pretomator
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2015
- Poena
- 70
Da se ubacim i ja na kratko sa mojim mišljenjem: ne znam da li je bolja od Nexusa, ali mogu da ti kažem da je mene lično kamera razočarala. A kupio sam ga baš zbog kamere o kojoj su pričali bajke, međutim kamera nema optičku stabilizaciju zbog čega u uslovima slabog svetla moraš da je fiksiraš ako želiš dobru fotografiju. Na jakom dnevmom svetlu daje pristojne rezultate, ali ništa više od toga. Manuelni mod je neophodan u mnogim situacijama. Ima dosta problema sa ekspozicijom, sa postprocesorskom obradom i dr. Nije to loša kamera, uz malo truda može ponešto da se napravi, ali nemoj očekivati previše i budi svestan njenih nedostataka unapred. Inače, kamera na stranu, telefon je zaista odličan: brz je kao munja, nema laga, ne greje se pretetano, softverska rešenja koja nudi Honor/Huawei su izvrsna. Ima tu mnogo dobrih stvari. Ja ga lično uskoro puštam da ide dalje samo iz jednog razloga: smeta mi veličina ekrana, 5.2 inča je premalo za moje potrebe i presitno za moje velike prste. Nedostajaće mi žestoko taj munjeviti i super precizni fingerprint reader. Uzeo sam u Telenoru xa1 ultra sa predivnim ekranom od 6 inča. Telefon je truba naspram ove male zmije od Honora 8 i bolji je samo u kvalitetu ekrana, a košta i više. Ali šta ću, moram da napravim kompromis i uzmem ono što mi zaista odgovara.Moze li mi neko reci da li je ista bolja kamera nego na nexus 5x posto sam sa njom bio bas prezadovoljan,hocu da kupim ovaj tel a kamera mi igra veliku ulogu hvala
Sent from my G3221 using Tapatalk