Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

Devojka ima GT2 42mm, odlepi joj se staklo na displeju samo od sebe, ne skida ga sa ruke nikada.

Odneo sam u Promobi u Nišu, koji je ovlašćeni servis, i oni poslali za Beograd sat, gde zvanični servis odbije sa odgovorom; oni ne lepe a nemaju novi ceo displej da zamene!

Jel ima neko preporuku gde da nosim?

Mene zanima u Beogradu gde se nosi GT2 na remont jer sam ga uništio na moru baterija je vrisnula od slane vode, jedva čitav dan izgura u stand by modu, što je van svake pameti za GT2, čija baterija je trajala i po 7 dana.
I da li se isplati remont, uz obzir da je crkao i altimeter.

Mene zanima u Beogradu gde se nosi GT2 na remont jer sam ga uništio na moru baterija je vrisnula od slane vode, jedva čitav dan izgura u stand by modu, što je van svake pameti za GT2, čija baterija je trajala i po 7 dana.
I da li se isplati remont, uz obzir da je crkao i altimeter.
Polovni bolje ako nađeš. Manje muke i para ćeš dati.

Samo sam hteo da ga osposobim, lepo mi je radio dok ga nisam skvasio u vodi. Tako sam i ja mislio, neka ga , neka mirno spava, ili ću ga udomiti već4free. .

Devojka ima GT2 42mm, odlepi joj se staklo na displeju samo od sebe, ne skida ga sa ruke nikada.

Odneo sam u Promobi u Nišu, koji je ovlašćeni servis, i oni poslali za Beograd sat, gde zvanični servis odbije sa odgovorom; oni ne lepe a nemaju novi ceo displej da zamene!

Jel ima neko preporuku gde da nosim?
ja sam sam zalepio. Narucio lepak sa AE lepo ocistio i zalepio,nakon lepljenja ko nov bio ali vise nije bio vodootporan. Provereno je da vise ne zaptiva kao pre.

Koristio sam lepak T-7000

Nista, uzecu T8000 lepak i sam zalepiti. Upravu si.

Nista, uzecu T8000 lepak i sam zalepiti. Upravu si.
Nije nista strasno,treba samo paziti na flat kabel koji povezuje ekran da se ne osteti prilikom ciscenja povrsine naleganja i dobro ocistiti povrsinu pre nanosenja lepka i to je to. ja mislim da je to sve maks 5 min posla cak ni toliko.

Poslednja izmena:
GT 2 Pro ...odbija da se nakaci na Xiaomi 14T ....tj., na BT se kaci kao lud ....ali ne i kroz aplikaciju.....na Xiaomi Mi 9 je sve radilo besprekorno uz ogradu ...da se kacio do verzije huawei.health_11.0.0.517 .....vidim da je poslednji frimware na samom satu iz 2023.
Naravno da je drugar koji je prodao 200+ GT2 i GT 2 Pro....uzeo moj sat ....resetovao ga ....mucio se jedno pola sata kod mene u radnji ....odneo ga kuci ...bio je kod njega jedno 15 dana...i nista....
i sada nece da se kaci ni na stari telefon kroz aplikaciju ni na novi ...ni na jednu verziju softwarea....
Ima li neko neku ideju ? Sat je kao nov i radio je savrseno ....

GT 2 Pro skoro svaki dan mi izbacuje obavestenje da se nije odavno povezao sa aplikacijom ili tako nesto.
Ja otvorim aplikaciju i recimo pokrenem proveru za novim softverom on odradi i naravno ne nadje noviju verziju i opet sutradan izbacuje kako sat odavno nije povezan sa aplikacijom?

Izgleda da je slana vid smrt za ove satnice, riknula dugmići sada ne radi displej... Verovatno u večna lovista polako odlazi... Ipak 4 godina...

Misliš ne možeš da ga "probudiš" ili ne radi uopšte? Da li ti možda proradi display kada ga staviš odnosno skineš sa punjača?

Prvo su prestali dugmići da rade, pa je punio i radio ekran e sada više ni ne puni niti daje znake, lagano je umirao... Mozda za koji dan pokušam opet...

Ja se svake godine po 10 dana kupam u moru sa njim. Bez problema.

I ja sam do ove godine... Šta je sve preživeo.. Motorno ulje, antifriz... Išao je svugde i baš da rikne... U Crnoj Gori... Mislim da nije od slane vode.... Već od muke.... Evo sad ga pipam on topao....
Ne daje sliku na ekranu ali huawei hely ga vidi da je uključen.... Čak i zavibrira kada pokušam da ga uplatim ahahah gremlin....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno