Šta je novo?

Huawei Honor 8

Šta se dešava sa dugmetom?
Jel imaš garanciju?
Kod mene radi ok da ga ne ureknem 🙂

Sent from my Honor 8

I kod mene je sve ok. Mada ga ne koristim nesto. Widget za screen off i scanner.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Glavi dugme,radi ali ne tecno kao npr volume minus/plus tasteri,dao sam ga nekom kome ne smeta,koristio sam i ja screen off al finger unlock ne radi za otkljucavanje ako gasis ekran sa 3rd party aplikacijom

Glavi dugme,radi ali ne tecno kao npr volume minus/plus tasteri,dao sam ga nekom kome ne smeta,koristio sam i ja screen off al finger unlock ne radi za otkljucavanje ako gasis ekran sa 3rd party aplikacijom
Ne radi ako si uključio device admin. Ako koristiš nova launcher, samo odaberi screen timeout. Nakon toga, radi finger unlock.

Scr timeout mi je 1min,nervira me da mi se na 30sec gasi sam ekran

Poenta je da ga ugasim kad ja hocu,a kad ga ugasim necu cekati time out vec cu iskoristiti screen off aplikaciju a kad nju iskoristim onda finger ne radi mora da se kuca pin,password,zato ni ne koristim finger unlock

Ne koristim launchere, telefon mi zadovoljava sve potrebe ovakav kakav jeste. Default launcher ima svoj widget za screen off i radi flawless.

To za zaključavanje ekrana sa alternativnim app je do google i android 7, google je to zatvorio zbog bezbednosti, ne do Huawei. Ima rešenje, pisali su ljudi koji koriste takav vid zaključavanja displeja. Na Honor 8 ne može da se nemesti neka fora da se ugasi displej preko senzora?

Može pomoć, kolega je uzeo Honor 8, ali sim 2 slot je samo na 2G, nema izbora da prebaci sim 2 na 3G mrežu? Honor 8 ne podržava za drugu kartcu 3G mrežu? Gledao sam sve žive opcije i nema :trust:

Ala sam se sad razočarao u honor 8, sve sjajno a drugi slot 2G...a hteo sam da uzmem kao drugi fon...kakav kiks huaweija

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa naravno to i radim na meizu mx5. .Ali posto je drugi slot 2g to je onda nemoguce.i razocarao sam se,lep telefon, solidne performanse, kamera nista ali imam s7e, i oni sle0ci stave drugi slot 2g.Sramota!

U podesavanjima za primarnu kart ima sve ali za drugu samo 2g i bez neta

Nažalost, baš tako.užas.

@Ivan I.
Kao sto su ljudi rekli, ne moze. HW ogranicenje.

Hvala. Ovo je promašaj za nekog ko koristi dve kartice, a uzeo kolega telefon, još me pitao kakav je telefon, znam da je ok i sviđa mi se vizuelno, ali iznenađenje, ko je ovo predpostavljao... Jako loša stvar kome je druga kartica MTS, njihov 2G je očaj, često i poziv ne može normalno da se obavi u nekom delovima BG.

Taj ko kupuje dual sim da bi ga aktivno koristio će sigurno naći tu informaciju i zaobići ovaj model,nema potrebe da dolaziš nekoliko puta u temu da pitaš isto pitanje ne bi li konstatovao kako je to baš loše i nećeš kupiti telefon a eto planirao si bas da ga uzmeš.

Sent from my Honor 8

Neka si mi napisao. Ti si konstatovao i odbranio svoj izbor telefona. Bravo. Bambi za tebe.

Pa ne znam šta očekuješ da ti napišem?
Pitao si skoro,dobio odgovor da ne može i sad dolaziš da pitaš isto pitanje.
Šta si mislio, da se hardver sam ugradio naknadno pa sad može?

Sent from my Honor 8

Meni je trebalo zvanično da neko potvrdi od vlasnika, posunjao sam da nisam uspeo da nađem opciju, možda mora da se ubaci novi rom i ima u novijoj verziji... Ima more dobrih opcija i podešavanja, bilo mi neverovatno... Ti si napisao da ti nije potreban sim 2, šta se mešaš uopšte?? Šta sad ti očekuješ, još jedan bambi? Bravo, evo ti bambi. Tebi je to nebitno, nekom veoma bitno! Dobar je telefon za sim 1 karticu i sviđa mi se, ali ko koristi dve sim kartice ovo je promašaj za Srb (u inosranstvu je možda kvalitetniji 2G, negde opet i gase 2G...), u svakom slučaju za dve sim karice debelo su omašili.

Poslednja izmena:
90% vlasnika ne koristi drugi sim, ostatak i ako koristi koristi ga za 2g samo i zavrsava posao. Ako je samo zbog poziva i primarno loristi wifi, moze da svapuje mesta i tanana. Opcije uvek postoje.

Svejedno je veliki propust za telefon od 350eur. I nema opravdanja.
Ja i dalje mislim (nadam se) da je ipak samo do softvera...

RN3Pro SE

Ja i dalje mislim (nadam se) da je ipak samo do softvera...

