Imam problem sa mojim G300. Naime, kad ga stavim blizu tela na ekranu mu se pojavi krug koji izgleda kao godovi drveta kad se preseče na pola, kao da ima tečnosti u ekranu. Kad ga ostavim 15-tak minuta to iščezne. Men ne smeta puno, ali ne mogu da ga nosim blizu tela jer se uvek pojavljuje i kad je u futroli i kad nije.
Drugi problem, dok sam imao GB i nisam ništa dirao, sve melodije su mi radile bez greške, kao default, tako i one za kontakte. Mogao sam da radim sa fonom šta hoću, sve je funkcionisalo. Onda sam updejtovao na ICS i od tada kad priključim sd karticu na USB sve melodije vrati na neku njegovu default melodiju koju ne mogu nigde da pronadjem, Šta nisam pokušao, stavljao sam melodije u media folder i na unutrašnjoj i na sd kartici, vraćao na GB i uvek isto. Jedino rešenje je da se ne uključuje sd na kompjuter, al zar to nije suviše glupo, jer stalno ubacujem neke podatke na sd.
Telefon je inače stvarno za ove pare više nego dobar, ali me ove gluposti baš nerviraju i zbog toga ću i da ga prodam.