Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

anak1n

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
iMac M1 24"
Laptop
Surface Laptop Studio / Acer Aspire A315-42-R0NP
Tablet
iPad 9th Gen, Fire HD 8+
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro
Pametni uređaji
Apple Watch SE, Amazfit Balance
Da otvorimo temu i za ove veoma popularne modele i sve vezano za njih.
Evo jedan WF koji najcesce koristim na svom GT2Pro:
IMG_20210209_082334.jpg

👌 Ja evo 2 mjeseca imam gt2.. Brown leather ali sam narucio sa ali neku obicni gumeni kais da mijenjam.. Super satovi, preporuka... IMG_20210209_093708.jpg

@StefanR90
Da odgovorim sa zakašnjenjem, zbog sređivanja foruma.
Tip alarma se podešava preko telefona, u Health app. U delu Uređaj (meni je app na srpskom) odabereš, klikneš na sat i dobićeš, između ostalog, i dugme Alarm. Kad ga odabereš dobićeš traženi izbor alarma.

Koji kais preporucujete za Gt2? Ja narucio neke preko Ali-a ali pitanje kakav je kvalitet

Baterija na GS Pro kida, u subotu mi je za 10h aktivnog koriscenja gps-a, nekih 40km planinirenja, otislo svega 9% baterije...

После годину и пар месеци коришћења,генерално задовољан,али ми смета што нема унапређења на нотификацијама,односно да свака нотификација стиже са иконицом апликације,такође су могли да додају и мало модернији интерфејс као на гт2-про,нису то неке велике промене.

Prilozi

• IMG_20210207_202407.jpg
    IMG_20210207_202407.jpg
    339.9 KB · Pregleda: 157
Ja sam im pisao na onom njihovom community-ju oko tih ikonica za notifikacije.
Kao, ta lista "popularnih" aplikacija se azurira, radi se na tome. Mislim, hebo te, ako Viber ili npr Outlook nisu popularne, ne znam sta im je onda.

Ako zanemariš Srbiju i okolne nam zemlje, Viber zaista nije preterano popularan :)

Ako zanemariš Srbiju i okolne nam zemlje, Viber zaista nije preterano popularan :)
To stoji, vise sam ga naveo kao primer, ali verujem da je stvarno nije neki posao dodati 20-30 ikonica novih za popularne aplikacije i pustiti to uz neki update.

Planiram da uzmem sebi g2e, namena prvenstveno za trčanje, pa me zanima info iz prve ruke da li gps radi kako treba

Elem ubagovao mi se u calibraciji za stes baca da je failed.
\

Imam GT2e ali nisam još potrčao :) mislim da on nema GPS,ili se varam?

GT2 je za trčanje ok kao napredni pedometar. Ja ga više koristim za hodanje. GPS hoće da omane koji metar levo/desno, ali zaista nevažno. Recimo, ulica pored moje, sa jedne strane ulice sam uvek na trotoaru, a sa druge strane ulice ispadne da prolazim 1-2 kroz dvorišta pored trotoara.

Hoće da laže broj koraka ako imaš mnogo malih pomeranja. 20 korak tamo, pauza, 15 nazad i slično. Hoće da doda i 30% koraka. To se meni dešava po kući i na poslu. Na otvorenom, nema greške.

@petar26
Teško i za duplo više novca. Npr, Forerunner 45 je oko 27k rsd.

Poslednja izmena:
@PJ
Ista priča i sa GT2. Kad se motam između zgrada zna dobrano da omane i doda metraže hodanja. Na čistom je bolji.

Meni korake dodaje samo kada su razdaljine male, recimo, do 20 koraka. Ali kuća i radno mesto su mi takvi da često imam takve korake, pa ispadne da ceo dan nisam napravio više od 50 koraka u komadu, a sat pokaže preko 2000.

Baš ću da probam jednu šetnju kroz NBGD blokove :)

Meni isto gt2pro krivuda sa gps lokacijom kada setam u gradu. Skoro jedna setnja ispadne da sam glupio Spiderman-a i skako od zgrade do zgrade.
Sa tim, npr nisam imao problema na Amazfit Verge-u, koji je 4x jeftiniji.

Putanja puno krivuda pa na kraju ispadne da pređem i 50% više od realnog. Čini mi se ga su greške veće što sam bliži zgradi, trotoar pored zgrade udaljen oko 10-15m.

Ovde u Nemackoj je vec neko vreme na akciji za 209e.

Ja sam nekih pola godina koristio GT2, a posle njega Garmin Fenix 5, i što se koraka tiče, za identične relacije koje svakodnevno prelazim, Huawei je prikazivao u proseku 20-30% više koraka od Garmina, a po GPS-u je prikazivao 10-20% veću udaljenost uglavnom.

Laze GT2. 20-30% vise koraka pokazuje ako se krecete dosta po kuci ili poslu. Na otvorenom je tacno.

Pola godine nikako da se setim da pitam. Kako na Gt2 znati na koji broj te neko zove? Npr imam privatni i poslovni broj u telefonu i kada me neko zove na satu nema oznake ka kom je broju upucen poziv.

Kako da nateram sat da mi cesce update-uje vreme? Skinuo sam Huawei Health 11.0.3.517 sa Aptoide jer na google play bila neka bajata verzija koja nije imala skinove za sat. Telefon je inace Redmi note 8t a na telefonu je instalirana zadnja verzija fw, 1.0.11.20. Update vremena mi radi tek kada pokrenem app na telefonu.

Nazad
Vrh Dno