Šta je novo?

Huawei G300

I jos jedna stvar, kad telefon normalno zvoni mogu da ga cujem i na skuteru u voznji kad ne vozim pun gas a ne kad se setam gradom. Volume bug je neoprostiv :D

A ja sam mislio da svaki android to ima da namešta jačinu vibracije :)
ra8yze5e.jpg

ja nemam G300 kod sebe ali bi bilo dobro da neko od vas ko se razume pogleda da li je max system volume mapovan u ovom fajlu:

system/etc/default_gain.conf

ako je tu mapovan, ja cu da vam napravim flashable zip kojim cu da vam podignem volume speaker-a na kolko ocete, uz napomenu da to radite na sopstvenu odgovornost, jer ne znam da li je volume ojadjen hardverski ili softverski.

elem, tu je po defaultu, ali fabricki developeri vole da ga tutnu u poseban fajl sto sve i da imam G300 bi me mrzelo da trazim :)

Nema takvog fajla u tom folderu niti u pripadajucim podfoderima. Ukljucen mi je prikaz skrivenih fajlova.

Nema tog fajla ni kod mene...

shit, aj pokusacu da ga nadjem na uobicajenim mestima pa cu da javim.

Koji je poslednji fabricki Gingerbread izdao huawei? Nesto.mi se cini da ovaj slim nije zasnovan na poslednjoj pa bi mogli pocupati skripte i sve ostalo i sklepamo u poslednju verziju. Malo me nervira odziv ekrana, cini mi se da je u nekim momentima losiji nego na ics

895 je nas... znaci pusiona.

mislim da je ics uvek imao bolji odziv ekrana od gb, i plašio sam se da ću imati problema sa tim, jer se sećam da na telenorovom romu na kom sam bio u početku zbog garancije (noob) imao problema. međutim ovde mi je zasad sve fino...

Npr nekad kad pokusam da otvorim vise aplikacija za redom u marketu onda kao da ne reaguje, inace je ok.
Ne verujem da me zeza zbog baseband ali svakako bih da ga spustim zbog overclocka.
Onaj ics to gb zip za downgrade, je mogu da uradim sad kad sam na gb? I dali moram da uradim reflash gba opet?
Probao bih ja sve to al nemam vremena da se njakam

uf ne znam to da li možeš sad da spustiš baseband... kad smo kod overkloka ja mislim da to ne treba na ovom romu, radi baš brzo, ne znam šta bih brže od ovoga...

a to za play store ne mogu da razumem šta ti se dešava, ali ako je samo tu nije neka straota.

Naravno da moze. Nadji dload verziju nekog gb roma i prekopiraj na sd. Onda kroz cwm uflesujes onaj downgrade fajl, mozes da uradis sve wipe-ove ali mislim da se sve prazni kad se flesuje dload i ne mora to. Onda force flash sa power/vol+/vol- i promenio si baseband. Posle samo ubacis cwm i flesujes ako hoces neki drugi rom.

despicable me- minion rush igra koja provereno koči i secka na iphone 4s- neigriva je, lično sam proba..... paaa secka i na g300, ALI kad sam instalirao no frills i setovao proc na 1.2 radi tečno i igrivo je :D hihi

btw na 1.267 mi se resetovao fon, a na ics-u je išao na 1.267

nvm. g300 rocks :D

Mozda cu menjati ROM pa me zanima koja vam se aplikacija za backup do sada pokazala najboljom?

Titanium backup

Kako lepo radi LauncherPro. Nema scroll laga i fantasticno izgleda a jednostavan skroz. Iako je zadnji update bio 2011 i dalje je nenad****v sto se tice launchera za gb/cm7.

SmartLauncher rulzzz. Nema skrolovanja uopste, nema dragovanja i rasporedjivanja ikona, milina.

Nova je zakon al kad nema za ovu budjolu.

Nije los onaj huawei al je kilav, launcher pro je manji, manje resursa koristi a brzi. Sto da ne

pa dobro ako manje resursa zauzima, samo kad instaliraš taj launcher pro tebi radi i huawei launcher, pa ti zauzima još više resursa. osim ako nije tako :)

Naravno da nije tako :) posle instalacije stisnes home dugme i odaberes default launcher. Nakon toga mozes i da obrises huaweijev.

Nista, ne stoji u pozadini i ne crpi resurse, kao da je freezovan.

Okacio sam shabanima na modacu 895 slim, bas me zanimaju utisci.

Vrh Dno