Vidim da je MTS uvrstio u ponudu i ovaj model. Prvenstveno mi je interesantan zato što je Dual SIM i što mogu da ga dobijem za dinar. Međutim, po netu nema nešto mnogo informacija o njemu, pa me interesuju bilo kakva iskustva u vezi sa ovim telefonom. .
E ovako ja sam pre 5 dana uzeo taj Huawei G6603 preko mts-a i bele boje, samo u toj boji su ga i imali, mogu ti reci da sam prezadovoljan, odlican je domet svuda, ima mana kao i svaki fon, to cu posle, ali nista strasno, prvo vrline:
baterija duuugo traje, ima finu kameru, odlican radio, podrzava do 16Gb micro sd karticu, ja sam probao 4gb i ni malo ne koci, ima usb punjac, u paketu sam dobio usb punjac koji je ujedno i usb kabel, slusalice koje su sasvim dobre! Rekli su mi u mts-u da je zakljucan na njihovu mrezu ali meni radi sa telenor i vip karticama slot 2 bez problema

ima crnu listu korisnika, sekretaricu, mogucnost tokom poziva da se doda pozadinski zvuk (da ste na motoru, u gradu itd...) dobar fajl menadzer, javu 2.0 znaci sve novije igrice rade odlicno samo treba naci na netu da budu rezolucije 320x240 sto nije problem ionako fon fizcki 95% lici na nokiju C3-00 tako da se za nju i traze igrice/programi, mogucnost snimanja sa fm radia, cak i dobar stari kompozer melodija

e-book reader, cita TXT format provereno, nisam probao drugi format, automatski rezim promene profila i jos dosta toga...
Sada neke mane koje verovatno nekome nisu ni mane, meni eto to onako malo smeta:
samo 2 teme (koje se mogu automatski menjati, dnevno, nedeljno, mesecno ili sezonski), nema opcija copy-paste sto cak i stara nokija tipa 5300 ima, malo duze mora da se drzi dugme za zakljucavanje tastature, ne mogu da instaliram operu mini 6 (uz fon ide 4.3) uspeo sam da nadjem modovanu sesticu, kad se pokrene radio/mp3 i ako se otvori neka java aplikacija ili igrica pauzira mp3, i ono sto me najvise nervira je sto mp3 plejer (barem meni) ne cita lepo id3 tag pesme! Sve ostalo je super!! Sve se moze minimizirati (java, radio, mp3) e da i malo poklopac za usb koji sluzi za usb, kao punjac i za slusalice se klima, nekako visi...
Ako ti treba dobar fon uzmi ga neces se pokajati

Ja se izvinjavam na volikom tekstu :d:d:d