Šta je novo?

Huawei Ascend Mate7

Čekam MacBook iz USA da zauvek pošaljem Win u penziju pa mi logičnije da zadržim iPhone ali bateriju od Mate7 nikad neću prežaliti. :D

Na KP Mate 7 vec za 340e. Nov,sa prodavcem do poslovnice,teleon na ruke ;)

Ali ima li 200 pregleda? :)
E bombaš bombaš...

Šta ne razumeš, prvo me prozivaš iz ko zna kog razloga i još me oslovljavaš sa "neki", drugo jel možda nisam bio u pravu kad sam to napisao?

^ Ima oglas na KP,pogledaj. Doduse,nisam zvao da proverim. Danas postavljen oglas.

Šta ne razumeš, prvo me prozivaš iz ko zna kog razloga i još me oslovljavaš sa "neki", drugo jel možda nisam bio u pravu kad sam to napisao?
Ne znam cemu nervoza..a da si bio u pravu,nervoze mozda ne bi ni bilo...

@ixon
U telekomu nema nijednog..mogao je da stavi i da je 100€.

Poslednja izmena:
Ixon, kolega :)
Ti se bas rešio da pazaris mate7, mislio sam da se zezas :)

Jedna slika za ljubitelje. :)

Elegantna zver u originalnoj flip futroli.

1f3d29feb6d71f3c9b412909e41941ad.jpg
Druze daj mi info gde si kupio fotorlu I koliko si je platio :)

Imam ja silikonku od juce..

Imam ja silikon ultratanki, jedva se primećuje da ga ima. A dobar je, štiti telefon od grebanja, i smanjuje klizanje, a ovaj model je inače dosta klizav. Ko ne voli futrole na preklop kao ja, ovo je idealno rešenje.

Da,samo sto i tanki silikon naruzuje tel.,ja vec razmisljam da ga skinem...pa sta mu bog da.

Ja sam isto narucio tanki, providni, mekani silikonski case posto ne volim te futrole na preklop mada ova sto ima @drom izgleda super ali mislim da se necu moci navici na nju...

Ako je onaj sto ga reklamiraju da je 0,3 mm..lažu. Mozda je i ceo 1 mm debeo.

Nego,zanima me zbog cega mi svako malo slovo (i), posle razmaka prepravi u veliko?

Ako koristis Swipe for huawei tastaturu iskljuci auto capitalize. I prepravi ti ga u veliko zato sto u engleskom jeziku I (ja) se pise velikim slovom.

Ne pomaze..
I kako da ugasim ove "predloge" reci koje izlaze iznad tastature,pola sata pokusavam to i ovaj problem sa "i" da resim...

Poslednja izmena:
Mora da pomaze. Ili iskljuci da ti space ubacuje predlog nego stavi da uvek ubacuje space. ili instaliraj Swiftkey tastaturu.

Ovo sa 'i' rešeno prebacivanjem jezika unosa na Srpski..samo ovaj T9 nisam uspeo ugasiti...

Lepo izgleda i nije skupa, ako ti odgovara taj tip. :)

Ma daj ne uništavaj telefon bez veze
Stavi folije sa obe strane ili staklo i uživaj u telefonu

Ma daj ne uništavaj telefon bez veze
Stavi folije sa obe strane ili staklo i uživaj u telefonu
Tempered glass napred da ali sta je sa zadnjom stranom? I baš mi se svidja ta futrola iako ne volim te flip futrole ali bas izgleda fensi. :-D

Ma ne stoji mu ni jedna..jednostavno je tel toliko elefantan,lep da ga i providni silikon naruzi....

Vrh Dno