Šta je novo?

Huawei G300

Ova verzija ICS radi super stabilno i ne kuca, rutuj ga probaj eksperimentisi nece mu nista biti

Nasao sam posle hiljadu sajtova :) jedva nema je vise na googleplay

Upravo mi stigle dve maske besplatno, delili su na FB, Moj Huawei stranica. Cak su i postarinu platili :) ko je iz BG moze da ih cimne i licno preuzme, verovatno dele jos

Upravo mi stigle dve maske besplatno, delili su na FB, Moj Huawei stranica. Cak su i postarinu platili :) ko je iz BG moze da ih cimne i licno preuzme, verovatno dele jos

Daj neku sliku da vidimo kako izgledaju. Trebam i ja sutra da odem do njih...

jedno pitanje, postoji li aplikacija koja čuva slike kontakta u većoj rezoluciji? pop**dim kad moram posle nekog update-a da ponovo svakom posebno dodeljujem sliku, a na google se čuvaju u 96x96 rezoluciji :/

e to je to, samo da vidimo da li radi kako treba :) hvala

Kako se ubacuje CWM Recovery u ovaj telefon?
Danas sam drugu root-ovao telefon i otključao bootloader, ali nisam znao kako da ubacim CWM:lupko:
Tražio sam po netu, po youtube-u i ništa nisam našao:S:

http://db.tt/bJ6iiUyA

Raspakujes na hdd. Telefon podignes u bootloader modu (power+vol down) i prikljucis na usb. Moras imati instalirane drajvere i telefon mora biti prepoznat kako treba (obavezno stikliraj usb debugging i odstikliraj fast boot), pokreni install.bat. Izvadis bateriju, vratis i podignes telefon u recovery modu (power + vol up), ako si dobro uradio imaces cwm.

Ok hvala:d
Valjda imam drajvere dok sam rootovao:p

Sta je niko nije probao novi CM10 R2 aka Android 4.2.2?
Ja ga koristim nekih dan ipo, tj cim je izasao odmah sam ga flesnuo. Poprilicno brz, stabilan. Nisam imao nijedan crash. Kamera je nesto sporija ali ko ne skljoca puno nece imati zamerku. Baterija je nesto slabija nego na ics rekao bih, mozda gresim. Videcu posle par dana. Sve u svemu, solidan.

Koliko ja znam postoji cm10 koji je 4.1.2 i cm10.1 koji je 4.2.1, ne znam za 4.2.2 ??

Postoji i 4.2.2. Ja ga koristim.
CM10.0 je 4.1.2, a CM10.1 je 4.2.2. Bar je tako obeležio developer ovih romova za G300.
Ovo je link do 4.2.2 (CM10.1) na modaco forumu.

Najverovatnije ne koristis CM 10.1 r1 jer nisi u pravu.Taj rom ja koristim od pre par dana i u telefonu mi pise da je verzija androida 4.2.1.

Screenshot_2013-02-18-11-05-29.png

Poslednja izmena:
Najverovatnije ne koristis CM 10.1 r1 jer nisi u pravu.Taj rom ja koristim od pre par dana i u telefonu mi pise da je verzija androida 4.1.2.

Ne, vec ti nisi u pravu. CM10.0 je 4.1.2 a CM10.1 je 4.2.2.

Ipak je 4.2.1 CM 10.1 R1.

Zadnju R2 verziju nisam probao izasla je pre dva dana.

Hocemo li se i dalje raspravljati?

Poslednja izmena:
Zar treba screenshot? Ali kad sam već dao link, zar je bilo teško kliknuti i proveriti? :)
Screenshot_2013-02-18-11-12-57.png

Poslednja izmena:
Da,ali kod tebe je R2 i to je 4.2.2 ja pricam o R1.
Imas moj screen na prethodnoj strani.

Naglaseno je gore da je r2 samo ja nisam znao da je developer presao na 4.2.2 Ko je okacio, Dazzozo ili Joestone ?

CM 10 4.1.2
CM 10.1 R1 4.2.1
CM 10.1 R2 4.2.2

Ja sam napravio typo u prethodnom postu.

Čisto da se zna, možda je i bilo, ali ovo sam dobio od Telenora kada sam im poslao mail sa pitanjem da li će biti zvanični upgrade Androida za G300

"Na osnovu izvrsenog internog testiranja novog androida 4.0 na Huawei G300 telefonima, odlucili smo da se njegovo azuriranje („update“) ne pusti nasim korisnicima. Nedvosmislen zakljucak testa je da G300 nema dovoljno RAM memorije za novi operativni sistem, koja bi pruzila kvalitetno koriscenje ovog telefona. Zbog pomenutog nedostatka desavalo nam se da tokom testa telefon sam ugasi pokrenutu aplikaciju kako bi oslobodio memoriju za nesmetan rad osnovnih funkcija dok je koriscenje malo zahtevnijih aplikacija i igrica pratio usporeni rad telefona, blokiranje samog uredjaja, kao i spor odziv ekrana na komande."

Pozdrav

I ko te tera da ih čekaš?

Danas prvi put problem u VIPu, nisu znali da mi nameste MMS podešavanja na g300. 3 puta zvao korisnički, jednom bio u poslovnici, i na kraju mi iz korisničkog pomogao MILE, tako da znate, ko ima problem sa setovanjima, nek traži Mileta :). A imali su ovaj mobilni u ponudi...
Ovaj u poslovnici mi je čak rekao da je moguće da ne radi mms zbog upgrade-a na 4 :). Baš svašta...
A i ja sam som što nisam pitao ovde, verovatno bi išlo mnogo brže :).

Zbog pomenutog nedostatka desavalo nam se da tokom testa telefon sam ugasi pokrenutu aplikaciju kako bi oslobodio memoriju za nesmetan rad osnovnih funkcija dok je koriscenje malo zahtevnijih aplikacija i igrica pratio usporeni rad telefona, blokiranje samog uredjaja, kao i spor odziv ekrana na komande.

Ala s**u! Zato lepo na Huawei sajt, pa global ICS bez Telesmorovih bloatware-a, upgrade sa SD i dovidjenja!

U Telekomovoj ponudi bi trebao ovih dana da se pojavi i model G600 sa otprilike 50%većom cenom u odnosu na G300 što mislim da nije loše.

Mnjeh.. ja sam se posle dva dana koriscenja CM 10.1 R2 (4.2.2) vratio na Meijas b10 rom.
CM10 ume tako da zakilavi nekad, cak i kod kuckanja smsa a ne nudi nista novo u odnosu na b952 based romove.

U Telekomovoj ponudi bi trebao ovih dana da se pojavi i model G600 sa otprilike 50%većom cenom u odnosu na G300 što mislim da nije loše.

Odlicno telefonce... steta sto nije Dual SIM. :d

Vrh Dno