andramisko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 225
gledam rasirenih ociju....
Nisu u stanju da isporuče redovne sigurnosne zakrpe i ispravke, a kamoli novu verziju androida...
Huawei P8 lite - bezbednosna ažuriranja stižu svakog meseca.Nisu u stanju da isporuče redovne sigurnosne zakrpe i ispravke, a kamoli novu verziju androida...
Znam o čemu pričam...Huawei P8 lite - bezbednosna ažuriranja stižu svakog meseca.![]()
Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока
Ne budi smešan. To je poslednji zvaničan update koji je izašao za moj model telefona(L04).Pa skini ručno.
Šta s tim? Nije moj model telefona. Šta si zapeo više? Lepo sam napisao, poslednji update je bio aprila. Vidiš dole, na kraju, gde piše L04-C567, e taj je.Honor 8 za američko/ kanadsko tržište, FRD-L04
![]()
Zato što su lažljive jajare. Hteli su da se probiju na novo tržište praznim obećanjima. Ma, ne vredi mi da se nerviram. Završio sam njima, ovo će mi, najverovatnije, biti prvi i poslednji Huawei telefon.Nisam ništa zapeo, nego mi je kao korisniku huawei telefona bilo čudno da nema ažuriranja. Izgleda da Kinezi ne mirišu amere.
Za to vreme, evropski modeli uredno se ažuriraju
![]()
Da nije samo staklo a ne i displej....dodje jeftinije. pitaj u nekoliko servisa da li menjaju samo staklo..
To je nešto do tvojih bubica. Ja sam koristio bubice i slušalice od 16 i 32 oma i prilično se glasno čuje.Koja sramota za ovako dobar i stabilan telefon da je zvuk u bubicama ovako slab. Kapiram da imam bubice koje treba snaga da se malo poguraju, al ovo je sramota. 15 god stari ipod ima bolji zvuk!
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
Mrljavo. Nema stabilizaciju i najmanji pokret ili drhtaj uništava fotografiju. Na tripod-u i u manuelnom (pro) modu može da se izvuče ponešto. Ništa spektakularno. Moje mišljenje da je H8 vrlo osrednja kamera koja je nahvatala na hajp i portret mod (gde je jedino i dobra). Slabi senzori, malo detalja, loša postprocesorska obrada sa mnogo šuma i na najjačem svetlu. Na H9 su crnobeli senzor podigli na 20 megapixela u pokušaju da podignu količinu detalja i poboljšaju noćnu fotografiju. Ne znam koliko su uspeli u tome. Telefon nije ušao na američko tržište pa nema mnogo revjua na engleskom jeziku, a ono malo što ih ima pominje poboljšanje kvaliteta. Pitanje je koliko je to poboljšanje zaista prisutno.Kako slika telefon nocu? Moze da se poredi sa G4?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari