Šta je novo?

Huawei Honor 8

rekao bih odlicno, ja nemam facebook app vec idem preko chroma, 3 maila, vib, whats,...

nesto mi se cine sitnije ikone sada posle poslednjeg updatea....

Hvala,drugi sim radi samo na 2g ili 3/4g?

Nasao,drugi sim je 2g

Poslednja izmena od urednika:
Kako se pokazao B389 sto se baterije tice, jel bolji od B381

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Koja varijanta ovog telefona je u opticaju kod nas? 3 GB ili 4 GB?
Koliko jeftino se može naći?

I da li neko zna kakve su slike u odnosu na LG G3? 😀

Svaki Honor 8 ima 4GB RAM-a. Ne postoji verzija sa 3GB. Što se cene tiče baci oko na neke od popularnih oglasa.

A slike su mu fantastične. Pre njega sam npr. imao LG G Pro 2. LG je imao odličnu kameru ali kod Honora je dosta dosta bolja...

P.S. Još testiram bateriju na B389. Postaviću uskoro neki screenshot. U rangu je B360, možda čak i bolje. A od verzije B381 definitivno bolje drži...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
http://www.gsmarena.com/huawei_honor_8-8195.php#al00
Ovaj ima 3 GB, a videh i na nekom domaćem sajtu da se prodaje samo verzija od 3 GB, mada moguće da je greška u specifikaciji, s obzirom da ovo svakako nije evropska verzija.

Trebalo bi da LG G Pro 2 ima skoro istu kameru kao G3, tako da je taman poređenje koje mi treba 😀

Koliko vidim drži se oko 350, nije mnogo opala cena od početne, možda ga spuste još malo sada kada se pojavio Honor 9 🙂

Citirao sam u nekom od prethodnih postova koje verzije H8 postoje i za koje tržište. Verzija od 3GB je AL00 ali to je izgleda samo za tržište Kine...

Mislim da je video snimanje bolje na LG G Pro 2 ali dobro ipak je on mogao da snima čak i 4K. Ali zato H8 pravi mnogo dobre fotke. Ja nikada nisam bio zaluđen slikanjem ali sa ovim telefonom sam bukvalno dobio želju da napravim neku dobru fotku i da isprobam sve mogućnosti koje ova kamera tj. kamere pružaju...

Sent from my Honor 8

Poslednja izmena:
Ja presao sa G3 jer je CRKO i prezadovoljan sam. Bolji u svakom pogledu. Jedini nedostatak je OIS, al opet neprimetno.

Ma dobro, nije kao da nešto i snimam, a kod slikanja valjda OIS ne igra neku ulogu, tako da vrh 😀

Zar H8 nema 4K snimanje?

Nema. Ovo su ti sve rezolucije za video:
b9557347eb59a0575ac164b75d4ead60.jpg

Sent from my Honor 8

Sad sam video, nema ni P9. Bas fail. Kamere mogu, procesor moze, a oni su to onemogucili.

Naleti na oglasima po neka dobra ponuda, ja samo moj na primer platio 290e, 20 dana star sa 2g garancije.

Ja sam na verziji 360 ali mi nidi update na 381. Da li moram prvo da instaliram 381 da bi mi ponudio 389 ili......? Telefon je sa telenora.

Ja sam na verziji 360 ali mi nidi update na 381. Da li moram prvo da instaliram 381 da bi mi ponudio 389 ili......? Telefon je sa telenora.

E nemam pojma. Meni je islo tim redosledom 360 >> 381 >> 389... Ne fali nista 381. Fluidnije radi od 360 to je sigurno nego mi se cinilo kao da baterija malo krace traje. Nijanse su u pitanju. Ali treba da prodje i neki dan da lepo legne update tj. par punjenja baterije da bi se videla realna potrosnja. 389 je skroz OK po meni...

Sent from my Honor 8

Mnogo mi vuce phone idle? Jel zna neko u cemu je problem
8c87df7ff6d5ee36e9a3820668581555.jpg

Ne koristiš ga dovoljno [emoji6]

Odgledao gomilu YT poredjenja i testova Honor 8 vs Samsung, OPO, Xiaomi...top modela. Da li je moguce da se tako dobro drzi? Narucio sam ga, i nadam se dobrim performansama, ali da Kirin 950 kida tako....?

Da CPU mu je odličan , verovatno bolji i od onog na kirin960. Ali mu je GPU slabiji deo

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odgledao gomilu YT poredjenja i testova Honor 8 vs Samsung, OPO, Xiaomi...top modela. Da li je moguce da se tako dobro drzi? Narucio sam ga, i nadam se dobrim performansama, ali da Kirin 950 kida tako....?
Ne sekiraj se. Nisi pogresio... [emoji6]

Sent from my Honor 8

kirin 960 nije nista znacajno brzi, mislim da nije vredan zamene ko ima k 950. cak je negde i sporiji / poredjenje h 8 sa mate 9, kazu zbog ekrana..../

Sve mi se vise svidja H8.razmisljam da ga nabavim.Kamera mi se posebno svidja posle odgledanih semplova na gsmarena testu.
Moze li neko vlasnika da slika nesto udaljeno,neki pejzaz ili slicno pa da okaci ovde sliku?

Nazad
Vrh Dno