Šta je novo?

Huawei Honor 8

recite mi,šta li se isplati uzimati Honor 8 lite ili p9 lite?

Ovo je poklon za oca,budućeg penzionera,tako da je potrebno samo da radi,da je baterija što duža,ekran odličan i da nije komplikovan 🙂

Verzija osa naravno nije toliko bitna,al dao bih naravno prednost onom što ima najnoviju,a koliko znam to je honor?

Poslednja izmena:
Pa ako je koji se vise isplati, isplati se vise honor 8 lite. P9L je vec stara masina. :d
Salu na stranu, bolji u svakom pogledu, al posto je za oca onda obavezno neki jak case posto je i on staklen.

Poslednja izmena:
Staklen? E do vraga onda. Dacu za case vise nego za telefon

Neces, ima na aliu izbora kolko oces. Iako je staklen sa obe strane, ako je ista kao honor 8 izdrzljivo je to ne brini.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Zahvaljujem. Prvo cu onda masku da mu kupim

Ako uzimas iz oglasa bolja kupovuna je P9 lite. Imas ga za 160-180€. H8 Lite se tek pojavio i bice preko 200€. Ako uzimas direktmo iz Telenora bolje idi na noviji model

Preko lelenora uzimam,pošto su mi i majka i otac na toj mreži.

Na 4 godine dobijaju nov telefon. 🙂

Da se zapljunem i ja u temu 🙂
Crni model od danas kod mene.
Na prvu loptu sam oduševljen, čak mi i baterija deluje pristojno 🙂

Sent from my Honor 8

Čestitke!!!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Čudno da ti pređe na Kineza koji nema potencijalno CM 🙂
Da te lepo služi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Teška srca sam se odlučio, ali na prvu loptu emui nije toliko gadan a radi zadivljujuće dobro 🙂 Čak ću se truditi ni root da ne radim jer imam 2 godine garancije. Hvala na čestitkama 🙂

Sent from my Honor 8

Teška srca sam se odlučio, ali na prvu loptu emui nije toliko gadan a radi zadivljujuće dobro 🙂 Čak ću se truditi ni root da ne radim jer imam 2 godine garancije. Hvala na čestitkama 🙂

Sent from my Honor 8
+1
Dobro dosao u Kinesku ekipu 😀

Sent from my Havaji P9

Sent from my Honor 8

Zar je kao na Samsungu? Knox i te fore? [emoji849]

iP7

Ne, nego nema potrebe. Ima sve sto treba. [emoji14]

Nisam ni istraživao da li ima unofficiall unlock bootloader-a, stvarno sve radi ok, jedino ostaje problem reklama ali ću probati da živim s tim 🙂

Sent from my Honor 8

Chobby, očekujem utiske.. I čestitam na mašini, zaista lep telefon. Otkud to da je izbor bas pao na Huawei?

Huawei Mediapad M2 10.1 LTE

Hvala 🙂
Lomio sam se između honor 8 i moto z play, izbor je pao na honor zbog dostupnosti, garancije i novijeg "future proof" hardvera 🙂
Da napomenem da kupovina preko operatera nije dolazila u obzir.
Za sada sam zadovoljan telefonom, sve je na vrhunskom nivou, naročito za 330€ sa dve godine garancije, koliko me je izašao.
Za par dana ću malo opširnije napisati utiske 🙂

Sent from my Honor 8

Crni se lakše nalazi sa validnom garancijom 🙂

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ozbiljno? A plavi? Jel i dalje u deficitu?

Jedinu manu sto sam nasao je da je vidljivost i na ovom suncu jako slaba.

Hteo sam crni ili plavi,ovaj je bio s garancijom operatera i prva ulica do mene pa nisam morao da se cimam da se vozam 🙂
Sto se tice vidljivosti na suncu, sem ajfona i samsunga svi su manje vise slicni.
Koliko sam video ima oko 450 nits sto je sasvim ok.

Jel smeju ovde oglasi da se kace vezani za ovaj telefon? 🙂

Poslednja izmena:
Uh kakav kombo 960 i 6 giga rama 😀 Cena je okej, jos kad bi dosao kod operatera a verovatno hoce 😀

Sent from my Havaji P9

Cena u evropi ce biti malo ispod mate 9. Oko 550e najverovatnije

Nazad
Vrh Dno