Šta je novo?

Huawei G300

Ja mislim da novije verzije PT direktno pale gps.

da, tako isto sam i ja stavio, s tim sto ovo 2g-3g dugme me samo odvede u settings da sam promenim, sto je opet brze i bolje nego da rucno idem do tamo...

Ni jedna aplikacija ne može da prebaci sa 2G na 3G sa jednim klikom nego moraš da ideš u settings. Za ovo se zahvali googlu.

To moze jedino na CM-u ili AOKP-u

Od ICS-a ne moze vise nigde ni na jednom telefonu koji je na stock ROM-u, sa CM-om ili AOKP-om moze. Na GB-u moze na svakom.

Jedno malo pitanje za poredjenje, pošto nisam nikada imao prilike da vidim Huawei telefon uživo:

Kako bi ocenili njegov fizički kvalitet u poredjenju sa Alcatelima? Jel više "vuku" na Samsung (kvalitetni ali ipak plastikaneri) ili HTC?

Uff pa i nije bas da je kvalitetna plastika na g300.. Ok cenovni rang i sve, aliii moze to i bolje... Evo isto kazu i za g600, uzeo ga je cale uz BOX paket, nzm uopste i zasto je uzeo njega a ne neki BB, al ok videcemo kakav je.. treba da stigne danas, sutra..

Mislim da gresis, imao sam i SGS i SGS2 i evo ovaj Huawei G300 koji ima devojka i razlika je primetna.. Plastika kao plastika je losija i podlosnija brzem habanju, spojevi su losiji, kao i sama izrada, primetno je.. Ali svakako ne 150e+ . .

ne znam ja sam uporedjivao sgs3 i g300 onako poduze, jedno pola sata sam ih cvokao i gledao. svakako da je g300 bolje uradjen za svoju cenu nego sgs3, ono je bruka da telefon od 500 evra onako odvratni plastikaner...

Ed vec te zamisljam onako kako je kad ides da kupis telefon, dodjes u prodavnicu, kuckas u telefon i osluskujes :D :D :D

ne znam ja sam uporedjivao sgs3 i g300 onako poduze, jedno pola sata sam ih cvokao i gledao. svakako da je g300 bolje uradjen za svoju cenu nego sgs3, ono je bruka da telefon od 500 evra onako odvratni plastikaner...

S3 mi se ne svidja, tako da posle s1 i s2 nisam kupovao njega.. Sto se tice plastike kod moje bivse S2-ke, extra je podnela moje maltretiranje i ne nosenje nikakvih covera i slicnih gluposti, imao sam svega par ogrebotina milimetarskih.. Drug ima S3 i kao nov je, ali taj telefon nije bio duze od 10 min van futrole, tako da i nije neki reper...

edit:

@Djilkosh

Ko jaja za uskrs, kad lupas zubima da vidis koje je jace... :) :D

jok, cvakao sam telefon vec kupljen :D

a ni g300 nisam pri kupovini ni video, samo mi je donela devojka vec kupljen telefon, mada cvokno bih ga par puta u radnji sigurno da sam isao ja :D

a one tamo sto su izlozeni dusu im vadim uvek kad odem :D

da, tako isto sam i ja stavio, s tim sto ovo 2g-3g dugme me samo odvede u settings da sam promenim, sto je opet brze i bolje nego da rucno idem do tamo...

Ni jedna aplikacija ne može da prebaci sa 2G na 3G sa jednim klikom nego moraš da ideš u settings. Za ovo se zahvali googlu.
Mislim da Next Switch Widget radi prebacivanje jednim klikom, ali koliko znam on radi samo sa Next Launcherom...

Jel stavljao ko kakav jb na telefon i kakvi su utisci i ako moze link za neku krstenu verziju. Hvala

kako da zauvek ubijem status bar? ako instaliram neki custom launcher mogu da ga ugasim, ali skot se opet pojavi kad pokrenem neku aplikaciju. jel moguce da se skroz unisti to zlo?

Ne može. To mi je jedna od boljih stvari na Androidu, a ti to hoćeš da kokneš? :D

cek, sta je tacno tu jedna od boljih stvari? pokazuje mi vreme? kad me interesuje koliko sati ima pogledacu na rucni sat. pokazuje mi signal mreze? apsolutno me ne zanima. pokazuje mi bateriju? i to me apsolutno ne zanima, znam tacno koliko sam koristio telefon i koliko ga jos mogu koristiti i bez status bara. sa druge strane zauzima mi 4-5mm ekrana sto kad polozim ekran nije malo i izrazito mi kvari opsti izgled, zestoko me nervira. trpeo, trpeo, pokusavao sam pre ali nisam uspeo, sad rekoh da pitam.

hocu svojih 5mm uzaludno potrosenog ekrana koji je ionako mali, NAZAD!

:d

Na G300 imam instaliran CyanogenMod 10.1r3(4.2.2.) i sve te ikonice mogu da iskljucim(sat,baterija,mreza) ali status bar ostaje tako da tesko mozes da dodjes to tih 5mm ekrana.

probao sam upravo launcher8 i odlepio sam kako su ga kinezi odradili. lol napravio ga neki anal :p

ovaj status bar u tom launcheru je bruka dobar, ali kad udjem u poruke, kontakte ili bilo sta drugo vrati mi se ovaj odvratni androidov.

Najjednostavnije resenje - ako ti smeta predji na nesto drugo, eto WP na primer.

jos kad bih imao volje da dam polovnog juga za telefon :) ja sam na androidu zato sto je jeftin, sad i mikrotalasne imaju android. podrska za aplikacije, gomila jefinog tresh hardvera... milina. tu grese i nokia i apple, sto prave samo high end smartfonove. android ima svaki segment.

zato radije biram telefon od 50 evra kog cu da namestim da izgleda kao windows8, nego pravi windows 8 telefon koji kosta 500 evra :)

Hahaha! Bas. :d
Negde sam citao, ali ne mogu da se setim gde, da moze u nekom fajlu da se promeni debljina prikaza status bara. Znaci on je tu i reaguje na slajd, ali ga stanjis toliko da se ne vidi.

Može kad se promeni DPI da smanjiš sve, ujedno i statusbar

Vrh Dno