Šta je novo?

Huawei Honor 9

\"blue moon\" je napisao(la):
Zna li neko broj od oficijalnog Huawei servisa za telefone? Ja sam zvao sa zvanicnog sajta neke brojeve danas, ali niko se nije javio. :-/Sent from my Honor 9 using Tapatalk
Servis Huawei 0800-088-880

Koliko izvucete sot-a? Meni nesto ubija bateriju zadnjih 4tri dana, jedva izvucem 4 sata.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Oko 5h je neki prosek sa miksovanom potrosnjom, vise wifi nego mobil data.

Sent from my Honor 9 using Tapatalk

Uglavnom sam na wifi, vidim da android sistem luduje ali nemogu da vidim sta toliko trosi.

Jesi promenio ekran na honoru?

Nisam jos,nema niko delove za njega jos uvek.

Koliko se greje ovaj mob u realnoj upotrebi ? Znam da GPU throttluje kao besan ali kako se to prebacuje na grejanje stakla pozadi ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kako mislis throttluje ko besan? Sta znam, ovaj kod mene ne greje nimalo, evo ga sat vremena u rukama, bas ga maltretiram a on ladan ko spricer.

Isto ovde, jedino sam primetio da se malo greje kad se koristi kamera, baš me je iznenadio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Loznice,bas se ne greje ni malo,sto me prijatno iznenadilo skroz.

Sta mislite o razlikama u ceni zamene ekrana?Huawei servis trazi 20 k i malo jace,a danas zvao Logic servis i decko kaze da bi me zamena kostala 8500 din.Jel to mora da znaci da je ekran sto bi ugradjivao ovaj iz Logica nije original ili sta vec?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Idi u Logic i ne brini. Traži samo kakvu takvu garanciju.

Ekran mora biti isti, proizvođači panela su isti kao kod OEM-a.

Mislim da u Huawei servisu plaćaš i sve one troškove koje oni imaju kao sistem.

***, posledica probijanja na tržište.

Kad su bili jeftini i počinjali da se "guraju" (kao sada neki drugi, Xiaomi, Meizu, recimo) bilo je - nema servisa, nema garancije, nema podrške.... Sad kad sve to ima, dolazi i sa nekom cenom.

Tako cu i da uradim.Nadam se da ce dati neku garanciju na servis.

Sta mislite o razlikama u ceni zamene ekrana?Huawei servis trazi 20 k i malo jace,a danas zvao Logic servis i decko kaze da bi me zamena kostala 8500 din.Jel to mora da znaci da je ekran sto bi ugradjivao ovaj iz Logica nije original ili sta vec?

Ako kod Huawei-a zamenis onda i dalje ces imati garanciju na ceo telefon, kad zamenis u Logicu gubis garaciju i dobijas ovaj displej https://www.aliexpress.com/item/hac...lgo_pvid=a1a0d8cd-df56-4994-8b07-0f0efcf40fff znam, jer mi drugar jedan radi u servisu u NS-u i bas je menjao par tih Honor 9, kaze ljudi ni ne skontaju, ipak to nije amoled. Solidni su. To je neka Hacrin marka.

Ma znam,al suvise je para 21 k skoro.

***, skup telefon, skupa popravka. Uvek je cena displeja nekih 40-ak %.

@ Djilkos

+ Za prethodni post.
Najvise mu se isplati da sam naruci taj displej i da odnese da mu zamene u nekom iole boljem servisu i da naplate samo ''ruke'' posto mu je ocigledno bitno samo da osposobi telefon, ne isplati mu se da placa 20k+ din Huawei servisu 🙂

Prodaj taj, i dodaj pare i kupi sebi opet isti telefon, mislim da se tako više isplati.
Sracunaj se sta ti se vise isplati...

Huawei Mate 9 MHA-L29

Ako sam dobro razumeo taj H9 koristi njegov otac, zato sam i mislio da mu se najvise isplati da sam naruci displej sa AE i odnese u proveren servis da mu zamene.
Iskreno ne verujem da ce covek primetiti neku vecu razliku izmedju fabrickog H9 panela i tog sa AE 🙂

Ali ako blue moon koristi fon e onda postoji nekoliko opcija, pa i ovo sto je Bogi napisao.

Ja sam imao sličan problem, kad mi je na note 3 pukao ekran, više mi se isplatilo da prodam takav kakav jeste i da dodam pare i kupim isti, jer je onda u ono vreme, displej koštao oko 220e a nov note oko 400e. A tada sam čini mi se prodao note 3 za 100e. Pa eto neka računica u mom slučaju.

Huawei Mate 9 MHA-L29

Pa ako ovi iz Logica ugradjuju ekran za koji ja ne bi trebalo da primetim nikakvu razliku i da daju makar malo garancije na servis onda mi je svakako to najbolja opcija za uraditi.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ja ipak ne bih rizikovao, ne može ti da bude kao original... Ti kako hoćeš, tvoj džep, tvoje pare...
Nece to nikad biti kao što je u originalu... Znas to i sam, valjda...

Huawei Mate 9 MHA-L29

Kako svima fercera Honor extra niko da se javi da kaze da ima neki problem 🙂

Koliko vidim samo p10 lite tema aktivna, malo problematican, ostale tisina[emoji23]

@venom2 Video sam na prethodnim stranama da si kupio MonsterSkin foliju za H9, pa me interesuje da li si zadovoljan kvalitetom iste? Juce sam u Vip-u uzeo ovaj fon, pa bi ga valjalo zastititi. 😉

Pa bolje od ove mislim da neces naci, probao nekoliko stakla i sve ih odma skinuo. Ova folija stoji jos uvek tj nisam je skinuo tako da jedino nju mogu i da preporucim. Narucio neko 3d tempered sa alija pa kad stigne prenosim utiske.

Ja uzeo skoro neko staklo sa kp,kad sam uzimao futrolu za P10.Sta kazes venom,ne prekrivaju ceo ekran ili?

Ne pokrivaju, i ne legnu lepo, bas ruzno izgleda. Em sto ne ide preko celog ekrana em ostane nezalepljeno po ivicama, meni je ono bilo bas bezveze.

Poslednja izmena:
Ja sam kacio linkove od ivice do ivice stakla. Ima na aliju.

Nazad
Vrh Dno