Šta je novo?

Huawei Honor 8

Evo i od mene nešto:
d7672f147ded15b8e4ce38dc4cff06c9.jpg
adfb7e4d13df2340f7cf3fa61850cd12.jpg
7c0dd46898bd0e002c21fda7b6edd312.jpg

Sent from my Honor 8

Hvala ljudi,lepe slike.

Za koliko vam se napuni fon od 0 do 100% jel merio ko?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Poslednja izmena od urednika:
Meni za 1h do 1h i10 minuta napuni od 20% do 96%. A ja koliko znam treba oko 1h i 30 minuta da se napuni od 0 do 100%

Mozes li da postavis ili neko ako ima neku slicnu sliku u full rezoluciji na postimage.io(najlakse je tamo) pa da ovde iskopiras bb code?

Sto se tice kamere i poredjenja telefona sa P9,iako mi je kod P9 sav akcenat stavljen na kameru i +brend Leica-in mislim da H8 ipak pravi bolje slike na osnovu primera sa nekih testova sto sam video.
E sad bi mi znacilo ako neko moze da postavi fotku po dobrom osvetljenju u full rezoluciji 12 mpx ili 9 mpx wide na neki host sajt bas da potvrdim da li je zaista bolja kamera nego na P9.Hvala unapred.

Mozes li da postavis ili neko ako ima neku slicnu sliku u full rezoluciji na postimage.io(najlakse je tamo) pa da ovde iskopiras bb code?

Sto se tice kamere i poredjenja telefona sa P9,iako mi je kod P9 sav akcenat stavljen na kameru i +brend Leica-in mislim da H8 ipak pravi bolje slike na osnovu primera sa nekih testova sto sam video.
E sad bi mi znacilo ako neko moze da postavi fotku po dobrom osvetljenju u full rezoluciji 12 mpx ili 9 mpx wide na neki host sajt bas da potvrdim da li je zaista bolja kamera nego na P9.Hvala unapred.

Postavio sam ove slike na postimage.io (https://postimg.org/gallery/3ddl9tyq4/), ako sam dobro shvatio. Nije mi tesko mogu jos neku da stavim ako hoces

Treba mi savet, ljudi moji dobri, ako imate malo vremena za moju brigu.

Pre dva dana uzeh Honor 8 u Telenoru. Plavi. Uzeo sam ga, priznajem, uglavnom zbog kamere. Imao sam pre toga P9 lite i mogu reći da je to odličan telefon ako nemate potrebe da stalno nešto slikate, jer mu je kamera vrlo, vrlo... obična, ajde da tako kažem. Kamera na Honoru 8 je upavo ono što sam i tražio. Nije savršena, ali je vrlo, vrlo dobra, samo je potrebna mirna ruka.

E sad, tu se odmah pojavio jedan problem. Telefon se prilično greje prilikom rada sa kamerom, čak je nprijatno topao. Primetio sam da je i bateriju u tim momentima ubrzano praznio. Veoma se zagrevao i prilikom punjenja, toliko da sam posumnjao da je baterija neispravna. S obzirom da je još uvek nov i samo jednom sam napunio bateriju do kraja (evo sad je praznim na nulu, pa ću je ponovo napuniti i videti kako se ponaša) zanima me vaše mišljenje: da li je to samo neki početni problem koji se kasnije gubi, ili se Honor 8 često greje, i to poprilično, prilikom rada sa kamerom. Kakva su vaša iskustva sa grejanjem ovog telefona? Ako do sada niste imali takvo iskustvo puno bi mi značilo da mi to napišete jer bih onda pokušao da reklamiram telefon.

Trenutno dok ovo pišem Cpuz pokazuje da su temepreature soc.thermal 40.6C a Battery 36.0C (vrti klipove na Youtubu). Mislim da su ove temperature išle do 50 stepeni kada je bio jako zagrejan.

A možda se meni to sve čini, kombinacija vrelo vreme, nov i nepoznat telefon? Još se navikavam na isti i još ga testiram.

Havala svakome ko se potrudi da napišeme svoje iskustvo ili neki savet.

Po meni je to normalno, vrucine su sada, plus kad se upali kamera cpu se optereti pa se to odrazi na temperaturu.
50c nije nista strasno s obzirom na uslove napolju, a baterija ce se u toj situaciji svakako brze prazniti nego inace.
Ako hoces izvrti par ciklusa punjenja/praznjenja pa okaci ss ovde da vidimo da li je sve ok s baterijom.

izgleda da je povišeno grejanje telefona mana svih modernih malo jačih sprava...jaki procesori za koje ne znam ni da li će uspeti da nađu adekvatno hlađenje...i na mom telefonu, koji nije huawei, se greje kamera, ali i tu nema pravila...preksinoć se zagrejao posle par slika a sinoć sam više slikao i ništa, hladan na dodir...

Ja nisam primetio neko veće grejanje prilikom korišćenja kamere za slikanje i snimanje ali npr. kada imam video poziv preko Vibera i držim duže uključenu zadnju kameru onda se zagreje dosta u gornjem desnom delu ekrana i oko kamera. Sa prednjom kamerom u toku razgovora preko Vibera nema tih problema...Ono što je još primetno je malo jače grejanje sa automatskim osvetljenjem napolju sad pri jakom suncu jer on sam pojača osvetljenje skroz na max. Grejanje prilikom punjenja je po meni sasvim normalna stvar pogotovo sto se koristi brzi punjač,a još ako je telefon u silikonu slabije i odvodi toplotu. Predpostavljam da bi sa običnim punjačem bio skroz hladan...

Moja preporuka bi bila da se prilikom punjenja telefon drži na nekoj čvršćoj podlozi, a ne na krevetu, jastuku i slično. Sigurno će za nijansu biti hladniji...

Mada za ovako spakovan telefon i jak hardver sve je to OK...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Zahvaljujem se svima na odgovorima.

Ispraznio sam ga na nulu, sačekao da se sam ugasi, onda ga ponovo upalio i sačekao da se još jednom ugasi. Napunio sam ga bez podizanja sistema. Punio ga je nešto više od 2 sata, možda negde oko 2 sata i 10-tak minuta. Sada pratim temperature i upoređujem ga sa veoma "šrpicer hladnim" P9 lite. Kada su oba idle, to jest samo je upaljen ekran, razlike u temp se kreću od 5 do 7 stepeni. Ako pustim u dual screen-u youtube i cpuz zajedno - odnos ostaje isti. Recimo soc-thermal na P9lite bude 34 stepena, a na H8 ide do 39-40 stepeni. Nadam se da je to "normalan" odnos. Ta razlika je ono što me je zabrinulo. P9 lite se ugreje samo, i isključivo samo pri igranju jačih igara (Sky force), dok ovaj moj H8 voli da se ugreje i u nekim drugim situacijama. To je verovatno samo stvar privikavanja (mojeg) na razliku između ova dva telefona. Nisam stigao ponovo da oprobam duži rad sa kamerom, to ću sutra.

Još jednom, zahvaljujem se svima na odgovorima.

da li se nekom desava da posle poskednjeg updatea, kada se otkljucava tel na otisak prsta, kada upali ekran na blic izbaci neku cudnu sliku, pa tek onda home screen. Cini mi se neka slika kao crvena majca kratkih rukava, ali nije uvek, pokusavao sam da snimam ekran kada palim tel ali nikako da uhvatim to ??

Zahvaljujem se svima na odgovorima.

Ispraznio sam ga na nulu, sačekao da se sam ugasi, onda ga ponovo upalio i sačekao da se još jednom ugasi. Napunio sam ga bez podizanja sistema. Punio ga je nešto više od 2 sata, možda negde oko 2 sata i 10-tak minuta. Sada pratim temperature i upoređujem ga sa veoma "šrpicer hladnim" P9 lite. Kada su oba idle, to jest samo je upaljen ekran, razlike u temp se kreću od 5 do 7 stepeni. Ako pustim u dual screen-u youtube i cpuz zajedno - odnos ostaje isti. Recimo soc-thermal na P9lite bude 34 stepena, a na H8 ide do 39-40 stepeni. Nadam se da je to "normalan" odnos. Ta razlika je ono što me je zabrinulo. P9 lite se ugreje samo, i isključivo samo pri igranju jačih igara (Sky force), dok ovaj moj H8 voli da se ugreje i u nekim drugim situacijama. To je verovatno samo stvar privikavanja (mojeg) na razliku između ova dva telefona. Nisam stigao ponovo da oprobam duži rad sa kamerom, to ću sutra.

Još jednom, zahvaljujem se svima na odgovorima.
P9 lite ima dosta slabiji proc od H8 tako da se ne brini oko grijanja, sve je to ok. Moj p9lite se isto fino zagrije kad radim s njime recimo po suncu. I savjet, ne prazni bateriju do nule, nikad. Puni ga već između 10 i 20%. Nisu to više Nicd baterije

Postavio sam ove slike na postimage.io (https://postimg.org/gallery/3ddl9tyq4/), ako sam dobro shvatio. Nije mi tesko mogu jos neku da stavim ako hoces

Hvala ti.
Potvrdilo se ono sto sam mislio,bolja je kamera ipak od P9,ovo je kao moj Nexus 5X maltene,odlicna kamera(mada ponekad treba oboriti expoziciju jer senzor reaguje na kolicinu svetlosti bas jako,ili cesce prebrisati socivo kamere.) Sve u svemu,kamera odlicna.

Poslednji update objasnio. Odlicno odradjen posao na ovim telefonom.
26a19406af029d6905dcbe13d1bf1f64.jpg
5a1789677a8a36178a2ccf6e2dc27ca7.jpg

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odlican rezultat.Honor 8 najgotivniji Huawei fon.

Pozz ljudi,kupi sam danas Honor 8 lite,dosao je sa valjda kineskim softverom,kako to mogu i da li mogu da promenim jer nemam google aplikacije?

Izvinite sto pisem u ovoj temi ali ne mogu da nadjem temu za lite verzijuScreenshot_20170701-120022.pngScreenshot_20170701-120033.png

Poslednja izmena:
Da li neko moze da okaci sliku originalnog punjaca za h8

Koje je najbolje zastitno staklo za h8 da ima na nasim oglasima, mozete mi pustiti link u pp

za staklo i ostalo ja sve preko alija narucujem, za te pare vr.dobar kvalitet.

Hitno mi treba savet, da li da uzmem FRD-AL00 ili FRD- L09? I koja je razlika. Ovaj FRD- AL00 je plavi i vise mi se svidja, ali se plasim jer je za kinesko trziste.

ok kapiram, ali ako bi uzeo AL00 da li bi imao problema?? Plavi je prelep 🙂

Jos neko sa nekim informacijama?? Znam da su po karakteristikama isti, ali da li AL00 podrzava nase mreze....kakav je sa softverom itd.

Pa nađi L09 plavi i to je to. Nadam se da ne grešim ali mislim da AL00 ima 3GB RAM...

Sent from my Honor 8

ne, ima 4GB....poenta je sto mi je ovo ponudjeno. Dakle beli L09, ili plavi AL00. Citam po forumima da radi normalno u EU....

Nazad
Vrh Dno