Ne radi ako si uključio device admin. Ako koristiš nova launcher, samo odaberi screen timeout. Nakon toga, radi finger unlock.Glavi dugme,radi ali ne tecno kao npr volume minus/plus tasteri,dao sam ga nekom kome ne smeta,koristio sam i ja screen off al finger unlock ne radi za otkljucavanje ako gasis ekran sa 3rd party aplikacijom
Meni se ugasi nakon 5s. Mislim da to nova forsira.Scr timeout mi je 1min,nervira me da mi se na 30sec gasi sam ekran
Ala sam se sad razočarao u honor 8, sve sjajno a drugi slot 2G...a hteo sam da uzmem kao drugi fon...kakav kiks huaweija
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pa naravno to i radim na meizu mx5. .Ali posto je drugi slot 2g to je onda nemoguce.i razocarao sam se,lep telefon, solidne performanse, kamera nista ali imam s7e, i oni sle0ci stave drugi slot 2g.Sramota!
U podesavanjima za primarnu kart ima sve ali za drugu samo 2g i bez neta
@Ivan I.Nažalost, baš tako.užas.
Ja i dalje mislim (nadam se) da je ipak samo do softvera...
meni je tel extra, brzi je od g3, duze drzi baterija, sve odlicno radi i bez lagova, pogotovo sada na Nugatu, jedino se zvucnik slabije cuje ali ja pojacam melodije na compu pa ih takve koristim. sluske nisam ni dobio uz tel niti ih korisim. wifi lepo radi ne secka, kao i blutut koga svakodnevno koristim u kolima, i uparuje se bez problema.primetio sam da je bitno koji se sim stavi kao primarni, jer kada se prica preko primarne, poziv koji dolazi na sekundarnu ide kao nadostupan, ali kada se prica na sek. a dolazi poziv na prim. signalizira kao kao poziv na cekanju.Kakav je zvucnik na njemu ? Zanima me jos kakav je u radu, jel ima nekog laga, bagova.. Ono sto sam gledao na yt telefon radi sjajno, al aj baci neki review ako stignes 😀
Baš tako, senzori su identični. Ja ne nalazim manu kameri, meni je super i pravi jako dobre slike za jedan telefon. Snimanje video klipova slabo koristim.Na koliko lošem novou je ta kamera? Da li je moguće da je tolika razlika sa P9? P9 ima dobru kameru za foto, video snimak je loš jer nema OIS, ali nije očaj. Mislio sam da su to identične kamere, samo nema reklamu Leica kao P9.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari