mnogo. ako oće neko da menja za gt2pro uz moju doplatu, tu samCena mu je slicna (classic varijanta, kozna narukvica) sa GT3 pro.
mnogo. ako oće neko da menja za gt2pro uz moju doplatu, tu samCena mu je slicna (classic varijanta, kozna narukvica) sa GT3 pro.
Ovako izgledaju korisni ljudi na forumu sa odlicnim obrazlozenjem!Ako vam se gt2 serija ne svidja zbog sporog LiteOS sistema tu vam je GT3 serija sa HarmonyOS-om (doduse i dalje je baza LiteOS). GT3 sa celicnim kucistem, klasicnim viljuskama za kacenje kaiseva i ne bas dobrom zastitom za ekran. GT3 pro je slican GT2 pro kako po izgledu tako i po materijalima pa kome se ne svidja GT2 pro, verovatno nece ni GT3 pro.
Nesto naprednije i drugacije je Huawei Watch 3 serija (pro model). Dva operativna sistema, dva procesora...Harmony OS baziran na Androidu, baterija od 3 do 12 dana u zavisnosti sta se koristi i varijacija LiteOS-a kad se sat prebaci u Ultra-battery mod, baterija moze i preko 21 dan da traje. Pro model odlicno izgleda, masivno, sa klasicnim viljuskama za kacenje kaiseva (kao gt2 classic) titanijumsko kuciste, keramicka pozadina i safirno staklo preko ekrana.
Ne znam za štopericu, ali muziku imaš na drugom ekranu i ne moraš da prekidaš ništa.Tako je. Ja sam jednom pokrenuo trčanje a nisam pustio muziku preko sata i morao sam da prekinem mod trčanja da bih pustio muziku.
S obzirom da GT2 mozes da nadjes za shaku evra, trenutno je prevelika doplata za gt3, ali da je upgrade, jeste. Drugi je sistem i bolje radi, bice vise opcija itd. Ako novac nije stavka, onda definitivno uzmi gt3, bas je fin, sinoc sam cackao malo u radnji.Gledao sam ove novije satove poput Apple Watch, Samsung Watch 5 pro, withings satove i slicno, i ne mogu da nadjem bolji sat od trenutnog GT 2. Baterija mu posle 2-3 godine i dalje drzi oko 10 dana, nemam problema osim da nekad zalaguje 2-3 sec kad pravim poziv.
Jedino sto bih voleo jesu normalni skinovi za sat, jedino mi se dopada ovaj default crni i MFTCLAS4r.
Jel vredi upgradeovati sa GT 2 na neki drugi koji ima isti feature set i isti battery life? Nisam siguran da li su GT 3 ili GT 3 PRO velika razlika u smislu upgradea.
Meni se ti withings satovi baš sviđaju ali nisu baš jeftini. Preko 400e na kp.Gledao sam ove novije satove poput Apple Watch, Samsung Watch 5 pro, withings satove i slicno, i ne mogu da nadjem bolji sat od trenutnog GT 2. Baterija mu posle 2-3 godine i dalje drzi oko 10 dana, nemam problema osim da nekad zalaguje 2-3 sec kad pravim poziv.
Jedino sto bih voleo jesu normalni skinovi za sat, jedino mi se dopada ovaj default crni i MFTCLAS4r.
Jel vredi upgradeovati sa GT 2 na neki drugi koji ima isti feature set i isti battery life? Nisam siguran da li su GT 3 ili GT 3 PRO velika razlika u smislu upgradea.
Ja sam tek sad skapirao da postoji Huawei Watch GT 3 pro, i Huawei Watch 3 Pro, tj. da postoji serija bez "GT"-a, ali koliko vidim jedina razlika je eSIM, i da je Watch 3 pro 48mm a GT 46mm. Premisljam da upgradujem na GT 3 Pro, ali koliko vidim nema ih na kupujemprodajem :/Ako vam se gt2 serija ne svidja zbog sporog LiteOS sistema tu vam je GT3 serija sa HarmonyOS-om (doduse i dalje je baza LiteOS). GT3 sa celicnim kucistem, klasicnim viljuskama za kacenje kaiseva i ne bas dobrom zastitom za ekran. GT3 pro je slican GT2 pro kako po izgledu tako i po materijalima pa kome se ne svidja GT2 pro, verovatno nece ni GT3 pro.
Nesto naprednije i drugacije je Huawei Watch 3 serija (pro model). Dva operativna sistema, dva procesora...Harmony OS baziran na Androidu, baterija od 3 do 12 dana u zavisnosti sta se koristi i varijacija LiteOS-a kad se sat prebaci u Ultra-battery mod, baterija moze i preko 21 dan da traje. Pro model odlicno izgleda, masivno, sa klasicnim viljuskama za kacenje kaiseva (kao gt2 classic) titanijumsko kuciste, keramicka pozadina i safirno staklo preko ekrana.
Da, crne boje.Moje pitanje je jel ima gt3 pro sa silikonskom narukvicom?
Ja sam objasnio u poruci koju si citirao k9ja je najznacajnija razlika pored toga sto Watch 3 serija ima wi-fi, eSim i Bluetooth koji se moze iskljuciti 🙂Ja sam tek sad skapirao da postoji Huawei Watch GT 3 pro, i Huawei Watch 3 Pro, tj. da postoji serija bez "GT"-a, ali koliko vidim jedina razlika je eSIM, i da je Watch 3 pro 48mm a GT 46mm. Premisljam da upgradujem na GT 3 Pro, ali koliko vidim nema ih na kupujemprodajem :/
Jel ima neka bitna razlika izmedju GT 3 Pro i Watch 3 Pro osim ove 2?
Opet mi frka zbog custom wf 🙂Gt2 pro dobio update
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari