

812fc9aa1b3afedb7787b03996d661fd.jpg

Pozdrav, da li neko od vas mozda ima problem sa iznenadnim padom performansi? Nisam gejmer, ali imam 2 igrice koje inace igram. Nekad rade perfektno, a nekad seckaju. Probao sam jos neke, ista prica. Nadam se da je to neki softverski problem i da ce ga srediti narednim updejtom.

Miso jel ti se pad performansi desava kada padaju procenti baterije ? Na primer igras igru , a imas 20 % baterije pa se smanjuju procenti ,a onda i performanse ?

Pa primetio sam da ima nekakve veze sa procentom baterije. Npr kada ima od 60%-55% radi super, a u ostalim slucajevima secka. A kad padne ispod 20% tad bas laguje. To mi je donekle jasno, trudi se da stedi bateriju pa smanjuje performanse. Al sto na 100% laguje?

Pozdrav svim korisnicima ovog prelepog telefona, ciji sam i ja korisnik od pre neki dan! Telefon mi je prelep i prezadovoljan sam gotovo sa svim, jedino me zabrinjava ta njegova klizavost i citajuci forume o honoru 9 procitaao sam da ga je dosta korisnika uspelo razbiti za veoma kratko vreme sto i necudi zbog njegove staklaste forme! Naime zanima me dali je neko napokon nasao neko pravo, kvalitetno zastitno staklo koje moze da se zalepi preko celog ekrana, a ne da strci par milimetara nezalepljeno sto deluje veoma ruzno na ovako lepom telefonu? I dali neko ima da preporuci neku lepu i kvalitetnu futrolu za njega? I jos nesto...dali je neko vec menjao displej koji je razbio i kakvi su rezultati...dali radi ko i pre ili ima bagova...i koja cena displeja i zamene je bila?

Konstantno su lose performanse. Al kad padne ispod 20% onda bas laguje. Ne znam u cemu je fora.

Nesto kod tebe nije u redu. Ovaj moj nije stucnuo otkada sam ga uzeo.

Pedjolino, nilkin sa kupujem prodajem ili aliexpres, tamo ima da biras bumpere i silikone. Za staklo mislim da nema resenja od ivice do ivice.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno