Šta je novo?

Huawei Honor 8

HA za taj kirin 960...hm pogledajte uporedjanje mate 9 i h8 po brzini, nista veci napredak....cak je h8 u vecini stavki bio brzi, pravdaju se vecim ekranom kod mate/a

Ala sam se sad razočarao u honor 8, sve sjajno a drugi slot 2G...a hteo sam da uzmem kao drugi fon...kakav kiks huaweija

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vidis da ne zna sta prica. 😀

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Nije baš tako. Nevezano za data kartice, ali kvalitet razgovora je mnogo bolji na 3G nego na 2G.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Tačno tako. A i ako čovek ode negde u inostranstvu gde nema 2G mreže, neće imati opciju da našu karticu koristi na 2G a tamošnju prepaid za 4G/3G data. Imaće praktično singl-sim telefon.
Telefon koji košta skoro 400eur bi trebalo da ima takvu (prostu) funkciju.

Poslednja izmena:
Pa valjda si izguglao taj podatak pre kupovine telefona ako ti je dual sim prioritet?
Ne razumem kuknjavu nakon kupovine oko informacije koja je dostupna na tri klika.
Meni je dual sim nepotreban pa nisam ni gledao kako funkcionise, vazniji mi je micro sd slot.
Ali sam zato pogledao 100 reviewa i procitao brdo clanaka vezano za one stvari koje me zanimaju da posle ne bude: "jao nisam znao" 🙂

To je debeli smak sveta...imam dve postpejd kartice i na svakoj po giga mesečno....veliki smak sveta, strasan propust
Kad potrošiš podatke na jednoj, prebaciš softverski da idu preko druge kartice. To nije problem, prebacuje se za par sekundi.
Koliko znam ne postoji telefon koji može da koristi data podatke istovremeno sa obe kartice. Možda nije ni moguće.

Ali debeli smak sveta lol.. iPhone recimo nikad nije imao ove dual sim 'svalercina' modele.. ne kapiram pomamu za tim..

Sent from TT

Prosto; ne nosiš dva telefona nego samo jedan. Tu ti je i privatna i službena sim kartica.

Ima ljudi kojima je bas potreban dual sim i jeste korisno da telefon bude dual sim. I opet se ovde eto nameće nesto, sto pojedincu ovde nije potreban dual sim da to nikom i ne treba... Cccccc....

Huawei Mate 9

Ma ne namecem nista nego mi je bas fenomen, sigurno svaki forumas ima posao sa sluzbenim brojevima 🙂

Sent from TT

Pa nisu samo članovi foruma korisnici smart telefona?
Vama ako ovde nesto odgovara, to ne znači da drugom nekom tamo ne odgovara, mislim ***... WTF...

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Ima mnogo telefona sa tom opcijom, ako ne odgovara ta stvar na honoru 8 ne vidim razlog za kuknjavu... Uzmeš telefon koji zadovoljava tvoje potrebe...

Kad potrošiš podatke na jednoj, prebaciš softverski da idu preko druge kartice. To nije problem, prebacuje se za par sekundi.
Koliko znam ne postoji telefon koji može da koristi data podatke istovremeno sa obe kartice. Možda nije ni moguće.
Pa naravno to i radim na meizu mx5. .Ali posto je drugi slot 2g to je onda nemoguce.i razocarao sam se,lep telefon, solidne performanse, kamera nista ali imam s7e, i oni sle0ci stave drugi slot 2g.Sramota!

Kažeš da drugi slot mora da bude isključivo na 2G; da ne može nikako da se promeni da taj slot bude primarni? Jako čudno ako je tako; koristio sam Honor 5X i menjao sam primarnu karticu softverski kad god sam hteo.

U podesavanjima za primarnu kart ima sve ali za drugu samo 2g i bez neta

Kažeš da drugi slot mora da bude isključivo na 2G; da ne može nikako da se promeni da taj slot bude primarni? Jako čudno ako je tako; koristio sam Honor 5X i menjao sam primarnu karticu softverski kad god sam hteo.
Nažalost, baš tako.užas.

U podesavanjima za primarnu kart ima sve ali za drugu samo 2g i bez neta

E to već menja situaciju... To je loše. Ja sam mislio da je kod svih da možeš da biraš koji ćeš slot da ti bude LTE.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To je onda neki bug u softveru. Verujem da će da isprave.
Čitao sam i neku recenziju gde baš piše da to radi normalno.

If doesn't really matter which slot you load your SIMs into (unless you care about the order of signal bars in the corner of the screen.) You can choose which card gets to use 3G/4G, and which is the default for mobile data Settings > Dual card management.

http://www.androidcentral.com/5-things-know-about-honor-8-europe

Kolko sam ja razumeo. Svi koji su skinuli poslednju verziju sa HiCare _a, da je to test verzija.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Uzeo sam ovaj telefon u mts-u ali sam odlucio da ga prodam. Jel postoji mogucnost da je sim free? Nisam otvarao kutiju, a vidim da neki po kp navode kao sim free telefone iz mts-a

Gotovo sigurno jeste sim free. Zaključavaju samo iPhone u poslednje vreme, barem mi se tako čini... [emoji4]

Za priču o dual sim telefonima, meni nije jasno da neko želi da ima posao i privatni život na jednom mestu.. 🙂

Narode imam jedan problem ne reagujem mi na glasovne komande kod zvanja ili trazenja telefona od kada sam ga updejtovao na 7.0,osim toga sve radi perfektno i stvrno sam prezadovoljan. Ima li neko neki savet za ovaj problem. Hvala unapred

Nisam nesto to koristio, a da nema veze sa jezikom na kome je tel

Nazad
Vrh Dno