Šta je novo?

Huawei Honor 9

Kako da vratim na vidzetu jedan sat unazad? 😀
Probao sam da brisem pa da stavljam opet vidzet ali i dalje mi prokazuje staro vreme!?

Edit
Posle pola sata traganja nasao ;D
Kako si namestio .Meni primenio vreme na honor 5x svuda sem na weather widgetu .

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Da li je neko mozda probao Android Auto aplikaciju na H9 kada je prikačen na neki auto koji to podržava? Honor/Huawei su imali dosta problema s tim pa ne znam da li je sređeno na zadnjim modelima/firmware -ima?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pa zar nije to vidzet sam odradio automatski?

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Nije morao sam ja da iskljcujem neko cuda.

@DrStrangelove
Iskreno nmg da se setim tacno, *** 😀
Znam samo da je bilo nesto da se iskljuci same location weather koliko se secam..

Poslednja izmena:
Koliko je glupo sto ne mozes da upalis onscreen navigation bar, toliko sam se navikao na cetvrto dugme (spuštanje notifikacija), jer mogu iz bilo koje aplikacije to da radim, slicno nesto moze preko Nove sa gesturom al nije to to jer radi samo sa homescreena.. Nerealno koliko neka tako 'sitnica' olakšava rad...

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

E dugo ti je i trajao...bedak 🙁

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da ne verujes e,ispadne fon mom matorom iz ruke i to se desilo. 🙂 Pa to se ne bi desilo ni sugavom samsungu S5,da ne veruje covek da ovako moze biti unisten telefon od ispustanja iz ruke na parket.

Da ne verujes e,ispadne fon mom matorom iz ruke i to se desilo. 🙂 Pa to se ne bi desilo ni sugavom samsungu S5,da ne veruje covek da ovako moze biti unisten telefon od ispustanja iz ruke na parket.

Imao si koliko mesec dva telefon? Sto nisi uzeo neko staklo?

Znao sam da ce to neko da pita. Jeste mada nije nesto ni bilo tih stakala.
Bio mi je fon u silikonu, i nista nije pomoglo.

Sent from my Huawei P10 using Tapatalk

Vidim na kp lcd+touch, jesi pitao mozda koja je cena popravke? Cekaj, tempered glass+silikon i ovako strasno prosao?

Koja je cena?Mada ne bih dao svakom da to radi.Mozda ga i prodam takvog,fon radi sve kao i pre.Nisam imao zastitu na ekranu,samo nillkin silikon.

Nema cene, stoji dogovor, zato i pitam jel si se mozda raspitivao koliko je.

Uzeo ga ortak i moram da priznam da 8 nekako deluje kvalitetniji tj. ne znam kako da objasnim, bolje sastavljen(?), Kvalitetniji materijali(?).

Pored toga, osim histen audio opcije nisam nasao bilo sta sto drasticno pokazuje kao upgrade ili da se isplati zameniti starijeg brata.

Da se razumemo, telefon je odlican.

Kao korisnik honora 8 mogu da preporucim svakom i da kazem da se ne premislja previse ako zeli 9. Nece pogresiti. Telefon je out of the box savrsen i nema potrebe za bilo kakvim cackanjem. Kamera odlicna (isto kao honor 8), dizajn prelep i definitivno se vidi napredak u smislu zakrivljenih ledja i da lepse lezi u ruci od H8. Al mi koji imamo honor 8 znamo kolko se mucimo sa zastitama prednjeg i zadnjeg stakla i da ni jedna ne prekriva 100%. Sa ovim je situacija jos gora bas zbog tih jos zakrivljenijih ledja. Tako da bumper pod obavezno i neko staklo koje kolko tolko prekriva za paranoike ili jednostavno uzivati i drzati ga golog ako umes da pazis na svoju tehniku.

Fingerprint sensor: nisam fan sto je pomeren napred, al vidim prednost dok cuci na stolu ili pored vas. (Mada kapiram da bi se navikao i zaboravio na stari kad bi ga imao)

Kamera: slike su iste! Ne vidim neki drastican napredak, al mi se jako svidja zoom opcija i mislim da je pravi potez nego nekakav bokeh efekat kod h8 koji 90% nas koristi jednom u mesec dana iz najglupljeg razloga.

Zvuk: po meni jedini napredak! Ako si audiophile i volis da slusas muziku ovaj je definitivno bolji izbor od h8 jer h8 nema nikakvu kontrolu nad zvukom i iz nekog razlog (npr. Slusam puno muziku preko deezera) zvuk je jaci preko 10-15e Phillips slusalica nego preko 70e Brainwavez bubica. Kao da h8 nema snagu dok 10 god stari ipad iste te slusalice moze da dovede do probijanja. Zato h9 sa novim histen softwareom je uspeo ono sto meni fali na h8 i bravo honor za slusanje korisnika!