Da je softverski, zar ne mislis da bi odmah to telefon imao u sebi, a ne da se ceka na update neki? Mislim da 90% dual sim telefona ima biranje OTB koja ce kartica da bude 3G/4G.

Pa očekujem da će ažuriranjem rešiti to. Da su nešto *****ali u softveru i onemogućili tu opciju. Razmišljam, ako je do hardvera, onda nikakvo ažuriranje neće pomoći, a to mi deluje nemoguće za tako dobar telefon. Xiaomi je softverskim ažuriranjem omogućio da na (skoro) svim telefonima sada i sekundarni sim slot radi na 3G mreži, što ranije nije bilo tako.

RN3Pro SE

mislim da i na h8 moze da se aktivira 3 g na drugom simu ali samo za pozive. a znacilo bi mi nekada da malo ukradem neta sa drugog sima bez prepakivanja

Kakav je zvucnik na njemu ? Zanima me jos kakav je u radu, jel ima nekog laga, bagova.. Ono sto sam gledao na yt telefon radi sjajno, al aj baci neki review ako stignes 😀
meni je tel extra, brzi je od g3, duze drzi baterija, sve odlicno radi i bez lagova, pogotovo sada na Nugatu, jedino se zvucnik slabije cuje ali ja pojacam melodije na compu pa ih takve koristim. sluske nisam ni dobio uz tel niti ih korisim. wifi lepo radi ne secka, kao i blutut koga svakodnevno koristim u kolima, i uparuje se bez problema.primetio sam da je bitno koji se sim stavi kao primarni, jer kada se prica preko primarne, poziv koji dolazi na sekundarnu ide kao nadostupan, ali kada se prica na sek. a dolazi poziv na prim. signalizira kao kao poziv na cekanju.

Predstavljen honor8 pro za Evropu . Videćemo da li će ga naši provajderi nabavljati .

Honor 8 Pro is available today at the preorder of vMall.eu in the colors Midnight Black , Navy Blue and Gold Platinum , at a price of € 549 , and with the possibility to choose between three different freebies bundled

A microSD 128GB + Honor Tripod selfie stick
A power bank 10000mAh + Honor Honor by Tripod selfie stick
A microSD 64GB + VR viewer 4 Smarts.

Honor 8 Pro will then be available from April 20 at all Honor partners, both online and offline.

Display 5.7 "Quad HD (2560 x 1440), 515 ppi
Kirin 960 Octa-Core (+ 4x2,4GHz 4x1,8GHz)
6GB RAM, 64GB ROM, microSD up to 128GB
Battery 4000mAh with Fast Charge 9V / 2ADual Camera 12MP 12MP +Android 7.0 (nougat)
EMUI 5.1
USB-OTG, NFC, Infrared port, Fingerprint Sensor
Thickness 6,97mm
Weight 184g

Edit:
Otvorio sam i temu za njega.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5052041

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nista posebno, vec vidjeno kod mate9, a najavljena cena oko 500 e, danas sam provalio da su u widgete za ekran na nugatu dodali i precicu za zakljucavanje ekrana...jos samo da ima opcija dupli tap za budjenje ekrana....samo mi to fali od starog lg g3

Isto sam presao sa g3 i lako se odvikao, samo malo vremena. Citac otiska kao dugme i kao senzor za gestakulacije je najbolja stvar ikad.

Imam ovaj telefon mesec dana, i iskren da budem nije me nesto impresionirao. Ono sto me je jako razocarao jeste dual kamera koja je na jako losem nivou. Imao sam pre njega Samsung Galaxy A5 2016 i mogu reci da je njegova single kamera mnogo bolja od dual kamere koju ima Honor 8, pogotovo sto se ticeo video snimaka. Druga stvar koja me najvise nervira, i za koju nisam nasao resenje jeste auto brightness. Kada prostorija nije nesto osvetljena, osvetljenost ekrana smanji skoro na minimum sto mi jako smeta. Ono sto sam nasao na internetu jeste da je to softverski problem, i da je navodno ispeglan nekim update-om na androidu 6. Medjutim ja imam android 7. Da li jos neko ima isti problem?

To za osvetljenje jeste bug koji su priznali i čeka se rešenje ali nisu baš nešto brzi i ažurni s apdejtovima.

Sent from my MI 5s

Na koliko lošem novou je ta kamera? Da li je moguće da je tolika razlika sa P9? P9 ima dobru kameru za foto, video snimak je loš jer nema OIS, ali nije očaj. Mislio sam da su to identične kamere, samo nema reklamu Leica kao P9.

Na koliko lošem novou je ta kamera? Da li je moguće da je tolika razlika sa P9? P9 ima dobru kameru za foto, video snimak je loš jer nema OIS, ali nije očaj. Mislio sam da su to identične kamere, samo nema reklamu Leica kao P9.
Baš tako, senzori su identični. Ja ne nalazim manu kameri, meni je super i pravi jako dobre slike za jedan telefon. Snimanje video klipova slabo koristim.
Najviše mi smeta, skoro pa, nepostojeća softverska podrška.

Nazad
Vrh Dno