Šta je novo?

Huawei G300

E sad ima dvaput :D

EDIT: Ma gde ima? Sad sam pregledao nema ga tamo, ni u indeksu romova. Daj link

Poslednja izmena:
Ne mogu da pohvatam... imam gb b894 i vidim pricate o nekom slimu. Koja je to verzija, gde ima da se skine i koja je procedura instalacije?
Taj slim je Ics?

Poslednja izmena:
ne, ne mislim tako da ga ubijem. verovatno si ga samo iskljucio u launcheru, ali ti se ponovo pojavi kad udjes u poruke recimo...

ja hocu skroz da ga unistim, da ga vise nema.

ako si ti to uspeo podeli sa nama kako.

ne, ne mislim tako da ga ubijem. verovatno si ga samo iskljucio u launcheru, ali ti se ponovo pojavi kad udjes u poruke recimo...

ja hocu skroz da ga unistim, da ga vise nema.

ako si ti to uspeo podeli sa nama kako.

Ma zezam se :) Nestao je kad sam ubacio drugu karticu da otključam telefon, pa reko aj da slikam zbog zezanja :D
Inače uspeo sam da ga otključam preko koda od onog lika sa kp.

A danas sam se zvanično rastao sa mojim huawejcem, prešao je u vlasništvo moje žene :( A ja sam meni poručio sa AliExpressa Lenovo A830.

Au koliko traje baterija na ovom B895 slimu, ludilo. Ne secam se kada sam punio tel, pre 3-4 dana???

Resenje za tiho zvono u gb B895-slim-v7 rom-u

treba u build.prop izmeniti
ro.config.ringtone_vol_adjust=true
u
ro.config.ringtone_vol_adjust=false

Jesi probao i jel radi ili si samo c/p sa modaca?

Pa naravno da sam probao i da radi!

Hm, pa kao jeste mozda malo jaci zvuk, nisam siguran. :)

Ako neko hoce da proba, bilo mi je dosadno pa sam malo izmenio B895 Slim, po svom ukusu. Napravio sam temu na modacu pa cu samo c/p

B895-SuperSlim-V1 changelog:

Stuff Removed:
- PicoTts
- GenieWidget
- GoogleQuickSearchBox
- BeyondTheSkyTheme
- DownloadProvider
- TtsService
- FMRadio
- VoiceSearch
- Browser (Download browser you like from Play Store)
- HuaweiLauncher replaced with LauncherPro (faster, more free ram)

Fixed:
- Low Ringtone Volume.

Other:
- Updated Play Store to the latest version
- Updated SuperSu to the latest version

Download:
http://www.mediafire.com/?4cptjfdedzraf53

^I engleski jezik je sada posle prvog boota umesto spanskog.

Zna li neko gde moze da se nadje maticna za g300 i po kojoj ceni ?

Verovatno isto koliko i neki polovnjak na oglasima.

Jel se seća neko koja je tastatura bila na telenorovom romu?

Da li se G300 moze koristiti kao modem za internet? Spojio sam telefon sa laptopom preko bluetooth-a medjutim ne daje mi opciju da ga koristim kao modem, imam samo neke druge opcije. Posle sam probao sa Nokiom 6700 i tu sve normalno prodje i radi internet.

Upali bluetooth tethering u opcijama

Gde se pali? Ja jedino ovaj Wi-fi hotspot nalazim u opcijama, ali kad ga stikliram nista se ne desava. Kad spojim laptop i telefon od opcija imam da pustim muziku i tako neke gluposti.

Pa imas tamo opciju configure wifi hotspot. Tu podesis ime AP i pass. I dalje se kacis kao na bilo koji WiFi.

pa to je wifi, možeš i tako ali mislio sam da insistiraš na bluetoothu... možeš i preko USBa ako ćemo tako :)
inače, bluetooth tethering treba da je isto gde i wifi i USB, moguće da ga nema tvoj sw...

Pa hteo sam bas preko bluetootha da probam, jer je tako odlicno radilo na starijim telefonima. Preko usb-a radi, ali eto ja bas preko bt zapeo, nervira me kad nesto ne mogu da nadjem :) A taj tethering ne vidim nigde...

Nazad
Vrh Dno