Ponavljam jos jednom da sam jedan od mnogih sa foruma koji su prezadovoljani sa svojim honorom (sto pokazuje i mirna tema, znate o cemu pricam 😀 ) i da mi nije poenta da pljujem po h9 vec da pomognem onima koji razmisljaju i onima koji nemaju dovoljno za h9, a nece h8 jer je mator? E pa nije i posle god dana na trzistu mozda nije rame uz rame u novijeg brata, al zato je best buy za one koji su sa slabijim budzetom i bicete mirni sigurno bar jos 2 godine. (ako niste update freak i top specs vam je u zivotu najvazniji da bi poslali sticker na viberu [emoji14] ) Jer na kraju dana kada telefon zadenete na punjac to je telefon i to odlican!

Za sta se god odlucite h8 ili h9 necete pogresiti! Mene je Honor kupio za stalno posle crkavanja lg g3 ploce nedelju dana posle 2god garancije i uvek cu ga preporuciti kao sto to radim i sada. Zet koristi h8lite i prezadovoljan je, devojcici sam uzeo honor 7 lite, a ja sa 8 ostajem do honor 10 ili kako ce se vec zvati.

Bravo honor i od mene samo reci hvale!

P.s. iskakio sam se, al nemo'te zameriti. d:

P.P.S - Ne bi se bunio kad bi h9 dobio, h8 bi nasledila devojcica, a h7lite sestra. 😀 Drzite mi palceve na nagradnoj igri. (al znam da nisam te srece). 😀

#poyy

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Moram i ja da pohvalim zvuk na sluskama.Slusao sam ranije bez ukljucenog Histen audio,ali sad kad sam ukljucio zvuk je puniji dosta,ima cak i podesavanja za 3D dozivljaj i lepo radi.
Slusam sa fabrickih slusalica sa P10 i zvuk kida.

Pazi kad do sada nisam ni probao sluske. BS+3d=Odlicno.Hvala sto ste me zaintrigirali da probam[emoji6]

A ti si dobio sluske uz Honor?

Sent from my Huawei P10 using Tapatalk

Fala, videcu jos sta cu, zeza me sto nemam karticu za kupovinu preko neta.

Sent from my Honor 9 using Tapatalk

Zna li neko broj od oficijalnog Huawei servisa za telefone? Ja sam zvao sa zvanicnog sajta neke brojeve danas, ali niko se nije javio. :-/

Zovi radnim danima, ne verujem da rade vikendom.

Sent from dark edge

A pise da rade subotom.Zvacu u ponedeljak.

Nem pojma sta sam uradio ili zabranio i nemogu da se snadjem.Ne stizu mi obavestenja za viber, neki brzi savet kako da ih vratim?

Edit... Snasao se

Poslednja izmena:
Ajde i ovde da okačim, pošto u temi namenjenoj za nagradu niko ne odgovara:
Pokupio telefon danas i ne mogu da završim proces setup-ovanja telefona, pošto mi traži da verifikujem telefon, pošto detektuje da je reset-ovan, traži Google Account koji je bio prethodno na fonu, neka pomoć?
Već mi je jedan dan otišao na setup telefona, ostala mi 2 da napišem recenziju 😀

Ajde i ovde da okačim, pošto u temi namenjenoj za nagradu niko ne odgovara:
Pokupio telefon danas i ne mogu da završim proces setup-ovanja telefona, pošto mi traži da verifikujem telefon, pošto detektuje da je reset-ovan, traži Google Account koji je bio prethodno na fonu, neka pomoć?
Već mi je jedan dan otišao na setup telefona, ostala mi 2 da napišem recenziju 😀
A da flesnes novi softver?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mislim da nece da pomogne novi softver. Pogledaj na netu how to bypass google account on huawei devices. Jesi ga ti resetovao? Imas mejl i lozinku? Kontam da jesi ako si ga dobio novog na benchovom skupu, ili ga je resetovao neko drugi?

Resetovao ga je neko pre mene.

Ja sam uzeo H9 juce . I desi mi se sledece , namestim otisak prsta i PIN , iz nekog razloga sam restartovao telefon , i kad se upalio nije hteo da mi prihvati PIN (mozda je trazio pin od kartice ali sam se kasno setio ) . Na kraju sam udario factory reset i i resio problem . Pre reseta sam se ulogovao na sve naloge , google , huawei itd . Tako da probaj sa resetom ako vec nisi resio problem .

Nazad
Vrh Dno