Šta je novo?

Huawei Honor 8

Na FF opet nešto novo. Ali koliko vidim sve mali fajlovi. Možda bude samo neka zakrpa...
3c223f0ac4bf7b3f7f02b8926670be60.jpg

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Tek sad videh numeraciju. Malo mi nelogično da smo dobili B394 pa da sad ide ovako nešto B350, B351...

Jel neko ima problema sa GPS-om? Nisam ga previše koristio pa ne znam da li je od prošlog update-a prolupao ili ranije...
Here WeGo ne nalazi GPS fix, ni GPS Status, a najsmešnije mi da ni Google Maps ne nalazi lokaciju čak ni sa upaljenim Mobile Data.

Kod mene nema tih problema sa GPS-om..

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

meni gps radi ali sam primetio da mi se tel vise ne puni brzo, kao sto je ranije stajalo kad se zakaci na orig.punjac. ne znam dal je od poslednjeg updatea ili ranije. isti steker....?

Evo da odgovorim sam sebi, hard reset (vol up+power) je rešio problem i za sada opet funkcioniše gps.

Znas da je telefon dobar kad je tema mrtva. 😀

Posle god dana, prezadovoljan kao prvog dana i ne bih ga menjao za 9 ni u jednom slucaju.

🙂

A ja baš otvaram Bench i razmišljam da li da napišem "Ima li živih ovde?" Hehehe...

Sent from my Honor 8

Ista stvar sa P9 lite, sad ce jos malo godinu dana, bukvalno nemam o cemu da pricam 🙂 Dok sam imao Win telefone bio sam redovan sa javljanjima, nije moglo nedelju dana bez nekog iznenadjenja novog..

Koliko pratim ovde na Benchu, najviše pate korisnici P10 lite. Te nešto ne sija kako treba, te se ne puni brzo, te koči, ne radi NFC i slično...Da kucnem u drvo, H8 je nadmašio sva moja očekivanja. Ne znam da li uopšte ima potrebe gledati ili prelaziti na novi model H9.

Jedinu zamerku možda imam na kvalitet video snimanja. Ali slike su zato fantastične...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Opet da pitam korisnike, posle vise punjenja posle updatea ne stoji mi da brzo puni, mada po vremenu punjenja rekao bih da je to aktivno, da li je jos neko tako nesto primetio ?

Kod mene piše Fast Charging. Evo sad probao...

Npr. na temi za P10 Lite je neko imao isto pitanje pre neki dan. Kao ne piše mu to na lockscreen-u. I stavio bio na Samsungov brzi punjac pa na Huawei punjač i ponovo je proradilo...Nemam pojma. Kažem onako kako sam pročitao tamo...

Sent from my Honor 8

Nema potrebe prelaziti na H9 ako vec imas H8. Cak mi se cini da je kamera na osmici bolja.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

otprilike kad mi istekne ugovor zeni dajem h8 a ja cu h9 ili vec koji bude

Prvi put koristim Huawei telefon. Nisam odmah hteo da se zalicem sa najskupljim modelima, uzeo Honor 8 i oduševljen. Pre njega koristio iPhone SE i Samsung S7. Aj da ga ne poredim sa SE posto su to dva različita koncepta, ali u odnosu na S7 kida. Radi primetno brze, fluidnije, bolja baterija, kamera slabija za noćne slike mada pravi sasvim ok fotografije. Danju već to izgleda fantastično. Kao i većina koja prvi put prelazi na izvornog kineza nakon iPhone, Sony, Samsung, HTC, Blackberry bio sam baš sumnjičav, inače često menjam telefone ali sad mi je jasno zašto Huawei grabi ka vrhu. Odličan balans uloženo-dobijeno, koliko vidim biće i Oreo update, a izgled premijum u svakom pogledu. Inače uzeo sam plavi, prvi put u životu nakon crnih telefona, lep je samo tako, sto neko reče uhvatim sebe da ga samo podignem sa stola i bacim pogled koliko dobro izgleda. Inače nosim ga bez ikakvih futrola i slično, gre'ota je ovakav telefon skrivati.

Sent from my iPad using Tapatalk

sad sam provalio za brzo punjenje, promenio sam temu i ne oise da puni brzo, dok na fabrickim pise...

