Millan1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.11.2013
- Poena
- 245
Here you go..Kako se sada menjaju watchfaces - i?
Ranije sam to radio tako sto bih u health aplikaciji isao na privacy statement pa disable huawei themes service i onda bih dobio opciju da izaberem watchface smestenu u telefonu.
Posle to vise nije radilo a sada vidim da ste pisali za healt aplikciju koja u gornjem desnom uglu ima 4 tacke,takva je i kod mene sa 4 tackice.
Kako sada mogu da ubacujem watchfaces koje sam skinuo u telefon?
Izvini druze ali nista ne razumem?
Pa naravno..do modovane health aplikacije..tu je i aplikacija i watchfaces .Da. Ostavio je decko link do modovane app, par strana unazad.
Kako posle tu putanju prebaciti na PC?GT2, kada je uključena aktivnost, beleži putanju. Ima svoj GPS.
Probaj mozda ovako... Da udjes u podesavanja telefona, bluetooth pa tu sa desne strane gde ti je sat kliknes na taj zupcanik ili kako je vec kod tebe prikazano i odstikliras da sat prima pozive... Na taj nacin ce ostati povezan ali nece primati pozive... Probaj...Da ne otvaram novu temu jer pretpostavljam da i ovde ima vozaca koji koriste handsfree u autu.
Naime, kako sam auto povezao kao bluetooth handsfree, sad su mi na telefonu dva bt uredjaja koje mogu koristiti za razgovore, medjutim desava mi se da random nekad koristi auto, nekad smartwatch. Moze se rucno u toku poziva birati, ali iz nekog razloga ne mogu iskljuciti smartwatch da ga i ne pokazuje jer ga ne koristim za pozive.
Da li je zabagovalo, ili sta ne znam. Pokusao sam u podesavanju bloetooth-a iskljuciti Phone Calls za sat, ali on i dalje radi.
Prosto pitanje: kako iskljuciti smartwatch da ga i ne nudi kao bluetooth device u toku poziva?
Imao sam taj problem ranije i nisam uspeo da ga rešim, čak i ručno kada podesim da sat ne prima audio pozive on posle nekog vremena sam ponovo aktivira tu opciju. Jedino rešenje u to vreme je bila instalacija Health aplikacije sa google play store koja je sada zastarela poprilično.Probaj mozda ovako... Da udjes u podesavanja telefona, bluetooth pa tu sa desne strane gde ti je sat kliknes na taj zupcanik ili kako je vec kod tebe prikazano i odstikliras da sat prima pozive... Na taj nacin ce ostati povezan ali nece primati pozive... Probaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari