andramisko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2014
- Poena
- 225
rekao bih odlicno, ja nemam facebook app vec idem preko chroma, 3 maila, vib, whats,...
Pozdrav,koja je to verzija FRD-09?
Frd-l09 32gb eu version
frd-l19 64gb eu version
frd-l04 32gb us Version
Frd-al00 China version
L09 and L19 are dual sim L04 singel sim.
samo jedan sim, bilo koji moze da radi na 3/4 g a drugi je automatski na 2g, prebacuje se bez fizicke zamene sima, sami se rebutuje mrezaHvala,drugi sim radi samo na 2g ili 3/4g?
Nasao,drugi sim je 2g
Mislim da je video snimanje bolje na LG G Pro 2 ali dobro ipak je on mogao da snima čak i 4K.
Zar H8 nema 4K snimanje?
Ja sam na verziji 360 ali mi nidi update na 381. Da li moram prvo da instaliram 381 da bi mi ponudio 389 ili......? Telefon je sa telenora.
Ne sekiraj se. Nisi pogresio... [emoji6]Odgledao gomilu YT poredjenja i testova Honor 8 vs Samsung, OPO, Xiaomi...top modela. Da li je moguce da se tako dobro drzi? Narucio sam ga, i nadam se dobrim performansama, ali da Kirin 950 kida tako....?
Odgledao gomilu YT poredjenja i testova Honor 8 vs Samsung, OPO, Xiaomi...top modela. Da li je moguce da se tako dobro drzi? Narucio sam ga, i nadam se dobrim performansama, ali da Kirin 950 kida tako....?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari