Šta je novo?

Huawei Honor 8

Moze li mi neko reci da li je ista bolja kamera nego na nexus 5x posto sam sa njom bio bas prezadovoljan,hocu da kupim ovaj tel a kamera mi igra veliku ulogu hvala
Da se ubacim i ja na kratko sa mojim mišljenjem: ne znam da li je bolja od Nexusa, ali mogu da ti kažem da je mene lično kamera razočarala. A kupio sam ga baš zbog kamere o kojoj su pričali bajke, međutim kamera nema optičku stabilizaciju zbog čega u uslovima slabog svetla moraš da je fiksiraš ako želiš dobru fotografiju. Na jakom dnevmom svetlu daje pristojne rezultate, ali ništa više od toga. Manuelni mod je neophodan u mnogim situacijama. Ima dosta problema sa ekspozicijom, sa postprocesorskom obradom i dr. Nije to loša kamera, uz malo truda može ponešto da se napravi, ali nemoj očekivati previše i budi svestan njenih nedostataka unapred. Inače, kamera na stranu, telefon je zaista odličan: brz je kao munja, nema laga, ne greje se pretetano, softverska rešenja koja nudi Honor/Huawei su izvrsna. Ima tu mnogo dobrih stvari. Ja ga lično uskoro puštam da ide dalje samo iz jednog razloga: smeta mi veličina ekrana, 5.2 inča je premalo za moje potrebe i presitno za moje velike prste. Nedostajaće mi žestoko taj munjeviti i super precizni fingerprint reader. Uzeo sam u Telenoru xa1 ultra sa predivnim ekranom od 6 inča. Telefon je truba naspram ove male zmije od Honora 8 i bolji je samo u kvalitetu ekrana, a košta i više. Ali šta ću, moram da napravim kompromis i uzmem ono što mi zaista odgovara.

Sent from my G3221 using Tapatalk

Ne znam,, ali ja sam najvise dobrih slika video bas sa ovog telefona u konkurenciji P10, P9 i Honora 9.
Eno imaju primeri slika u testu na gsmareni i po meni su slike vrlo dobre.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Ma da je bar priblizna nexus 5x bilo bi dobro,moram nesto kupiti a ne zna covjek sta od tih telefona sto nisu skupi.Ne bih dao preko 500km za telefon taman da milione imam.

Ako je verovati uporednom testu kamera na GSM Areni, kada se uporede Honor 8 (12Mpx) - Honor 9 (MPx) - P10 (12MPx), ispade da je kamera na Honoru 8 bolja. Evo sad baš gledam, nekako boje lepše izgledaju i slika ima više detalja nego na H9 i P10. Pogotovo kada se gledaju sitni detalji na slikama (novčanice, mapa, Sunđer Bob...) Ili me možda samo oči varaju... ,)
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8195&idPhone2=8704&idPhone3=8514

Sad citam sa nekog linka u temi za P10 Lite da nece biti android O za ovaj telefon.Nekako mi cudno to...
Pročitao sam tvoj komentar na toj temi. Po meni, nemoguće da H8 Lite dobije Oreo,a H8 ne. A i ti sajtovi su po meni čista nagađanja. Na jednom sajtu kaže neće dobiti,a na drugom da hoće. Huawei nije potvrdio update za pola onih telefona sa liste. A po pravilu, prvo bi trebalo flagshipovi da dobiju update pa onda ostali. Gledaju oni to i zbog prodaje. Ne znam, ne preostaje nam ništa drugo sem da čekamo...

Sent from my Honor 8

Kao sto je Honor 7 Lite dobio Nougat, a Honor 7 nije.
Honor 8 Lite je noviji telefon i dosao je sa Nougatom, a H8 je dosao sa MM.
Do sada im je praksa bila po jedan veliki update, na osnovu toga se da zakljuciti da ovaj telefon nece dobiti Oreo.

Ne bih se nadao na vasem mestu, mada bi bilo super da im se praksa promeni..

Poslednja izmena:
Steta sto ne dobija osmicu,ali je za pare koliko se moze naci polovan extra kupovina,da ne kazem bas best buy...

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Akcija u G******** Honor 8 za ~35.000.

Ni kod mene nema novina, i dalje b394

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Na Firmware Finderu ima više novih verzija B394 i B398 od 10.11.2017. Ne znam sta se dešava. Verovatno ćemo dobiti samo neki novi security patch...

Sent from my Honor 8

Da li neko zna kako smanjiti delay ili kako vec da nazovem kad snimam timelapse video.Danas sam se setio da isprobam al jako je prebrzo na snimku.

Mislim da nema te opcije u stock kameri. Mozda da probaš neku alternativnu aplikaciju baš za tu namenu. Verovatno ćeš onda imati pregršt podešavanja...

Sent from my Honor 8

Ako je verovati uporednom testu kamera na GSM Areni, kada se uporede Honor 8 (12Mpx) - Honor 9 (MPx) - P10 (12MPx), ispade da je kamera na Honoru 8 bolja. Evo sad baš gledam, nekako boje lepše izgledaju i slika ima više detalja nego na H9 i P10. Pogotovo kada se gledaju sitni detalji na slikama (novčanice, mapa, Sunđer Bob...) Ili me možda samo oči varaju... ,)
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8195&idPhone2=8704&idPhone3=8514

Najvise sam na osnovu tih slika sa Gsmarene i govorio da H8 ima odlicnu kameru,mada sam video jos slika drugih korisnika gde je kamera stvarno odlicna.

Jesu li najavili, hoće li biti upadete na Android 8 za Honor 8? Logično je da hoće jer su i jedan i drugi "8" :d

Hoće 110%...

Samo da ne bude kao kada je cigo pitao tatu: "Tata, tata, hoćemo ići ove godine na more?"
"90% hoćemo, a 100% nećemo!"

Malo statistike:
97c1c517f5e45ac33a0ef96c6c2e36fb.jpg
86eee3d74b19e63833083de08b4b5a8e.jpg
c388c084c8b21be1d6fdfe5d7bac7591.jpg
527701f1e2737abc2ee13ed8f7e3ab23.jpg

Sent from my Honor 8

Pa ovo je extra.Al verovatno sve na wifi,i nisi razgovora preko gsm imao skoro uopste 🙂

Da sve na WiFi pošto sam skroz potrošio mobilni net. Koristio sam YouTube, Viber, nešto malo razgovora, gledao video snimke u telefonu, minimalno slušao muziku, malo neki live streaming u Chrome-u itd...Uglavnom surf. Ne znam da li sam kameru uključivao uopšte.

Prosek mi je oko 6h SOT (možda desetak min. manje). A ovo sam se i sam iznenadio kada sam video. Kako god, zadovoljam sam baterijom poprilično... [emoji4]

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Pozdrav društvo,

Trenutno imam Galaxy S6. Razmišljam možda da promenim za Honor 8, recite mi da li neko ima neka iskustva vezano za poređenje ova dva uređaja, ili eventualno je imao istu situaciju kao moju? Najviše me interesuje kamera i eventualno baterija? Hvala unapred.

Pozdrav društvo,

Trenutno imam Galaxy S6. Razmišljam možda da promenim za Honor 8, recite mi da li neko ima neka iskustva vezano za poređenje ova dva uređaja, ili eventualno je imao istu situaciju kao moju? Najviše me interesuje kamera i eventualno baterija? Hvala unapred.
Ja sam prešao sa S6 na Honor 8 i moj savet ti je da promeniš. Biće ti čudan prelaz sa Amoleda na LCD, ali u opšte nije lošiji ekran, već samo drugačiji, definitivno prirodniji.
Brzina, fluidnost, stabilnost, kamera, sve je bolje na Honoru, osim video snimka jer S6 ima optičku stabilizaciju, a Honor ne.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa nešto se pojavljuje na serveru ali ne može još da se instalira. Pustiće valjda neki update uskoro...

Sent from my Honor 8

Nazad
Vrh Dno