>90% sajtova u Koreji radi ISKLJUCIVO na IE. Nijedan ozbiljan sajt ne radi bez IE-a u Koreji. Ne mozes picu iz Pizza Hut-a da porucis bez IE-a. Ne mozes da pogledas kursnu listu u banci bez IE-a.ja mislim da u svetu toga vishe nema nigde...
Pa sta radis ti onda tamo? Regulisi to brzo, objasnim im linux>90% sajtova u Koreji radi ISKLJUCIVO na IE. Nijedan ozbiljan sajt ne radi bez IE-a u Koreji. Ne mozes picu iz Pizza Hut-a da porucis bez IE-a. Ne mozes da pogledas kursnu listu u banci bez IE-a.
Nije fazon u tome da oni favorizuju IE iz bilo kog razloga, vec da je IE jedini browser koji dozvoljava takav bushan sistem za online banking. Smeshno je shto taj sistem nije promenjen od samog pochetka njihovog (i vecine drugih domacin banaka) sistema, ja mislim da u svetu toga vishe nema nigde...
Ja imam instaliran ceo Windows preko VMWare samo zbog toga...
Bice uskoro novi Online, koji nece zavisiti od browsera.
A do tad isprobajte Intesa Mobi![]()
BancaIntesa radi samo sa IE i to kad se podesi, ne trosite vreme za dzabe jer necete uspeti da se ulogujete i zavrsite sto vam je potrebno, jeb meni IE na kompu sluzi samo za tu stranicu i nizasta vise, kad ih ne mozes pobediti onda im se pridruzi
Uzivajte ljudi i ne trosite vereme na gluposti iskren savet![]()
Pa sta radis ti onda tamo? Regulisi to brzo, objasnim im linux![]()
ohho!kupovni ili domaci?
![]()
Online za Intesu nije radio Pexim. A isti softver koristi i Raiffeisen.Dokle god Pexim i slicna ekipa razivjaju bankarski sw u Srbiji, Windows i IE ce biti jedini nacin da se pristupi svom racunu. I to vazi za sve banke.
Da li je neko probao da instalira IE tab za firefox?
Ako napravis instalaciju bez IE-a trazis problemeIE Tab koristi IE koji mora biti instaliran na mašini.
Takođe sam otvorio ovde temu sa istom ovom tematikom, gde ima predloga za banke koje koriste rešenja koja ne zahtevaju IE, međutim nikako da promenim banku, prosto mrzi me.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari