Prva je NightShot mod, a kod druge čini mi se da sam uključio HDR.savrseno
Mozes li da postavis ili neko ako ima neku slicnu sliku u full rezoluciji na postimage.io(najlakse je tamo) pa da ovde iskopiras bb code?
Sto se tice kamere i poredjenja telefona sa P9,iako mi je kod P9 sav akcenat stavljen na kameru i +brend Leica-in mislim da H8 ipak pravi bolje slike na osnovu primera sa nekih testova sto sam video.
E sad bi mi znacilo ako neko moze da postavi fotku po dobrom osvetljenju u full rezoluciji 12 mpx ili 9 mpx wide na neki host sajt bas da potvrdim da li je zaista bolja kamera nego na P9.Hvala unapred.
P9 lite ima dosta slabiji proc od H8 tako da se ne brini oko grijanja, sve je to ok. Moj p9lite se isto fino zagrije kad radim s njime recimo po suncu. I savjet, ne prazni bateriju do nule, nikad. Puni ga već između 10 i 20%. Nisu to više Nicd baterijeZahvaljujem se svima na odgovorima.
Ispraznio sam ga na nulu, sačekao da se sam ugasi, onda ga ponovo upalio i sačekao da se još jednom ugasi. Napunio sam ga bez podizanja sistema. Punio ga je nešto više od 2 sata, možda negde oko 2 sata i 10-tak minuta. Sada pratim temperature i upoređujem ga sa veoma "šrpicer hladnim" P9 lite. Kada su oba idle, to jest samo je upaljen ekran, razlike u temp se kreću od 5 do 7 stepeni. Ako pustim u dual screen-u youtube i cpuz zajedno - odnos ostaje isti. Recimo soc-thermal na P9lite bude 34 stepena, a na H8 ide do 39-40 stepeni. Nadam se da je to "normalan" odnos. Ta razlika je ono što me je zabrinulo. P9 lite se ugreje samo, i isključivo samo pri igranju jačih igara (Sky force), dok ovaj moj H8 voli da se ugreje i u nekim drugim situacijama. To je verovatno samo stvar privikavanja (mojeg) na razliku između ova dva telefona. Nisam stigao ponovo da oprobam duži rad sa kamerom, to ću sutra.
Još jednom, zahvaljujem se svima na odgovorima.
Postavio sam ove slike na postimage.io (https://postimg.org/gallery/3ddl9tyq4/), ako sam dobro shvatio. Nije mi tesko mogu jos neku da stavim ako hoces
L09 i rešen problem.Hitno mi treba savet, da li da uzmem FRD-AL00 ili FRD- L09? I koja je razlika. Ovaj FRD- AL00 je plavi i vise mi se svidja, ali se plasim jer je za kinesko trziste.
Na to pitanje nemam odgovor...ok kapiram, ali ako bi uzeo AL00 da li bi imao problema?? Plavi je prelep 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari