Šta je novo?

Huawei Honor 8

gledam rasirenih ociju....

Nisu u stanju da isporuče redovne sigurnosne zakrpe i ispravke, a kamoli novu verziju androida...

Nisu u stanju da isporuče redovne sigurnosne zakrpe i ispravke, a kamoli novu verziju androida...

Koliko znam samo Samsung/pixel gura neke zakrpe na mesecnom nivou, ne znam zasto i ostali ne dobijaju. Ili se verovatno posebno placa svaka, ih objedinjuju...

Hmm. Nisu samo pixel i Samsung. Ali po meni te zakrpe nisu od presudnog značaja.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Drugari,

da li ineko ima iskustva sa nekim servisom (ili Telenorom) oko menjanja displeja? Da li se isplati, koliko košta, kod koga?

Puklo mi je staklo na ivici malo pa bih da ga promenim ako je moguće 🙂

Da nije samo staklo a ne i displej....dodje jeftinije. pitaj u nekoliko servisa da li menjaju samo staklo..

Huawei P8 lite - bezbednosna ažuriranja stižu svakog meseca.
9b21351e2921f44893eb8ede9fde0dc0.jpg

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Pa skini ručno.

Honor 8 za američko/ kanadsko tržište, FRD-L04
e4743814ab68a1dfc95d78050870f2ab.jpg

Poslednja izmena:
i ja cekam zvanicni,

Honor 8 za američko/ kanadsko tržište, FRD-L04
e4743814ab68a1dfc95d78050870f2ab.jpg

Šta s tim? Nije moj model telefona. Šta si zapeo više? Lepo sam napisao, poslednji update je bio aprila. Vidiš dole, na kraju, gde piše L04-C567, e taj je.

Nisam ništa zapeo, nego mi je kao korisniku huawei telefona bilo čudno da nema ažuriranja. Izgleda da Kinezi ne mirišu amere.
Za to vreme, evropski modeli uredno se ažuriraju
d86e496fe9b392c4d23d5c47fb344e4f.jpg

Nisam ništa zapeo, nego mi je kao korisniku huawei telefona bilo čudno da nema ažuriranja. Izgleda da Kinezi ne mirišu amere.
Za to vreme, evropski modeli uredno se ažuriraju
d86e496fe9b392c4d23d5c47fb344e4f.jpg

Zato što su lažljive jajare. Hteli su da se probiju na novo tržište praznim obećanjima. Ma, ne vredi mi da se nerviram. Završio sam njima, ovo će mi, najverovatnije, biti prvi i poslednji Huawei telefon.

A što ne bi otključao bootloader i ubacio EU rom?

Ne mogu da se zezam sa tim. Prošlo me je to da ubacujem romove, budžim itd.

Tesko da ce iko u servisu menjati samo staklo, to ide odmah ceo display

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Koja sramota za ovako dobar i stabilan telefon da je zvuk u bubicama ovako slab. Kapiram da imam bubice koje treba snaga da se malo poguraju, al ovo je sramota. 15 god stari ipod ima bolji zvuk!

Poslednja izmena:
Koja sramota za ovako dobar i stabilan telefon da je zvuk u bubicama ovako slab. Kapiram da imam bubice koje treba snaga da se malo poguraju, al ovo je sramota. 15 god stari ipod ima bolji zvuk!

To je nešto do tvojih bubica. Ja sam koristio bubice i slušalice od 16 i 32 oma i prilično se glasno čuje.

Ja sam takođe zadovoljan zvukom, a koristim Monster Beats by Dr.Dre bubice. I jačina i bass i sve ostalo je na više nego zadovoljavajućem nivou. A od aplikacija koristim samo PowerAMP.

Sent from my Honor 8

Kako slika telefon nocu? Moze da se poredi sa G4?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Koja su vam iskustva sa prednjim staklom? Da li se lako grebe?
Vodi se kao Gorila Glass 3, koliko sam primetio. Ne bih da mi se izgrebe, a ne bih ni stavljao foliju ako ne moram. Staklo sam dve godine držao na LG G3 i ovako bez mi je mnogo bolji osećaj pri kucanju.

Stavis staklo i ne brines. Nikad nisam verovao tim sranjima.

FRD-AL00, pre par dana dobio update...

IMG_20170907_220606.png

Poslednja izmena:
Kako slika telefon nocu? Moze da se poredi sa G4?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Mrljavo. Nema stabilizaciju i najmanji pokret ili drhtaj uništava fotografiju. Na tripod-u i u manuelnom (pro) modu može da se izvuče ponešto. Ništa spektakularno. Moje mišljenje da je H8 vrlo osrednja kamera koja je nahvatala na hajp i portret mod (gde je jedino i dobra). Slabi senzori, malo detalja, loša postprocesorska obrada sa mnogo šuma i na najjačem svetlu. Na H9 su crnobeli senzor podigli na 20 megapixela u pokušaju da podignu količinu detalja i poboljšaju noćnu fotografiju. Ne znam koliko su uspeli u tome. Telefon nije ušao na američko tržište pa nema mnogo revjua na engleskom jeziku, a ono malo što ih ima pominje poboljšanje kvaliteta. Pitanje je koliko je to poboljšanje zaista prisutno.

E, *** sad...

Iz svog kratkog iskustva i ja bih rekao da mu fali stabilizacija za noćno slikanje. Senzor može da napravi odlične slike, ali koliko god mirno držao ruku biće bar malo zamućene...

Fali mu ta ****na stabilizacija tipa OIS ili 4axis i bilo bi bas kako treba!

Nazad
Vrh Dno