Poslednja izmena od urednika:
E pa moguće da taj deo lockscreen-a nije urađen kako treba u custom temi.

Sent from my Honor 8

Prvi put koristim Huawei telefon. Nisam odmah hteo da se zalicem sa najskupljim modelima, uzeo Honor 8 i oduševljen. Pre njega koristio iPhone SE i Samsung S7. Aj da ga ne poredim sa SE posto su to dva različita koncepta, ali u odnosu na S7 kida. Radi primetno brze, fluidnije, bolja baterija, kamera slabija za noćne slike mada pravi sasvim ok fotografije. Danju već to izgleda fantastično. Kao i većina koja prvi put prelazi na izvornog kineza nakon iPhone, Sony, Samsung, HTC, Blackberry bio sam baš sumnjičav, inače često menjam telefone ali sad mi je jasno zašto Huawei grabi ka vrhu. Odličan balans uloženo-dobijeno, koliko vidim biće i Oreo update, a izgled premijum u svakom pogledu. Inače uzeo sam plavi, prvi put u životu nakon crnih telefona, lep je samo tako, sto neko reče uhvatim sebe da ga samo podignem sa stola i bacim pogled koliko dobro izgleda. Inače nosim ga bez ikakvih futrola i slično, gre'ota je ovakav telefon skrivati.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja sam u dilemi što se tiče S7 i Honor 8.
Htio sam curi promijeniti mobitel, i nisam pametan ići na na S7 ili Honor 8. Ja imam P10 i prezadovoljan sam. Ajmo reci za iste novce mogu nabaviti i S7 i honor 8..

Kamera u low light vjerojatno razbija na S7 standardno, e sad ovako sto se tiče upotrebe nisam pametan.

Pa s7 da se ne lazemo je odlican telefon i u radu mogu biti samo isti, ako ne samsung moze da bude i bolji (citaj: mora da se namesti sve to kako treba) dok out of the box huawei, honor telefoni su nepobedivi.

ako mozes za iste pare oba da nabavis, iako koristim Honor i prezadovoljan sam, muslim da ti je isplativija opcija s7, samo zbog kasnije prodaje. jer huawei/honor jos uvek ne drze cenu...

Da li se drugi modul kamere ne pali sa MX Camera kao sa default aplikacijom? I ako se ne pali, zasto slike ispadaju bolje sa MX Camera aplikacijom? Jesam ja lud ili? :d

Otkud ti to? Daj neku sliku da uporedimo.

Ne znam šta da ti kažem.
Stock aplikaciji za kameru samo nedostaje podešavanje za jpeg kompresiju. Ostalo je manje više OK.
Probao sam i Open camera app, imao sam sve opcije (manual itd.) dok nisam dobio novi emui. OK je. Nisam primetio neku drastičnu razliku u kvalitetu slika u odnosu na stock.
Ova mx mi je više za nekog ko koristi instagram, fb itd.
Šteta samo što Google camera ne radi sa kirin procesorima.
Obrni, okreni, stock je najbolja.

Da li se prihvata ghoust ekran ako se feklamira,mts je u pitanju,honor 8?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Sad citam sa nekog linka u temi za P10 Lite da nece biti android O za ovaj telefon.Nekako mi cudno to...

Pročitao sam tvoj komentar na toj temi. Po meni, nemoguće da H8 Lite dobije Oreo,a H8 ne. A i ti sajtovi su po meni čista nagađanja. Na jednom sajtu kaže neće dobiti,a na drugom da hoće. Huawei nije potvrdio update za pola onih telefona sa liste. A po pravilu, prvo bi trebalo flagshipovi da dobiju update pa onda ostali. Gledaju oni to i zbog prodaje. Ne znam, ne preostaje nam ništa drugo sem da čekamo...

Sent from my Honor 8

Moze li mi neko reci da li je ista bolja kamera nego na nexus 5x posto sam sa njom bio bas prezadovoljan,hocu da kupim ovaj tel a kamera mi igra veliku ulogu hvala

Bolja je kamera na 5x, posebno je velika razlika kada se slika noću ili u uslovima slabog svetla.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno